• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALKLA İLİŞKİLER okuyanlar burayaa..........

SeLAM kızlar bende halkla ilişkiler ikinci sınıfa geçtim.Bütünlemeye giremediğim için iktisat ve davranış bilimlerinden kaldım.Bu ara iktisat çalışıyorum ne karışık bi ders yaa .Kayıdımı yeniledim.İnşallah yarın kitaplarımı almaya gidicem.

hayırlı olsun zap zup:3: ben de 2 deyim bu yıl aklımıza takılan bişey olursa yardımlaşırız:13:

selam kızlar ben de bugün harcı yatırdım,daha sonra kitapları alırım zaten kitaplardan çalışmıyorum.
bu arada 2.sınıf derleri neler sınavlarda sorumlu olduğumuz üniteler neler nasıl öğreneceğiz?

Bende yıllardır bitiremedim şu bölümü. Neyse ki bu sene 1 dersim kaldı 1. sınıftan. Bu sene bitiricem inşallah. İktisata giriş dersini bi türlü geçemedim. Bu sene geçersem mezun olucam. Sizce nasıl bi çalışma yolu izlemeliyim kızlar? :9:

slm kızlar ben murat yayınlarının halkla ilişkiler birinci sınıf KONU ANLATIMLI kitabını hiçbir yerde bulamadım netten baktım yine bulamadım :(((

bu yüzden çalışmaya başlayamadımmmmm yardımcı olurmusunuz nerden temin edebilirim :44:

benimde alttan 2 dersim var iktisata giiriş ve uygarlık tarihi

2.sınıf derslerinden en zorları hangileri acaba

1.sınıfta iktisat ve uygarlıktan cok zorlandım o yüzden de kaldım ya zaten

inşallah hepsini veripte bu yıl mezun olurum ben ve hepimiz inşallahhhhhhhhhh

Lütfen yardımınıza ihtiyacım war kızlarr..Halkla ilişkiler ve tanıtım,reklamcılık bölümünde okuyan weya okumuş olanlar yardımınıza ihtiyacım war. Gazete ilanı ile dergi ilanı arasındaki fark nedir? tek bi konu hakkında hem gazete ilanı hem dergi ilanı hazırlamam gerek nasıl yapabilirm. Şimdiden teşekkürler

bayanlar merhabalar bende aöf halkla ilişkiler okuyorum ve 2. sınıftayım içinizde murat yayınlarını kullanan varmı?
satın almayı düşünüyorum pahalı geliyor 2. el satışını yaparsanız sevinirim elinde kitab bulunan arkadaşların mesajını bekliyorum iyi günler

bayanlar merhabalar bende aöf halkla ilişkiler okuyorum ve 2. sınıftayım içinizde murat yayınlarını kullanan varmı?
satın almayı düşünüyorum pahalı geliyor 2. el satışını yaparsanız sevinirim elinde kitab bulunan arkadaşların mesajını bekliyorum iyi günler
ben geçen sene aöfden mezun oldum büro yönetimi sekreterlik bölümünden çok güzel bir yayın murat yayınları almanı tavsiye ederim:46:

Ben de yargı murat ve egem vardı.Ben yargının anlatımını daha çok beğendim.Sıkmıyor ve tablolamış çoğu şeyi daha akıcıydı.Murat daha düz geldi ve yargının sorularının çoğu sınavda çıktı .muratınkileri çözmediğim için bilmiyorum

Back