Peki tuz eklesem mi acabaBörek mantıklı hem buzlukta uzun süre saklanılması açısından yapabilirsiniz. Anlık misafirler için de kolaylık olur
O kadar bilgim yok peynir konusunda maalesefPeki tuz eklesem mi acaba
Tmm tşkrlerO kadar bilgim yok peynir konusunda maalesef
Tmm tşkrlerTuz neden atacaksın ki ?
Börek için buzluğa koy bence de
Buzluga koyacaksan tuza gerek yok,annen salamura mi yapmisti eger eger oyleyse tuzu olmadigi icin dağılmıştır.herkese merhaba , hayırlı ramazanlar kızlar annem evde, keçi sütünden peynir yaptı , gelin görün ki hepsi tıpkı lor peyniri gibi dağıldı , tahminimizce mayayı fazla koymuş, ben bu peyniri börek için değerlendirmek istiyorum acaba içine tuz ekleyip buzluğa mı atsam yada şaşırdım sizce nasıl değerlendirilir.not: peynir tuzsuz
Tm tşkkrBuzluga atacaginiz peyniri tuzlamaniza gerek yok. O yapim ve disarida saklama asamasi icin. Tuzsuz oldugu icin dagilmis da olabilir. Cikardiginizda ic hazirlarken maydanoz baharat ve tuzunu atar karistirirsiniz.
buzluga at hic bisi olmaz tuzlayip saklamana gerek yok tatlimherkese merhaba , hayırlı ramazanlar kızlar annem evde, keçi sütünden peynir yaptı , gelin görün ki hepsi tıpkı lor peyniri gibi dağıldı , tahminimizce mayayı fazla koymuş, ben bu peyniri börek için değerlendirmek istiyorum acaba içine tuz ekleyip buzluğa mı atsam yada şaşırdım sizce nasıl değerlendirilir.not: peynir tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?