ben tum yuzume bu yagı kullanmak ıstıyorum bıraz tuyluyum acaba nasıl olur? bırınden duymustum bıyıklarıma surdum hem yagıda guzel cıldımı yumusacık yaptı demıstı ama tabı herkesın cıldı farklı benımkı de cok kuru ve alerjık yapıda(( bıktım kendımden gercekten ne ararsan mevcut (((
yuzunde kullanan varsa deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırız:))
Kızlar aralarda neler konuşuldu bilmem ama bu hamam otunu biz erkek kuzenimde denedik. Daha doğrusu o öğrenip bize söyledi. Aktardan alınan bi ot ve gerçekten çok kötü kokuyo. Banyoda sürdüğümüz halde bütün ev koktu.
ayrıca tüy dökücü kremlerden hiç bi farkı yok 2 haftaya tekrar çıktı.
Jiletten sonra çıkar gibi sert.
Yüzünüze sürmeden önce dikkat edin.
göz çevresine sürmek yasakmış ama sürmeyn falan dıyolardı
göz çevresine sürmek yasakmış ama sürmeyn falan dıyolardı
Dün akşam bacaklarıma da yaptım bacakta daha iyi anlarım etkisini. Kızlar ben internet üzerinden değil aktardan aldım bakım yağı olduğu yazıyor sadece ama aktardaki kadın kesin çözüm bu dedi ama kutusunun üzerinde öyle bir şey yazmıyor sadece epilasyon sonraları bakım yağı yazıyor.
benım yağlar geldı 2 kutu sıpariş etmıstım denemek ıcın.bugun kolumda denıyecegım.ılaç fırmasını arayıp sordum yuzdede kullanılabılıyormus rahatlıkla . guneşe çıkmamak sartıyla tabı
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim ben de hürrem hamam otu yağı sipariş verdim bugün ama güvenemiyorum yine de aranızda olumlu sonuç alan var mı acaba bir yan etkisi olurmu ileri de.......
o zaman sonbaharda hemen bıyıklara başlarım ben
Bende pazartesi kullanmaya başlıyorum kargom geldi. Hemen pazartesi sir'imi yaptırıp akşamına sürüyorum. Artık inşallah kurtuluruz şu tüylerden...
ben iki gece surdum.2 gece daha surucem ılk seansım.kolumda denıyorum.faydasını gorursem dıger bolgelerdede uygulayacagım.hıc bır yan etkısı olmadı bende.aksıne yumusacık yapıyor.kokusu yok.ve yağlı kalmıyor cılt hemen emıyor
Bende pazartesi kullanmaya başlıyorum kargom geldi. Hemen pazartesi sir'imi yaptırıp akşamına sürüyorum. Artık inşallah kurtuluruz şu tüylerden...