Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım.malum alerji mevsimi başladı benimde alerjim maximum seviyeye çıkınca doktorluk oldum.canım bende yazılı olarak yok ben o sorulara aof nin sitesinden bakarak çalışıyorum.

yarının sınavlarını tekrar ettim şimdi de tarihe göz atarım bırakırım galiba artık...
50 alayım da hepsinden garanti olsun hayırlısıyla diplomamaı alayım da ondan sonrada iş inşallahh

evet canım benimde alerjim var ama ciddi derece değil şükür.
evet bende zaten aöfnin sitesindeki çıkmış soruları çalıştım hepsinden 13 tane yapsamda geçiyorum ama garanti olsun 15 ve yukarsını çıkarmaya çalışcam..
bu arada bol şans diliyorum hayırlısıyla bitiririz inş..

teşekkürler canım sanada bol şans.bende bugün akşama kadar yarının derslerini tekrar edip bırakıcam.başarılarvereliniortak

hepinize bol şans diliyorum arkadaşlar sınavımıza saatler kaldı..

umarım iyi geçer.

selam kızlarrr
nasıldı sınav?/
benim çok iyi geçti
yarının sınavlarına bakmaya çalışıyorum tarihle örnek olayları tekrar ettim sorularını diğer ikisinide sabah tekrar ederim
bozuk balık gibi oldu gözlerim sabahtan berii çalışmaktan...COLOR]

Kızlar sadece soruları çalışın yeter.Ben 2003-2004-2005-2006 sorularına baktım hep çevirip çevirip aynı soruları sormuşlar.Bugünde çoğu tekrar çıktı ..

benimde iyi geçti çok şükür.bende yarınkileri tekrar ediyorum.tarihle örn olaylar bitti.kurumsaldayım şu an.yazarlığıda çalışıp öyle uyumayı düşünüyorum:1shok:yarınki sınavda hepimize kolay gelsin

evet ya aynı sorular 23 tane içinde çıktı ama ben çalışmamıştım kalırsam bütünlemeye sadece onları çalışcam bu kadarmı olur ya

yeni geldim sınavdan kızlar.iyi geçti çok şükür.ya birşey sorucam 30 sorudan 21 net yapınca 69.3 puan oluyor.onu 70 mi yapıyorlar yoksa 69 damı kalıyor?

Ben saydım bir derste tam 21 aynı soru bir diğerinde de 13 aynı soru çıktı.yani çalışın soruları yeter.ben 2 gündür önce soruları okuyordum sonra sadece cevapları okuyordum.(kafam karışmasın diye diğer şıkları hiç okumadım.) Sınavda sorular aklıma gelmeyince cevapları okuyordum.Diğer şıkları okumadığım için ,okuduğum şıkkı tanıdım.Ben bu sene kesin geçiyorum:)

yeni geldim sınavdan kızlar.iyi geçti çok şükür.ya birşey sorucam 30 sorudan 21 net yapınca 69.3 puan oluyor.onu 70 mi yapıyorlar yoksa 69 damı kalıyor?

70 oluyor canımm
benimde sınavım iyi geçti ama örnek olayların soruları zorladı biraz 50 alayımda fazlasında gözüm yok örnek olaylardan valla....sorular ne zaman yayınlanır kızlarrr

70 oluyor canımm
benimde sınavım iyi geçti ama örnek olayların soruları zorladı biraz 50 alayımda fazlasında gözüm yok örnek olaylardan valla....sorular ne zaman yayınlanır kızlarrr

yarın yada salı günü yayınlanır heralde canım.bu arada tarihte bir soru vardı tam hatırlamıyorum ama insanlar içlerine kapanıp geleneklerinden vazgeçmeyen yıllarca aynı şekilde yaşayanları die başlıyordu soru.onun doğru cevabı neydi hatırlıyormusun?

maalesef canım hiç hatırlamıyorum valla..açıklansa da rahatlasam örnek olaylardan kıl payı kalmaktan korkuyorummm

Kalmazsın inş.benimde alttan 2 dersim vardı onlara zaten çalışmadım yetişmedi.onları büte bıraktım.diğerlerinden geçsemde rahatlasam ya.zaten hemen başlarım 2 derse çalışmaya

vahibaaa
galiba mezun oldum örnek olaylardan şüpheliydim diğerleri süper geçmişti 14 yapsam geçiyordum şimdi sorulara baktım 17 doğru çıkardım 2 de hatırlamadığım soru var yaniiiii mezun oldum galiba yaşasınnnnnnnnnnnnn
darısı senin başına..hihoyyyt

Çok sevindim canım gözünaydın.hayırlı olsun.inş istediğin gibi işede girersin.darısı banakaydirigubbakcemile3 30 sorudan 20 doğru kaç puan yapıyor canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…