- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
halk olmak ne zaormuş çekeceğimiz gün varmış yahuTabi ki abla ne sandin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halk olmak ne zaormuş çekeceğimiz gün varmış yahuTabi ki abla ne sandin
yaf buraya takılmaktan calısamıyorum he kovulcam yakında akepe yuzundenMaliyet nasıl karşılanacak sonra,melih başgannna sermaye lazım demi..
yaf buraya takılmaktan calısamıyorum he kovulcam yakında akepe yuzunden
bu arada alıntına cevaben senın profıl resmını yolluyorum sayın basganıma
serverdada kaydoluyor tüm geçmişAman dikkat et yakalanma sakın..
Hahahahaha
serverdada kaydoluyor tüm geçmiş
ben projeciyim. nerenin projesiniz çizdiğimi duysanız tefe koyarsınız beni ama söylemicem anladın sen
sende emir kulusunserverdada kaydoluyor tüm geçmiş
ben projeciyim. nerenin projesiniz çizdiğimi duysanız tefe koyarsınız beni ama söylemicem anladın sen
Canm o cozum bulunduda biraz gec oldu.Kredi Kayit Burosu var bayag inceleniyor artik.Bi takibe alin 5 sene hic bir banka selam vermiyor sanacanım bale kültürümüze aykırı yapılmasın gibi şeyler zırvalıycaklarına halkı kredi kartı,kredi banka faizinden kurtarmak için çözüm bulsunlar bu gidiş gidiş değil..faiz haram değilmiydi?sigaraya gösterilen hssasiyet bankayada gösterilsin zira bu da zarar
ya bu asgari ücretli ve işçi kesimi bankadan faizle ev alabiliyor para birikimi olmadan nasıl kira öder gibi ev sahibi olabilir?Canm o cozum bulunduda biraz gec oldu.Kredi Kayit Burosu var bayag inceleniyor artik.Bi takibe alin 5 sene hic bir banka selam vermiyor sana
İşçiyim ben ama çok şükür asgari ücretli olanlardan değil.. şirketimin sayesinde..sende emir kulusun
karakolda dogru soyler mahkemede şaşaaaaarrrerdoğan da başkanlık sistemini istemiyormuş du
Eki Görüntüle 1506704
Bi ara erdogan da bas bas bagiriyordu yeni model telefonun, luksun kolesi oldugumuz icin. yine azarliyordu halki.
ayol adamın gunahını almayın belkı cakmadır sosteye pazarından almıştır emıne bacım
ayol adamın gunahını almayın belkı cakmadır sosteye pazarından almıştır emıne bacım
hey gidi hey çocuklarının hepsi abdde okudu..kızlar başörtü yüzünden okudu dedi,2 oğluda orada okudu..çocukları dermiydiki abdlere okuyca gemimiz peşimizde en az 150 korumamız olacak diyeayol adamın gunahını almayın belkı cakmadır sosteye pazarından almıştır emıne bacım
bilmem bankayla gorus kizzya bu asgari ücretli ve işçi kesimi bankadan faizle ev alabiliyor para birikimi olmadan nasıl kira öder gibi ev sahibi olabilir?
siz savunuyordunuz ya akp döneminde halkın refahı arttı diye ondan soruyorumbilmem bankayla gorus kizz
Surada yazan fiyatlar bazilarina abarti gelebilir.Ama bana gayet normal geliyor.Ki normal vatandaslarin aldigi fiyatlar bunlar.Ki Basbakan Cumhurbaskani almis ne ki