Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edacım çok azimli gördüm seni umarım başarırsınn
ben de acnelyse ve madecassol kullanmıştım .
ama 3 ay dayanabildim.
o kadar kaşınıyordu ki.dayanamıyordum.
kaşımaktan yara oldu.
ve şu an üzerinden yaklaşaık altı ay geçmesine rağmen iz kaldı sürdüğüm yerlerde siyah
ya bende de aynı kremler var araştırıp bulmuştum aynı çözümü,almıştım kremleri ama korktuğumdan kullanamadım. sende durumlar nasıl?
sonuç nedır acaba canım merak ettım birde birinden duymuştum acı badem sütüyle msj yapmış geçmiş bılmıyorumkı bendede var bıraz beyaz ince ince
sonucu bende tam anlayamadım,ama fotolara bakıp kıyaslama yapıcam bi ara
huuu huuuu eski yazına bi çozum getirsen:)sonucu bende tam anlayamadım,ama fotolara bakıp kıyaslama yapıcam bi ara
Merhaba, Bu yazi oldukca eski gorunuyor ama genede bir umutla yaziyorum. Bende bu kremleri kullanmaya basladim ama inanilmaz kasinti oluyor, geceleri uyuyamiyorum. Vazgecmekte istemiyorum. Eger benimle ayni durumu yasayan varsa lutfen deneyimlerinizi yazin. Kullanmaya devam ediyimmi bilemedim. Bir kac gun biraktim kremleri kullanmayi ve hersey normale dondu ama tekrar ayni yan etkileri yasiyorum.huuu huuuu eski yazına bi çozum getirsen:)
Acney.kıremi çok suruyorsundur o aşırı etkili olurMerhaba, Bu yazi oldukca eski gorunuyor ama genede bir umutla yaziyorum. Bende bu kremleri kullanmaya basladim ama inanilmaz kasinti oluyor, geceleri uyuyamiyorum. Vazgecmekte istemiyorum. Eger benimle ayni durumu yasayan varsa lutfen deneyimlerinizi yazin. Kullanmaya devam ediyimmi bilemedim. Bir kac gun biraktim kremleri kullanmayi ve hersey normale dondu ama tekrar ayni yan etkileri yasiyorum.
kızlar nette bayağı araştırma yaptım bu üçünü eşit miktarda karıştırıp gece yatmadan önce kullanıldığında kayboluyormuş çatlaklar..bugun aldım ve az önce denedim....
kullanan var mı?
yoksa kendimi sizler icin feda edeceğim sonuçları her gün yazacağım...
doğumdan sonra göbüşümde 3-4 çizgi oldu çok değil ama bacaklarımın üst kısmında evlendikten sonra oluştu ve fazla...eğer geçmezse lazere gideceğim...dr. a sordum seans başı 300 tl dedi...
Ben bi sitede soyulması gerektiğini okumuştum ..devam ettiniz mi acababende sonunda kaşıntı ve ardından soyulma başladı bu olması gereken birşeymi en azından vücudum kremlere bir tepki verdi. soyulurken cildim braz yanıyor sorun olmaz umarım.