Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
118
Yer
Adana
Türkiye toplumunun basireti, demokrasi bilinci bu ülkeye nefret tohumları ekmeye çalışan, milletin mahremiyetine tecavüz eden, ekmeğine göz diken, toplumun geleceğini çalmak için şeytanla bile ittifak kuran "nefret kulübü"nün topunu birden sandığa gömdü.

Siyasi tarihimizin bütün dönemlerini iyi analiz ettiğimizde, ülkeye ve millete yönelen bütün tehdit dönemlerinde toplumun nasıl bir basiret örneği sergilediğini, sandık düşmanlarına nasıl bir demokrasi dersi verdiğini çok iyi görürüz.

Artık elimizde zengin bir tecrübe var… Tarihimizde darbe kokusunun alındığı, korkunun zirve yaptığı bütün dönemlerde sessiz yığınlar kenara çekilir ve sandıkta sırasının gelmesini bekler.

Malum 17 Aralık'taki karanlık saldırının ardından Pensilvanya'nın öncülüğünde aynı nefret havuzunda bir araya gelen mahfiller topluma inanılmaz hakaretler yaptılar, kasetlerle tapelerle kişilerin yatak odasına kadar girme cüretinde bulundular, şantaj ve montaj kasetleriyle herkesi tehdit ettiler. Beddua seanslarıyla İslam medeniyetinin hiçbir döneminde görülmeyen bir utanca imza attılar. Karanlık bir istihbaratçı mantığıyla tek tek bütün toplum bireylerinin içine korku saldılar.

Ta Gezi'deki demokrasiye karşı yapılan kalkışmadan bu yana toplum yakıp yıkanları hafızasına nakşetti…
Kendisini makarnacı diye aşağılayan liberal züppelere, başı sıkışınca cuntacılara koşan, darbe çağrısı yapan devrimci faşistlere sabretti…
Hiçbir ahlaki değer tanımadan, Başbakan'a, ailesine küfreden, millete hakaret eden ağzı bozuk sahte aydınlara sabretti ama bir yere not etti…
Beddua seanslarıyla din bezirganlığı yapanlara sabretti ama onları çok iyi tanıdı…
Kıyafet değiştirerek demokrasiyi hedef alan yeni cunta taşeronları gördü ve hafızasına kaydetti…
Bıkmadan, usanmadan "diktatör masalları" üreten demokrat kılıklı avanak liberalleri en süfli halleriyle tanıdı ve bir yere not etti…
Ve 30 Mart'ta konuşma sırası kendisine gelince o konuştu… Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle, azınlıklarıyla sabır ve ferasetle 30 Mart'ı bekleyen sessiz yığınlar sandıkta, "Darbeyi, demokrasiye uzanan elleri görüyoruz. Biz on iki yıldır yaşadığımız demokrasi ortamından, özgürlüklerden, barıştan, ekonomik kalkınmadan ve de istikrardan memnunuz" diyerek güçlü bir demokrasi sesi yükseltti.
Şimdi bu sarsılmaz demokrasi iradesi ve Tayyip Erdoğan'ın benzersiz seçim zaferi karşısında Fethullah Gülen ve darbe rüyası gören ortakları için muhasebe zamanı… Bundan sonra ya millet iradesine teslim olacaklar ya da şantajlı, montajlı darbe rüyaları görmeye devam edecekler.

Ama unutmayalım ki geçmişte askeri ve yargısal vesayeti, Balyoz'lu, Ergenekon'lu darbe girişimlerini bitiren bu toplum Pensilvanya markasıyla sunulan kılık değiştirmiş yeni darbe girişimini de 30 Mart'ta sandıkta püskürtmüştür.

Kabul edin artık kaybettiniz. Bu millet o çok güvendiğiniz tape cumhuriyetini de, paralel yapının resmi yayın organı gibi çalışan medyayı da sandığa gömdü. Ve unutmayın bu toplumun umudu vesayette değil, demokrasidedir…
http://www.aksam.com.tr/yazarlar/mehmet-ocaktan/halki-asagilayan-zuppelere-kapak-olsun/haber-296380

ötekileştirmeye ne kadar meraklı bir toplumuz. Başlığınız da hiç hoş ve tarafsız değil.

