HALKLA İLİŞKİLER okuyanlar burayaa..........

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
bölümümüzle ilgili başlık bulamadım bende buraya toplanalım dedim:icecream:aslında benim kaygılarım var kızlar...bu bölümü seçmekle doğrumu yaptım bilemiyorum, önümüz açıkmı iş bulabilirmiyiz sorular sorular sorular....... keşke diyorum ilk sıraya insan kaynakları bölümünü yazsaydım acaba dahamı iyi olurdu( hadi herkes buraya paylaşımlarınızı bekliyorum.....

selam anelia bende bu sene halkla ilişkiler bölümünü seçtim
bence canını sıkma iş olanakları ile ilgili bende çok bilgi sahibi değilim ama şundan emin ol ki ve bunu bana herkes söyledi halkla ilişkiler insan kaynaklarından daha iyi bir bölüm zaten halkla ilişkiler birazda insan kaynakları bölümünüde kapsıyor . birde şöyle düşün halkla ilişkiler çoğu şirketlerde geçerli bir meslek bunlardan en önemlilerini söylemek gerekirse genelde buradan mezun olanların özel veya kamu sektöründe reklamcılık ve tanıtım gibi birimlerde iş bulma imkanı oluyormuş

bende halkla ılıskıler orgun okuyordum bıraktım.açık öğretimden okıcam

bende bu sene halkla ilişkilerden mezun oldum.bölümümden memnunum:)sizlerede başarılar diliyorum

ben 2007 de kayıt yaptım bu bölüme ama kaydımı dondu fakat hatırlayamıyorum kaç yıllıktı ya ???

bende üniv.den sayısal mezunuyum
bi de aöf halkla ilişkiler okuyayım demiştim üstüne
ama o iktisat işletme hukuk vs.baydı beni o kadar sayısalın üstüne
bi de vardiyalı biş işte yoğun çalışıyordum bıraktım
1 diploma neyime yetmiyor diyerekten...:)))

merhaba kızlar.ben ikinci üniversite olarak 2 yıllık bir bölüme kayıt yaptırmak istiyorum ama muhasebe ve halkla ilişkiler arasında tereddütte kaldım.memnun musunuz bölümünüzden?iş olanakları nasıl?tavsiye eder misiniz?

genelde bu bölüm kolay okunur diye tercih edilir yoksa çok mezun var iş imkanı zor ben de kolay okuyayım sonra işletmeden devam ederim diye yazdım

arkadaşlar murat yayınlarından başka halkla ilişkiler ikinci sınıf hangi yardımcı kaynaklar var bitek murat yayınlarımı var acaba

çalışmaya başlamak lazım aslında ama ilham gelmıyor:26:

SeLAM kızlar bende halkla ilişkiler ikinci sınıfa geçtim.Bütünlemeye giremediğim için iktisat ve davranış bilimlerinden kaldım.Bu ara iktisat çalışıyorum ne karışık bi ders yaa .Kayıdımı yeniledim.İnşallah yarın kitaplarımı almaya gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…