çoğu kişi para tuzağı diye düşüyor da işe yarayanda var tabiki herkezin vücudu bünyesi farklı. ben sizee taaa lisedeki deneyimimi anlatayım. o zaman o beyaz tozz olan hali vardı. yaptım sürdüm. bu iki kelime kadar kolay olmadı tabi dehşet bir kokusu var ilk deneyimim banyodaydı. annemden bir sürü laf yedim. evi boşalttı gitti ananemde kaldıo denli. tüylerime resmen acıdımm eridi resmen. tüylerinn alınıpta sürüleceğini bilmiordumm. sonra 2. kez denedim. tabi deneyim yok birde gençsin gördüğüm yerlere yapayım başıma birşey gelmesin dedim dize kadar kısmın sadece ön kısmına sürdüm. 3. kezde denedim. dedikleri gibi seyrekleşti. yanlız bende şöyle bir etki oldu sürerken neyi kullansam eridi deforme oldu metalide birşey olur diye süremedim. elimle sürdüm tırnaklarım eridi. tavsiyem 3 kat eldiven giyip tırnak bölümüne değdirmemeniz. tabi bunları görünce korktum. 4. seanstan sonra bıraktım. şimdi 30 yaşındayım. bacağımın her yerinde tüy var ön dize kadar yok :S çok komik bir görüntü umarım bu yağı aldığımda diğer kısımlarıda eşitlerr bende alıcam.
Slm kızlar benimde siparişim bugün elime ulaştı. Bakalım işe yarayacak mı?
canım şimdi burdan yazamam sanırım reklam olur diye 100mesajım olmadığı için özel mesaj da atamıyorum.ama malum arama motoruna hürrem yağı yazarsan arka planı pembe üstte turuncu banner olan bir site çıkıyor.yine turuncu bir kutunun içinde siyah yazıyla hemen sipariş ver yazısı çıkıyor ortada.İşte öyle bir siteumarım anlatabildim
bende tarif ettiğin yerden sipariş verdim kargoya ulaşmış yarın elimde olacak ağdamı bile beklettim bu gelecek die :) umarım değer bende adım adım yazacağım nolduğunu
kızlar bunu günlük mü sürmemiz gerekiyo
bu akşam gezerken tesadüfen gördüm aktarda 15 tl ye aldım ...şimdi denedim kolumun bir bölümünde tüyler alınmamıştı bu arada ..5 dk bekledim ne olur olmaz diye yıkayayım dedim ....sürdüğüm yerdeki tüylerde yıkayınca gitmişşok oldum ...süper bişey ozaman bu ya :)))) şimdi koltuk altıma sürdüm yeni çıkmıştı tüyler bakalım bekliyorum ...kokusu kötü ama böyleyse değer bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?