• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri hamam tozu aldım....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Canım onu kullanacağına bioder kullansan hem daha kısa sürede yok ediyor maliyeti biraz fazla ama bitçene göre uygunsa tabii..

Petitebeure bende urfadayım.nE almamı önerirsin zırnık mı yoksa karınca yumurtası yağı mı? Birde zırnık urfada 2-3lira yazmışsın..Nerde 2-3lira bi tarif etsende gidip alsam..Aslında karına y. yağı düşünyom.Sence ucuza nerden alabilirim?

selam wickede mesajım geldimi bilmiyorum tekrar yazıyorum.çarşıda haşimiye diye bi meydan var ordan attar pazarını sor (orda attar derler....) bütün dükkanlarda bulunur bahsettigin yağda orda olabilr.oldukça uygun fiyatlı bi yerdir...zırnık kireçle karışıkta satılyor,, saf zırnıkta isteğine göre...bide hiç bulamasan bi yer var attar isa diye bi dükkan var çok ünlüdür herkes tanır..o da attar pazarında.

ben sizden brz daha kçk olduğum için büyüyünce sorun yaşamam inşallah bende kullanıyorum acaib pis kokuyor sütle karıstırınca bidaha suyla karıstırmıyoruz dimii?

yalnız bunu tüyleri aldıktan sonra sürüceksin ben öyle biliyorum ve yaklaşık 8-9 ay uyguladım şu anda bacağımdaki tek tük tüy çıkıyor zaten fazla bir tüy sorunum yoktu ama ağdadan sonra uygulamak gerekiyor öbür türlü çok uzun zaman alır gibi geldi bana da siz bilirsiniz yinede canlarım...

ayrıca artık gül kokulu olanları çıkmış onlar o kadar kokmuyor benimki bitsin ben ondan almaya başlayacağım...

Son düzenleyen: Moderatör:
hamam otunu bende kullanıom we memnunum bende azaltıo gibi kalınlaştırmıoda ben beyeniom sütle denicem ilk kez duyuyom walla kokusu inş. qider:D

bence deneme canım ya eziyet o vaLLa bende denicektim vazgeçtim.. baska bi yoL dene
ama ynede sen BiLirisin tabi

canım ıyı yapmısın annem kullanır benımde kokusu ıcınde bır kac damla sampuan koyar cok faydasını gordu 2-3 kez bende kullandım ama ben makınaya alıstım zor gelıyo yanı tavsıye ederım:lepi:

ya nekadar sürede sonuc aldınız kızlar bende bıkını bölgeme kullanmak istiyorum ama jlet gibimi korkuyorum çoğalmasından. ayrıca talanın karınca yumurtası yağını aldım bi işe yaramadı. aktarlada satılan çoğu karınca yumurtası yağında gaz yağı karısımları varmıs birkaçkez kullandım bı işe yaramadı attım bende bılgısı ıloan kullanan varsa yazarsa sevinirim

Back