Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kurumsal iletişimdeyim felaket sıkıcı geldi bana bi üniteyi bitirdim ama 9 sayfa artık başıma ağrılar girdi bitirene kadar bilmiyorumkismile

canım ben sevmediğim gözüme zor gözüken dersleri baştan çalıştım yani kitabı okudum ilk inkilap tarihiyle başladım sıkıcı bir kitap ama ben kitap okumayı sevdiğimden onu bir roman gibi düşünüpte okudum ben bir ktabı bitirmeden diğerine geçemiyom birde unutmamak için kitapları aöf web den testler çözüyom şimdide muratınkileri çözcem

aynen bende bir kitabı bitirmeden diğerine geçemiyorum tarihte 6 ünitem kaldı onlarıda bu hafta bitiririrm inşallah...bol çıkmış soruları çözücem özellikle son 5 yılın sorularını istiyorum ama bazılarını bulamadım bulan varsa konu açtım paylaşılırsa çok iyi olur...

oo kızlar hepiniz baya ilerlemişsinizben daha 3.derse çalışıyorum.alttanda 2 ders var.toplam 10 dersim var.ne yapıcam bilmiyorum.çok az zaman kaldı.sadece sorularamı çalışsam acaba diyorum?

kızlar çok az zaman kaldı 4 ünitem kaldı tarihte ondan sonra tekrar yapıp gün boyunca soru çözcem..hafta sonu biter herelde ...2 dersim kalcak geriye..

Bende az önce 3. dersi bitirdim.halkla ilişkilere başlıycam

ya kızlar bişey dikkatimi çekti az önce 2006 soularıyla 2007yi karşılaştırdım en fazla 5 soru aynı diğerleri farklı...bazılarımız sorulara çalışarak geçmiş..bu sorular 2005den başlayıp 2009 a kadar ki sorlar herelde...

ya allah rızası için 2009 tarih sorları lazım bana lütfen birisi açtığım başlığa eklesin...

aof nin kendi sitesinde geçmiş yıllarda çıkmış sorular var oradan bakabilirsin canım.

bulamıyorum canım ya az önce baktım ama maalesef..

canım baktım şimdi atatrk ilk.ink tarihi 2009 soruları sitede var.kopyalanmadığı için buraya kopyalayamıyorum.sen sitesindeki soru yerinimi bulamadın?

sorular diyorum e-öğrenmeden sonra 2009-2010 sonrada ara sınav1 seçiyorum kitap çıkıyor nelirli numaralar var ingilizce öğretmenliği falan diyor..halkla ilişkilere ait bişey bulamadım yanii.canım

canım ben bakıyorum şu an .sen yanlış yerdenmi girdin?oturum aç kimlik numaranla.sonra fakülte seçin bölümüne gel orda sınav soruları yazıyor.orayı seç.sonrada yan taraftan bölümünü seç.bütün sorular karşına çıkıyor

vahiba buldum canım ama beynimden vuruldum yaa olamaz...
istatistik dersi var mı bizde..iyiki baktım ama a.öğretimin kendi kitaplarında da yok nasıl oluyor bu ya biri acil cevap yazsın lütfen...

saçmalamayın kızlar olamaz istatistik falan,olsa anadolu üniversitesinin kitaplarında verirlerdi..bilmiyorumkismile

vahiba buldum canım ama beynimden vuruldum yaa olamaz...
istatistik dersi var mı bizde..iyiki baktım ama a.öğretimin kendi kitaplarında da yok nasıl oluyor bu ya biri acil cevap yazsın lütfen...

yok canım ne istatistiği?öyle bir dersimiz yok telaşlanma sen boş yere

bu arada çalışmalar ne alemde?ben şimdi başlıycam kaldığım yerden çalışmaya.önce sizlere bir bakıyım dedim.herkese kolay gelsin kızlarrr:)

halkla ilişkiler örnek olaylardayım ben,bugün bitiricem inşallah boshayallersmile

öğrendim şimdi yokmuş öyle bişey çok korktum ya...

tarih başımın belası oldu çalış çalış bitmiyor ya...
cuma inşallah bitircem tarihi.. çalışması en zor ders tarihmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…