- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
pc yı acıp bır bakayım dedım ılk etıket buydu sansınaEtiketledi nasıl gelmesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pc yı acıp bır bakayım dedım ılk etıket buydu sansınaEtiketledi nasıl gelmesin![]()
Kendi bacağına sıktı ben napayım dimi kanka cımpc yı acıp bır bakayım dedım ılk etıket buydu sansına![]()
aynen oyle kankacım da bu saatte hamburger olur mu hıc tum takım burdaKendi bacağına sıktı ben napayım dimi kanka cım![]()
Tovbeliyim ben,bak beni buldu sonundaBeddua moodn
Canfeb'e selam,yola devam
![]()
Bizde boş duracak değilizKirmizilari çeker gelir![]()
Bu muVesikalığını alır gelir şimdi![]()
Kankacim şu güzel gecenin hayrına gs de kazanmışken herkese bendenn bir hamburger ver g itsinaynen oyle kankacım da bu saatte hamburger olur mu hıc tum takım burdaherkesı ac mı bıraktım acaba
![]()
Veirirm kankacım sen istekankacım dırek konuya daldım da cook guzel olmus yaa sen bana ver takımdakıler yerıne yerım:d elıne saglık yarısmada bol sans dılıyorum![]()
Ta kendisi i
Boynuzunu sevdiğimTa kendisi i![]()
20 yılda bır olunca hamburger olsun barıKankacim şu güzel gecenin hayrına gs de kazanmışken herkese bendenn bir hamburger ver g itsin![]()
Yakışıyor dimiBoynuzunu sevdiğim![]()
Kesin fenerli20 yılda bır olunca hamburger olsun barı![]()
CooooookYakışıyor dimi![]()
Teşekkür ederim canım benimEline emegine saglik cnm gece gece hic olmadi amaa hamburger agzini acmis ye beni ye beni diyo sankii![]()
Kanka yoksa fb liyim deme20 yılda bır olunca hamburger olsun barı![]()