Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün halkla ilişkilere çalışıyorum.bitiricem inş..daha tarihe bakmadım.en son onu çalışmayı düşünüyorum.kızlar bu arada birşey sorucam.benim alttan uygarlık tarihi dersim var.onada çalışmam lazım.geçen sene muratın kitabından çalıştığım halde geçemedim.nerde çalışarak geçtiniz?yardımcı olursanız sevinirim

memnuniyetle tatlımm
benim uygarlık tarihim 80-85 ortalamayla gelmişti 82 gibi bişeydi ve muratilkumuttan güzelce çalıştım ve son 5 yılın çıkmış sorularını tekrar çöze çöze aklımda kalmalı ki hep sorulardan çıktı..bilgin olsun....

allah izin verirse bugün atatürk ilk.bitiriyorum zaman kalırsa çıkmış soruları çözcem tabi ezberlicem de..çünkü soruların %40 ı çıkmış sorulardan geliyormuş..sınava çok az kaldı 1 ay...
bu arada arkadaşlar martın ortasımıydı giriş yerlerimiz

martın 2.haftası gelir giriş yerleri sanıyorum.bu arada birşey sorucam.ya bu muratın soru bankası satılmıyormuş 2.sınıflar için.ben soru bankası almak istiyorum hangi yayınınkini alsam acaba?geçen sene sadece muratın soru bankasından çalışarak geçmiştim.bu sene soru bankası çıkartmadılar deilmi?bilen varmı?

valla hiçbir fikrim yok ben konu anlatımlı olan kitabını aldım ünite sonlarında da var sorular...yalnız şu tarihe kafam fena bozuldu o kadar 15 ünite çalıştım soruları çözeyim dedim çoğu yalnış sanki farklı konulardan çalıştım da değişik sorular çıkmış morallerim bozuldu ya..şimdi başladım soruları ezberlemeye başka çarem kalmadı bu dersi geçebilmek için...

bende dün gece oturup her dersin ayrı ayrı bütün sorularını topladım.birazdan başlıycam çalışmaya.artık sadece sorulardan çalışıcam sınava kadar .şimdilik öyle düşünüyorum.inş hepimizin sınavı ii geçerde rahatlarız yaaa

inşallah canım diploma eylül ekime kalsın istemiyorum takıntısız bitirelim bu bölümü de...

Bugün halkla ilişkiler dersini tam olarak bitirmeye çalışıyorum ama felaket geri kaldım adapte olamıyorum.
Daha tarih ve türk diline geçemedim bile.bilmiyorumkismile

konularda o kadar çok madde var ki bu sene,say say bitmiyo sanki... akannehir

bende tarihin sorularını ezberliyorum ama dikkatimi bişey çekti atatürk ilkelerinin 2006 ve 2007 yılının eöğrenmede ara sınav soruları yok. sizde bakarmısınız yoksa ben mi bulamıyorum

2007de var ama 2006da yok dediğin doğru canım

2007 de de göremedim ben canım ya hepsine tek tek baktım derslerin nasıl oluyor ki...

o işte 2008 öğretim yılına giriyor mügecim

aof nin çıkmış sorularına bakamıyorum çünkü site çökmüş....

arkadaşlar slm bende 1.sınıfım halkla ilişkiler yeni başladım çalışmaya özet çıkardım her dersin soru cevap şeklinde önce onlara çalışıyorum sonrada geçmiş sınav sorularını çözüyorum inşallah hepimiz derslerimizi geçeriz sonuçta bi emek veriyoruz para veriyoruz zaman veriyoruz

2008 ve 2009 sorularını ezberledim atatürk ilkelerinin...yarın ikna ve konuşmaya geçicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…