Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde gelmiş allahtan bu sefer yakın yerler geldi alttan bir dersim var ona sabahtan giricem bu seneninkilere saat 2.5 ta geçen sene hep uzak yerle çıkmıstı

ay evet aynen banada uzak yerler gelmişti.ama bu seferkiler ii ne yakın ne uzak.benimde alttan dersim var bende hem sabah hemde öğlen giricem.

ben birtek öğlen giricem ama bana gelmedi ya...martın ortası gibi gelir herelde...

gelir canım merak etme.ya bu arada kızlar ben aof de çıkmış soruların çıktısını almak istiyorum ama bir türlü yazdıramadım ?nasıl yazdırılıyor yani çıktısını nasıl alabilirim bilen varmı ?yani ne kopyalanıyor nede yazdırılıyor anlamadım gittii

onlar pdf dosyası olduğu için kopyalanmıyo yazdırılmıyo canım öyle yapmışlar akıllılar akannehir

onlar akıllıysa ben dah aakıllıyım canımdelikafadulden.buldum nasıl çıkarıldığını.çok zor gerçekten ama 2 saattir uğraşıyorum sonunda buldum.bilgisayarıma kopyaladım.akşamda yazıcıdan çıkarırım inşzemuszemus

ben gene oturdum yazdım 2008 ve 2009 sorularını ama eöğrenmede 2007 2006 soruları yok eğer bulan varsa allah rızası için kopyalasın buraya lazım...atatürk ilkelerini istiyorum.

printscreen ile olur canım uğraşmak lazım boshayallersmile
sınav yerim geldi benimde..Biri yakın biri çoook uzak.. kafamçokkarıştı

arkadaşlar nasılsınız?ne durumdasınız çalışmalar ne alemdee?

ikna ve konuşmadayım ben boshayallersmile

bende ikna ve konuşmadayım inşallah yarın bitircem...

bende ikna ve konuşmadayım inşallah yarın bitircem...

ikna ve konuşmanın son üniteleri geçen seneki iletişim dersi ile aynı kızlar..
konuşma,konuşmanın öğeleri vs.. yerimseniben

evet o yüzden bugün bitirdim bütün konuları...
artık yarın kurumsal iletişime geçebilirim ....

aynı gidiyoruz ela kaydirigubbakcemile3
bende iknayı bitirip kurumsal iletişime geçtim.
Felaket sıkıcı 1 üniteyi sıkıla sıkıla bitirdim az önce.. :1ninca:

ben bugün türk dilini bitiricem inş.yarında kurumsal iletişime başlarım heralde

aynı gidiyoruz ela kaydirigubbakcemile3
bende iknayı bitirip kurumsal iletişime geçtim.
Felaket sıkıcı 1 üniteyi sıkıla sıkıla bitirdim az önce.. :1ninca:

evet canım benim kurumsal iletişimden sonra derslerim bitiyor..
bugün geçiyorum kur.iletişimede...ondan sonra bol tekrar ve soru çözümü yapıcam...

ne güzel senin bitmiş ela.benim daha 4 dersim var ucu ucuna bitiririm heralde..bende birazdan kurumsal iletişime başlıycam

ne güzel senin bitmiş ela.benim daha 4 dersim var ucu ucuna bitiririm heralde..bende birazdan kurumsal iletişime başlıycam

evet canım ama ben uzun zamandır yavaş yavaş ilerliyorum yani 5 ay evvelden başlamıştım çalışmaya..sonra çok sıkışırım diye 1 ay salladım sallamasam şimdiye çoktan bitmişti...benim alttan dersim yok şükür senin vardı galiba 2 dersin.kur.,iletişimin 3 ünitesi kaldı..

evet canım benim alttan tarih ve iktisat dersim var.toplamda 10 dersim var.bende bugün kurumsalı bitirdim.Halkla ilişk.uyg.ve örnek olaylara başlıycam inş.
Kurumsal bana biraz kolay gibi geldi.yani diğer derslere göre çalışmak daha kolay oldu.dersler birbirine benziyor inş karıştırmam sınavda yaa

karıştırmazsın martın 15inde bitimiş olucam hepsini ama sıkı tekrar edicem ve 8 dersin son 4 yıllık sorularını tekrar tekrar çözücem çünkü kilit nokta sorularda..iktisat dersim çok iidi geçen yıl anlamadığın konu olursa özelden yardımcı olabilirim dershaneye gitmiyorsan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…