• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halkla ilişkiler 2 sınıf yada mezun olanlar?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
staj yapabıldınız mı bıtırdıysenız ıs bulabıldınız mı kardesım bu yıl ıkıncı yılında ıs arıyor ?bılgısı olan varsa yazar mı ılanlara bakıyoruz genelde mezun ıstıyor ama staj olanagı var mı ?

aöf halkla ilişkiler bitirdim. staj yok canım direk bitiriyorsun. ben sonra işletme 3 e direk geçtim devam ediyorum.

saol cevap yazdıgın ıcın kardesım bu yıl 2.sınıf bılgı alayım dedım oda gecıs yapacak ısletme olur heralde baska bırde ıktısat var heralde sozlecı bırı zor olucak

bende bu yıl mezun oldum işletmeden devam edicem
kpssye hazırlık ve iş aramaya devam ediyorum:Saruboceq:

bende bu sene mezun oldum.eylülde işletmeye dikey geçiş yapcam.açıköğretim 2 yıllık halkla ilişkiler için çok fazla iş olanağı olmadığını duymuştum.

Bende halkla ilişkiler mezunuyum...lisans eğitimimi tamamlamam gerek...işletme bölümünü seçmeyi düşünüyorum...

aöf halkla ilişkiler bitirdim. staj yok canım direk bitiriyorsun. ben sonra işletme 3 e direk geçtim devam ediyorum.

2 yıllık halkla ilişkiler bitirdikten sonra 2 yıl daha üstüne aynı bölüm devam edebiliyo muyuz acaba ya??

Back