canım hem vallahi hem tillahi ben faydasını gördümama yine diyorum tamamen bitmiş değil şuan.kıllar tüy oldu inceldi zayıfladı seyrekleşti.inşallah bitecek diye de umut ediyorum
ben daha önce ne karınca yağı kullandım ne öyle kalıcı epilasyona gittim.bunu da eski yöntemler diye bi deneyeyim alayım bakalım dedim.ilk defa bişey deneyeyim dedim.çok şükür hiç yoktan iyidir yani azalsalar bile şükrediyorum ben.
hamam otu kokuyomuş galiba forumda kullananlar öyle diyodu aynı zamanda epilasyon için de kullanılıyomuş.tüy dökücü tarzında bişey galiba benim anladığım.Ama bu yağ öyle bişey değil canım epilasyondan sonra sürülüyo yani tüyleri kendin alman gerek önce,onu söyleyeyim de
cok sagol canım deniyecem bnde peki nerde bulabilirim bunu aktarlarda satılmazmı yanı ılla netten mı sıparıs etmek gerek. kullandıgınız yagın markası nedır peki hurremmıcanım hem vallahi hem tillahi ben faydasını gördümama yine diyorum tamamen bitmiş değil şuan.kıllar tüy oldu inceldi zayıfladı seyrekleşti.inşallah bitecek diye de umut ediyorum
ben daha önce ne karınca yağı kullandım ne öyle kalıcı epilasyona gittim.bunu da eski yöntemler diye bi deneyeyim alayım bakalım dedim.ilk defa bişey deneyeyim dedim.çok şükür hiç yoktan iyidir yani azalsalar bile şükrediyorum ben.
hamam otu kokuyomuş galiba forumda kullananlar öyle diyodu aynı zamanda epilasyon için de kullanılıyomuş.tüy dökücü tarzında bişey galiba benim anladığım.Ama bu yağ öyle bişey değil canım epilasyondan sonra sürülüyo yani tüyleri kendin alman gerek önce,onu söyleyeyim de
cok sagol canım deniyecem bnde peki nerde bulabilirim bunu aktarlarda satılmazmı yanı ılla netten mı sıparıs etmek gerek. kullandıgınız yagın markası nedır peki hurremmı
kızlar buzdolabında saklıyorum demişsiniz ben de kitaplığımın rafına koyuyorum, hiç bişey olmadı benimkilere de,gerçi burası da çok sıcak bi şehir oldu artık ama maşallahları var yağlarımın
canım hem vallahi hem tillahi ben faydasını gördümama yine diyorum tamamen bitmiş değil şuan.kıllar tüy oldu inceldi zayıfladı seyrekleşti.inşallah bitecek diye de umut ediyorum
kızlar ben bir arkadaşımdan duydum hamam otu yağı agdadan sonra kullanmış paket ve koltukaltına oraları siyahlaştırmışşşş böyle bişey oldu mu sizlerde de....
yaa herkes olumlu şeyler söylüyo ama bende sipriş verdim şimdi arkdaşın acaba sahtesini falan mı aldıı
hiç bilmiyorum sahtesimi değil mi ama bana söylediği asla önermiyo ve şuan siyahlaşan yerleri beyazlatmak için çabalıyo...bende almak istiyordum hamam otu yağını ama olumsuz duyunca almadım
bende almazdımda bu kdr insan övünce merak ettim denemekten zarar çıkmaz küçük bı kısımda denerım işe yaramazsa kullanmam artık.. nedir bu kadınların derdi yaa erkekler hiç sorun edıyo mu kendılerını :))
aynen yaaa her ay agda agda öffftabi erkekler rahat ben bide turizmin içindeyim herzaman bu konularda temiz olmam lazımmmm çok zorlanıyorummmm
sen bi kullan bakalım bana da haber ver memnun kalırsan bende sipariş ederim senin aldığın siteden
tamam inşallah güzel haberler veririm :)
ya ıstemeden karısıyorum ama kız sorarken bilee af buyurun demısçsende olaya bagnazlıktan girmişsin ne kadar genıs bu ınsanlar ya hıc utanma ar kalmamış. bu bagnazlık degıl karakter meselesıdır.bz onu yapmadıımız ıcın bagnazmıyız smdı e sana ne demelı ya
yaa ben bıyık bide çene altına sürmek istiyorum işe yarar mı acaba çok kalın değiller ama siyahlar ya zarar verir mi
ben tum yuzume bu yagı kullanmak ıstıyorum bıraz tuyluyum acaba nasıl olur? bırınden duymustum bıyıklarıma surdum hem yagıda guzel cıldımı yumusacık yaptı demıstı ama tabı herkesın cıldı farklı benımkı de cok kuru ve alerjık yapıda(( bıktım kendımden gercekten ne ararsan mevcut (((
yuzunde kullanan varsa deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?