Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

burda böyle diyorsun peki diğer konularda da aynı tepkiyi verdinmi merak ettim.
örnek veriyim 'akp mitinginde bir çapulcu' 'korkaklara koyun makarnacı demeyin' ve daha buna benzer çok konu açılıyor burda.
ben de o konulara bakıcam.. şimdiye kadar değil cevap yazmaya okumaya bile değer görmemiştim. :ssz::ssz:

sonuçta bir taraf sürekli en iğrenç en aşağılayıcı lafları sıralarken hiç birşey olmuyor da diğer taraf AYNI üslupla (hatta çok daha yumuşak bir üslup) karşılık verince mi kötü oluyor.tabiki hayır..:ssz:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner...karşı tarafa söylenirken alkışlıyorlar onaylıyorlar ama kendilerine dönünce şaşırıyorlar..a biz ne yaptık der gibi
sonrada yağ gibi üste çıkıyorlar...yok öyle yağma!

Şu cümleyi sarfedeceğiniz en son kişi olmalı mune. Bir tane taraflı yorumunu ya da uygulamasını görmedim siyaset için.
Alnına tarafsız yazdıracak yakında bu ithamlar yüzünden.

özelden bari yaz kız çatlarım :))
valla canım aus gitti efsa gitti , sende gitcen...
neyse kendi kendilerine kalsınlar konu açıp, birbirlerine katılıp dururlar , böylece karşı görüşün değerini anlarlar belkiii
evet canım sildirebiliyorsun sanırım UI oluyorsun

kendi kendilerine katılıp dururlar çok güldüm :1:

hahah öyle valla
katıl katıl üç sayfa ancak ilerler :)
aksiyon yok kavga yok polemik yok :)))) öyle siyasetmi konuşulur çok sıkıcı :))

biz ona körler sağırlar birbirlerini ağırlar diyoruz :)

azcık geyık yapalım ya :)
ban sistemi geri gelmedi heralde daha :)

ne zaman gelcek pazar mı gelcek yoksa mesai başı diye ptesi mi :))))
ben cezalarımı da sildirmedim mune sildirin diyor ama neyse kalsın benim ki , nazar boncuğu olsun :))

ben cezalarımı da sildirmedim mune sildirin diyor ama neyse kalsın benim ki , nazar boncuğu olsun :))

haftasonu gelecek dediler bilmiyorum
ben pazartesi başlar diye düşündüm ama şimdi konudışından gitmeyelim
bi yerlerden öğren gel bakim,banada haber et :34:
benim 1 nisana kadardı o yüzden 0 cezam olacak
mesaj attım ama daha silinmedi
1 nisandan sonra ceza alanlar düşünsün :)

gece okudum mune hanım hafta sonu gelecek ban dedi :)
bugün ctesi olduğuna göre evet gelmiş olması lazım :)))
çık konudan çık uçuracaklar şimdi :)))))))))))))
konuyla ilgili de yorum yapmak gerekirse haberi yazan gazeteci arkadaş çok sinirlenmiş :))

yok ya hafta sonu da yazmıyor
sadece ceza sistemine geri dönülecek yazıyor
bdv de ki konuya baktım geldim de orda öyle yazıyor, geldi mi gelmedi mi ?

bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

Akp mitinginde bir capulcu yazisini siteden begenen maximum 3 kisi cikmistir. Herkes toplumu ayristiran yazilardan tiksiniyor.

evet sadece BAŞLIKLAR okunduğu için 2 farklı içerik zannedilmiş olabilir...o 2 paylaşımımda da konu içerik aynı..
ayrıca tekrarlıyorum benim atıf yaptığım konuların biri kazen in açtığı korkaklara makarnacı demeyin diğeri de akp mitinginde çapulcu..

neyse önemli de değil...
üyelik tamamen silinebiliyormu mune ?

Silinebiliyor, eğer sildirmek konusunda eminseniz bana bir mesaj yollayın:34:

azcık geyık yapalım ya :)
ban sistemi geri gelmedi heralde daha :)

Ceza sistemi geri dönüyor, Adminlerimiz bu konu hakkında çalışmalarını sürdürüyor, tamamladıklarında start verilecek, sanırım haftabaşı eski düzene geri dönülür, bende bu arada çok coşmadığınız sürece müsamaha göstermeye çalışıyorum ama lütfen herkes hangi görüşü savunuyor olursa olsun hepiniz yorumlarınıza dikkat edin, şu anda yaşanan boşluktan yararlanmaya kalkmasın kimse.
alaraey, hala sildirin diyorum, hatta sitede ceza puanlarının sıfırlandığının farkında olmayan üyeleri tek tek bulup Kazen'e silmesi için profil linkleri gönderiyorum.

Ceza sistemi geri dönüyor, Adminlerimiz bu konu hakkında çalışmalarını sürdürüyor, tamamladıklarında start verilecek, sanırım haftabaşı eski düzene geri dönülür, bende bu arada çok coşmadığınız sürece müsamaha göstermeye çalışıyorum ama lütfen herkes hangi görüşü savunuyor olursa olsun hepiniz yorumlarınıza dikkat edin, şu anda yaşanan boşluktan yararlanmaya kalkmasın kimse.
alaraey, hala sildirin diyorum, hatta sitede ceza puanlarının sıfırlandığının farkında olmayan üyeleri tek tek bulup Kazen'e silmesi için profil linkleri gönderiyorum.

tşkler mune abla biz başladı herhalde diye tahmin etmiştik...
tamam bende bildireyim hemen kazen beye..

ben bize ulaşından mesaj yolladım olurmu?
kazene mesaj atamıyorum

tşkler mune abla biz başladı herhalde diye tahmin etmiştik...
tamam bende bildireyim hemen kazen beye..

Yok gülüm, henüz sistem tam olarak hazır değil, ayrıca ceza puanı sıfırlaması da yapılıyor ya bi yandan, o yüzden büyük ihtimalle haftabaşını yani pazartesiyi bulacak.

Sen mesaj at, nazar boncuğu olsun deme, sonra cezamı şişirdin diye bana kızıyorsunuz:9:

ben bize ulaşından mesaj yolladım olurmu?
kazene mesaj atamıyorum

Olur, Kazen'e özel mesaj atmak istiyorsanız arkadaş listenize ekleyin, arkadaş listesine ekleyince mesaj gidiyor:34:

Olur, Kazen'e özel mesaj atmak istiyorsanız arkadaş listenize ekleyin, arkadaş listesine ekleyince mesaj gidiyor:34:

evet onu biliyorum,eğer bize ulaşındanda olursa sorun yok o zaman
ama silinmedi tekrar atsammı mesaj,yoksa sonramı hallederler?

Yok gülüm, henüz sistem tam olarak hazır değil, ayrıca ceza puanı sıfırlaması da yapılıyor ya bi yandan, o yüzden büyük ihtimalle haftabaşını yani pazartesiyi bulacak.

Sen mesaj at, nazar boncuğu olsun deme, sonra cezamı şişirdin diye bana kızıyorsunuz:9:

tamam mune abla kısa bir panik yaşadık da biz :9:
yok ben hiç size mesaj atmadım valla neden banladınız diye yapmışssam bir şey haketmişimdir gıkım çıkmaz o konuda merak etmeyin :34:

evet onu biliyorum,eğer bize ulaşındanda olursa sorun yok o zaman
ama silinmedi tekrar atsammı mesaj,yoksa sonramı hallederler?

Ebedi,
profilini ara ara kontrol edelim, silinmezse ben profil linkini gönderirim yönetime.

Back