- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Bu konuda sana katiliyorum evlaefe. Daha gecen gun bir avmde birkac magaza gezdim, arkadasima hediye alayim dedim. Kiyafetlerin, aksesuarlarin pahasi elimi yakti resmen. Hicbir sey alamadigim gibi kapidan disari tasan kuyruklara saskinlikla baktim. Dun arkadasimla bir kafeye gidelim dedik. Menude fiyatlar dudagimi ucuklatti, en ucuz sey caydi ve o da 4.5 liraydi. Kafe tiklim tiklim doluydu. Sorun ben de mi diye dusunmuyor degilim. Tuketim cilgini olmusuz. Android telefon daha birkac ay once kullanmaya baslayabildim. Tuslu eski tip bir telefon kullaniyodum daha dune kadar. Arkadaslarim ellerindeki android telefonlari kac kez eskitti. Bu insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Herkes tuketim cilgini, kredi kartinin da kolesi olmus. Adam 5 liralik bir seyi bile karttan cektiriyor bakiyorum da.Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.