- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Yok yaa.. son zamanlarda kullanmiyodum ama tam bi bakir hastasiyim ciddenEllerine sağlık tatlım nefis görünüyor . Benim yok diye mi koyuyonuz su bakırları yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa.. son zamanlarda kullanmiyodum ama tam bi bakir hastasiyim ciddenEllerine sağlık tatlım nefis görünüyor . Benim yok diye mi koyuyonuz su bakırları yaa
Kullanmayaydın iyiydiYok yaa.. son zamanlarda kullanmiyodum ama tam bi bakir hastasiyim cidden
:)) kusura bakmaKullanmayaydın iyiydi
Oyy başarılar dilerim balım benim:)) kusura bakma
Sagol kuzu sanada basarilar prolugunda hayirli olsun sahiOyy başarılar dilerim balım benim
Sagolasin canim, siz daha guzellerini yapacaksiniz eminim:)Ellerine sağlık ilk tariften çıta zirvede :) ❤kısmetin bol olsun inşaAllah
Yapmaya ne halim ne de vaktim yok kiSen cok daha beceriklisin bilmesem sozlerinden beceriksiz sanardim
Kategoriye mantılarda eklenmiş bizim zavallı makarnalar çok sönük kalacak :)Sagolasin canim, siz daha guzellerini yapacaksiniz eminim:)
Sağol tatlım tatlım benimSagol kuzu sanada basarilar prolugunda hayirli olsun sahi
Bu tadı bilmeyen hayatta ne kaçırdığını da bilmiyor! ya bir insan bu kadar hamarat olmasını esefle kınıyorum yalnız. Yemek ve sunum kusursuz! Ağzımın suyu aktıııKategorimiz hayırlı olsun.. ve ilk tarif benden Ne de olsa fırtına diyorlar bana❤ Övünmek gibi olmasınO kadar lezzetliki her öğün yiyebilirim Tarif benden, yapması sizden:)) hadi bakiiimmmm, göreyim sizi
Bu arada ben tarifi az miktar yaptım, sizde kendinize göre ayarlayabilirsiniz
Haluj (Çerkez Mantısı ) Tarifi'nin Malzemeleri
Gabın Salça sos da enfes olur.Vayy beaa psıhalıve yaşa sen tontriko Ellerine kollarına sağlık
Veya hıngel, kendi içimizde bile yüzbin çeşit adı var bu yemeğin samsonum biz yoğurt üstüne şibjiydağe (tereyağı-biber) ekliyoruz, katolik adigeler ise psihalıvenin yoğurt ve patatesli olamayacağını, peynirli yapılabileceğini iddia ediyorlar :)Gabın Salça sos da enfes olur.
Etlisi ile patateslisi efsane canım. Geri kalanı yalan benceVeya hıngel, kendi içimizde bile yüzbin çeşit adı var bu yemeğin samsonum biz yoğurt üstüne şibjiydağe (tereyağı-biber) ekliyoruz, katolik adigeler ise psihalıvenin yoğurt ve patatesli olamayacağını, peynirli yapılabileceğini iddia ediyorlar :)