• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizlik,bitkinlik,yorgunluk

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
arkadaslar size bir sorunumu yazacagim aranizda ayni seyleri olan varsa yazsin lutfen.son bir haftadir acayip sekilde kendimi mutsuz hissediyorum ama bu tamammen kendimle alakali esimle allaha sukur cok iyiz cok mutluyuz sorun yok.gece gec yatiyoruz gec kalkiyoruz sabah kalkincada zorla kalkiyorum sanki beynimin ici soru isaretleri dolu bise dusunmuyorum ama sanki dusunuyorum.son gunler bebek cok istiyorum stres yapiyorum nebilim paylasmak istedim simdiden cok sagolun

Son düzenleme:
bende öyleyim olumu kaldıracak halim yok geç yatıyoruz bizde sabah kalkmak bile istemiyorum bence psikolojik bu benimde bebegim olmuyor çok istiyoruz benim nerdeyse bir senedir böyle sen bence geç olmadan kendini dışarı at düşünmemeye çalış yerleştimi bu halsizlik benim gibi kurtulamazsın sonra arkadaş çevremle filan herkesle problem yaşıyorum bu nedenden dolayı.halim olmadıgı için ne kimseye gidiyorum gitmekte istemiyorum gerçi nede birini davet edebiliyorum...çok kötü bir durum bu evimde iş bile yapamıyorum dışarda yürüyemiyorum benimki ilerlemiş hali...kafana taktıgından dolaıdır bebeği bence...

of allah yardimcin olsun bende butun gun evdeyim calissam calismayida sevmiyorum ya bende misafirligi sevmem tek gittim yer aileler baska biyere gitmem veya carsi birazdan temizligim bitsin insallah allaha dua etcem kutsal kitabimizi okuyarak belki bir faydasi olur insallah sanada dua ederim

selamlar; sizdeki yorgunluk anladığım kadarıyla sürekli bir hal almış. sağlık haberlerini yakından takip eden birisi olaraktan son zamanlarda sizinki gibi durumlarda çok işe yaradığını duyduğum stimol adlı düzenleyiciyi önerebilirim size. tabi öncelikle bir doktora görünseniz sizin açınızdan daha iyi olur. geçmiş olsun

Back