Halkın yüzde 70'i, AKP'lilerin yüzde 35-40'ı başkanlığa karşı

ekmek bulamazlarsa pasta yesinler:63:

Surada yazan fiyatlar bazilarina abarti gelebilir.Ama bana gayet normal geliyor.Ki normal vatandaslarin aldigi fiyatlar bunlar.Ki Basbakan Cumhurbaskani almis ne ki
ünüversite mezunu arkasında dayısı olmadı için asgari ücretle çalışıyorsa 660 tlye 1 adet gömleği nasıl alır acaba?

gozlukten cantadan gemiye simdi suriyeli kadina.....
Hadi arkadasim selametleee....
Masallahhhh sen hic durmaaaa...
Alan aliyor sen merak etme bi magazalari gez cevrendekilerin taktiklarinin markasina bak benim cevremde cok var ogretmen kizi var ogrenci o bile aliuor giyiyor.Nasil mi?
Bak orasini ben bilmem

neden vereck cevabın kalmadımı?halkın sorunları bunlar yoksa sen sadace bir konusumu var sanıyordun halkın?daha matbaaya giderken yolda düşen çözüm sürecine gelecektik:KK14:

Alan aliyor sen merak etme bi magazalari gez cevrendekilerin taktiklarinin markasina bak benim cevremde cok var ogretmen kizi var ogrenci o bile aliuor giyiyor.Nasil mi?
Bak orasini ben bilmem
sen varoş semtleri bir gez a öğretmen çocuğu gömlekmi alıyor 660 tl ye ı :KK57:

Bak orasini ben bilmem
çözüm süreci matbaaya giderken yolda düşmüş davutoğlu söylemiş:KK64:

bilmem bankayla gorus kizz :KK66:

Surada yazan fiyatlar bazilarina abarti gelebilir.Ama bana gayet normal geliyor.Ki normal vatandaslarin aldigi fiyatlar bunlar.Ki Basbakan Cumhurbaskani almis ne ki

siz savunuyordunuz ya akp döneminde halkın refahı arttı diye ondan soruyorum:KK53:

Kulaklarım duymasın
Duyup ele uymasın
Varsın karnım doymasın
Yaşasın AKP

Çok şükür dipdiriyiz
Kim demiş ki geriyiz
Yamyamdan ileriyiz
Yaşasın AKP

Neden başkanlık sistemine karşıyız?neden ila parlamenter sistem?erdoğan olmasa başkası olsa bu kadar karşı olurmuyuz?
Mevcut anayasa sizce yeterli mi ?
Başkanlık sisteminden sonra hayatımıza neler girer veya neler çıkarır sizce?

X