• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri hamam tozu aldım....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nadirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
392
7
96
hamam tozu(zırnık) aldım...burada ki arkadaşlardan duymuştum tüyleri azalttığını,aktara sordum ve bunun işe yaradığını söyledi ama tüylerin üstünden uygulayacakmışım.pis kokmaması için de sütle karıştıracakmışım.ilk birkaç uygulamadan sonra tüyler jiletle alınmış gibi sık ve sert çıkacakmış ama 1-1,5 seneye kadar tamamen yok olacaklarmış:dance::dance:
inşallah işe yarar ya.....yarın nasip olursa başlayacağım...

sütün kokusunu aldığını söyledi satıcı ama bakalım deneyince belli olacak ..

merhaba bende bir kere kullandım felaket pis kokuyor sütü duymamıştım işalla işe yarar 1 1.5 sene fazla bi süre yahuu

ewet ama işin ucunda ağda ve makineden kurtulmak varsa 5 sene de bekleyebilirim..maliyetide çok ucuz.bi fark olmasada çok kaybım olmayacak yani.

eskilere sormak lazım eskiden bayanlar hep onu kullanıyormuş bilgi alırsam iletirim sana canım, hıı bide anlamıyorum ewet başta jilet yapmışın gibi ama demekki sonradan işe yarıyor.

buradaki arkadaşlar da aynı şeyi yazmışlardı,önce çok çıkıyor diye,aktar da aynısını söyledi bilmiyorum artık.nasıl oluyosa??

karınca yumurtası yağı kullanın kızlar 3 ayda 1000 de seksen azaltıyo ağda sonrası köklere sürülüyo deneyın dua edeceksınız

aktarlarda satılıyo güselim tala nınkisini al kapağının üzerinde mavi arapça yazı olacak ok cnm

benım ananemde yıllarca kullandı bunu..
annemın demesıne gore tuy dokucu kremlerden farkı yokmus ben gormedım ama annem gormus hıc azalma olmamıs ananemde dedıgıne gore...
inş.sızde ıse yarar...

bugün ilk kez kullandım hamam tozunu..kokusuna dayanamayanlara duyrulur;sütle karıştırmak sanırım işe yarıyor..ben kokulara hassas olmama rağmen beni rahatsız edecek kadar kokmadı.ama biraz koku vardı tabi...evden 1 gün çıkmıyor dediler ama eşim hiç farketmedi bile....

bana hamam tozunu aldığım aktar karınca yumurtası yağını tavsiye etmedi.yazık ya hayvanların genleriyle bilmem neleriyle oynuyorlar..

kızlar bu hamam otu aynı tüy dokucu gibi walla azalttıgı falan yok
ama cok uzun süre kullanımda azltıyosa bilmiyorum
tala karınca yumurtası yagını benim arkadasım 3 aydır kollarına kullanıyor deniyoruz pek gözle görülür bişi yok sanki biraz inceldi diyor bi gelişme olursa yazarım

arkadaslar ben kullanıp yararını goren bırınden sonra kullandm bakın hiç zararı yok etkısının azalmanın ıncelmenın olması 100 de 100 kesınlıkle deneyın hiç bişey olmadı dıycek kımse olamaz belkı genetık olarak tuylern yapısından dolayı daha az etkı gorenler olabılır cünkü düşünün lazere gıttımızde bıle kımı 3 kımı 4 seans gorur bu da ole biş eyhiç yararını gormeyen olamaz 100 de 80 azalıyo ıncelıyo ama şole bi kullanm gerek agda yada epılasyon gıbı tuylerın kokten cekılmıs olması lazm koklere ınıyor yağ 3 4 gun ust uste surun 1 ay yada bı daha ağdayı ne zaman tekrarlarsanız yıne 3 gunluk uygulama yapın 12 ytl ve dogal mucıze deneyın yararlanın istedm ayrıca aktarlarda bulabılırsınız

inanma bence hiç azaltmaz kokusuda cabası yaa igrenç aklıma geldikçe midem bulanıyo kullandım ben herkes ne kokuo bu evde dedi gitmedi kokusu ölüyom sandım :)))

Selamlar zırnık hakkındaki bilgilerimi paylaşmak için siteye üye oldum. ben27 yaşındayım gözümü açtığım günden beri zırnık vardı annemin zamanında da vardı anneannemn zamanında da. benm memlekette(erkekler de kullanıyor.jiletten çok çok rahat onlar için bilgilerinize)...yani aie boyu.... %90 kullanılan here evde bulunan ve hiç bir zararı olmayan bi madde.evet kokusu kötü uzun zamandan beri parfümlüsü satılıyor.Zararı olsaydı en az benm tahmnimce 50 yıldan beri ortaya çıkardı.ve fiyatı da yazılanlara bakılırsa çok fahiş fiyatlarda(15-20ytl).gramla alındığı için çok etkilemiyo olabilir ama...bizim memlkette(Şanlıurfa) kilosunu 2-3 liraya alan ve 1 yıl boyunca kullananlar var.yani çok ucuz bişi aslında ama yolunu bulmuşlar anlayacağınız.yan etkilerine gelince cilt hassasiyetine göre değişen bişi bu yüzden bildiğimiz boya badana inşaat işlerinde kullanılan toz kireçle belli oranlarda etkisi azaltılıp tahribatlar önlenebilir...ve Burada rastladım ağda sonrası kullanıma onun çok büyük bi tahrişe sebep olacağına inanıyorum dediğim gibi yine kireç yardımcı olabilir.kireç çok daha ucuz bişi yani daha da maliyet azalabilir...15-20 ler çok uçuk fiyatlar...Yine de araştırın derim.(açık bölgelere sakın sürmeyin felaket yakıyor dikkattt..)Ben sadece bikini bölgeme kullanıyorum.Dikkat etmeniz gereken bir hususta tırnaklar.... mümkün olduğunca temas kısa süreli olsun eritiyor yumuşmaya sebep oluyor......

Son düzenleme:
Back