- Konu Sahibi aysecikcik
-
arkadaşlar...dün bir arkadaşım bana hamam otu tozundan bahsetti...tüylerine hamam otu tozu diye tabir edilen bir toz maddeyi suyla karıştırıp macun haline getirip sürüyormuş...bu macunu tüylerine sürünce birkaç dakika sonra suyla yıkıyormuş...
bu konuda deneyimi olan arkadaşımız var mı?....ben de sadece duydum...
:sm_confused::sm_confused:
yani sen memnun musun canım?....ben ilk defa duydum da....:1rolleyes:
arkadaşın dediği gibi sadece zor anlarda iyi oluyo ama jiletten bi farkı yok kokusuda cabası ama benimkiler daha az çıkmaya başladılar.etek falan giyeceksem 3 dk yetiyo hemen yapıp çıkıyom ama kokuyo iştee yaa.ama çok gürse tüylerin güzel olur azaltır yanii...ama sadece bacağına kullan derimm. ben bi tanıdığın sözüne bakıp malum yerde kullandım yaktı resmen çok acıtıyo bi daha hiç yapmadım oraya:roflol: tmm mıyerimseniben
hamam otu zırnık değilmi ?
bildiğim kadarıyla hamam otu ile zırnık aynı şey
ve zırnık kimyasal bi madde ,zararı olabilir ..
arkadaslar anladıgım kadarıyla sız tuy dokucu krem gıbı kullanıyorsunuz.ben tuylerı kökten aldıktan sonra macun kıvamına getırıp surdum.1_2 dk bekledım zaten kasınmaya baslıyosunuz sonra hemen duruladım.sonuc 3 haftada cıkan tuylerım 1.5 aydan fazla oldu anca alıncak hale geldıler.pazartesı tekrar uygulucam.sızede boyle kullanmazı tavsıye ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?