Halsizlik....

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
44
Arkadaşlar bayadır bende bir halsizlik mevcut çabuk yoruluyorum bazen başım da dnüyor ,sabah yataktan kalkmak istemiyorum iştahımda fazla yok birde emzirmeye çalışıyorum acaba yorulduğum içinmi halsizlik var yoksa doktora mı gitsem tahlil vs yaptırmak istemiyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı ???

baş dönmesi halsizlik bende de mevcut
genelde emziripte bişy yemezsem içmezsem oluyo
fakat nedense şu iştahım bi kapanmıyo

canım kansız olabilirsin yada sinirsel olabilir bence bi dr git nedenini öğren acabalarla kafanı bulandırma saydıkların bended mevcut sadece iştahım açık o yerinde maşallah bende adet öncesi çok asabi ağlamaklı bişi oluyorum anlayamıyorum hem sinirliyim hem duygusal karışıyo yaniii

Arkadaşlar bayadır bende bir halsizlik mevcut çabuk yoruluyorum bazen başım da dnüyor ,sabah yataktan kalkmak istemiyorum iştahımda fazla yok birde emzirmeye çalışıyorum acaba yorulduğum içinmi halsizlik var yoksa doktora mı gitsem tahlil vs yaptırmak istemiyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı ???

doktora gitmen en iyisi,bellimi olur belkide bi bebisin daha vardir:emir_bebek:

bende öyleyim yaa..yataktan kalkasım gelmiyooo..çabuk yoruluyorumm..ama sadece kalktığım ilk 1 saat için geçerli..geri kalnında enerjim yerine geliooo..

kansız olabilirisnnn..demir verebilir drnn..

iştah desen maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...

bende aynı durumdayım yarın dr. gideceğim gerçi normaldir 8 aydır uyumuyorum hayalet gibiyim :)))atlatıcaz inşallah

X