- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aaaa olmadi ama yapin güzel yemekleri sonra zipzip yokk yokkk yicem iste bu sefer yedikce kilo veriyom kendiside demiş zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa olmadi ama yapin güzel yemekleri sonra zipzip yokk yokkk yicem iste bu sefer yedikce kilo veriyom kendiside demiş zaten
Sağol canım ,daha güzelleri senin olsunyarışma bitti dağılalım
vicdansız sabuha
kara vicdanlı
çok güzel olmuş ellerine sağlık![]()
Saç spreyim yoktu etrafına su damlaciklari yapamadımvay vicdansız buzlu kola da koymuş lıkır lıkır![]()
Bende gorunmuyorduEkledim ya![]()
Çamur at izi kalsınyok ya şans eseri güzel olmuş bu tarif,yoksa böyle yapamıyo arkadaş![]()
Iyiyim kankacim koydeydim bende 2 gun oldu geleli sicaklara alismaya calisiyorumİyiyim kankacim sen nasılsın
70 kilo olmusumdur hala oturmuş çerez yer gibi sarma yiyorum
Takımına geleyim diyeceğim de hayatımda hiç diyet yapmadim
Biraz Leslie yapayım dedim her yerim ağrıdı
Nasıl zayifliycam![]()
Sağol canımVay vaaay buneeeeeeegönder gelsin
ellerine sağlık canom
![]()
Bilmesek inanacağızyok ya şans eseri güzel olmuş bu tarif,yoksa böyle yapamıyo arkadaş![]()
Çok teşekkür ediyorumEllerine sağlık, yarışmada başarılar...![]()
YoooTeşekkür ederim canımpatlıcan kebabı mi yapacaksın yoksa
![]()
Nayn naynDiskalifiye edelim mi![]()
Patlıcanıda sıkıştırmış köşeye![]()
Çok sıcak gerçekten kankacimIyiyim kankacim koydeydim bende 2 gun oldu geleli sicaklara alismaya calisiyorum
Sen yiyip yiyip kilo almayanlardandin ne oldu kankacim cok mu yiyorsun ,
Bayram bitti sarmalar bitmedi mi bayramda ne sarma yedim nede tatli yedim
Leslinenin hangisini yaptin acaba zor olandan basladiysan agrilarin normal olabilir:)
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum çok güzel görünüyor.Ağzım sulandı gerçekten
Coook teşekkürlervaaaavvvvv mükemmel![]()
![]()
![]()
Şike var diskalifiye olucaksın
Sana teşekkür etmeden sopa göstermisim,Ellerine sağlık bebeğim çok leziz görünüyor![]()