... Kendi insanını kendi insanına kırdırarak.

Son düzenleme:
Bu ne biçim başlık Allah aşkına:53:

Bence kendi seviyelerini açtıkları başlıklarla belli ediyorlar.Demiştin ya bi başlıkta cennet mahallesi diye aynen öyle.
Boşver açsınlar canım böyle daha rahat anlaşılıyor insanlar arasında seviye farkı.

Durmak yok seviyeyi düşürmeye devam :ssz:

Bence kendi seviyelerini açtıkları başlıklarla belli ediyorlar.Demiştin ya bi başlıkta cennet mahallesi diye aynen öyle.
Boşver açsınlar canım böyle daha rahat anlaşılıyor insanlar arasında seviye farkı.

Durmak yok seviyeyi düşürmeye devam :ssz:[/Q

görüyoruz seviyenizi

Bu AKP partizanlarinin konuşma üslubu kendi baskanlari gibi çok çirkin.. yüzde 55 halki asagilayan zuppeler mi oluyor? yüzde 45 halkin kendisi yüzde 55 ne peki?

Nerden geliyor bu kendini ustun görme karsindakini züppe görme hali?

Su cirkin uslubunuz değişmediği sürece bu partinin maasli gibi calismalar savunmalar değişmediği surece ancak kendiniz çalar kendiniz oynarsiniz.

Bizim için hicbir şey ifade etmiyorsunuz ne yazik ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

Ciddi üslup probleminiz var sizin gerçekten bu tür başlıkların yazısını bile okumam ben kim için yazılmış olursa olsun yazanda kendisine yazar demesin hiç, kelime yoksunu olduğu açıkça belli:ssz:

Kim ne derse desin
bu ülkede yolsuzluk yapıldı,seçimlerde hile yapıldı
yaşanan pisliklerin üzeri bir güzel örtüldü
hırsız bakanlar ve çocukları halk kahramanı oldu
hatta şaibeli seçin sonrası bile bu şahış balkona çıkıp hava yaptı
böyle bir şekilde yönetilmek çok acı gerçekten
ayrıca konu sahibi arkadaşım bulduğun başlığada yuuuhh diyorum

Ciddi üslup probleminiz var sizin gerçekten bu tür başlıkların yazısını bile okumam ben kim için yazılmış olursa olsun yazanda kendisine yazar demesin hiç, kelime yoksunu olduğu açıkça belli:ssz:

Okul veli meli diyo da nasıl öğretmen olmuş bilmiyorum kendisinin.Her başlıkta düzgün bir cevap vereyim diyorum hadi hak vereyim diyorum başörtüsü muhabbetine yine çemkireceği aklıma geliyor vazgeç chelzy dıyorum:1:

Okul veli meli diyo da nasıl öğretmen olmuş bilmiyorum kendisinin.Her başlıkta düzgün bir cevap vereyim diyorum hadi hak vereyim diyorum başörtüsü muhabbetine yine çemkireceği aklıma geliyor vazgeç chelzy dıyorum:1:

Ben bi tweet, yada caps paylaşırken bile 40 kere düşünüyorum ucu birisine dokunur mu acaba incitir mi diye, şoktayım valla yazının başlığı yetti:53:

Ben hala ikna olamadim
Bunlar tapeleri,yatak odasina girmeyi curret olarak goruyor.demekki tlf onlarin dinlendigini kabul ediyorlarsa bu tapelerde gercek.zaten kimse ajsini ispatlanadi... hem insanlari bu taprler yuzunden islerinden ediyorlar hemde montaj diyorlar :44:
Simdi tlf lar dinlendimi? Yoksa bunlar montaj mi? :))

Birde basligin bu kadar saygili yazilmasi ayri guzel olmus tam bir kisilik gostergesi...
Kac gun oldu kazanamayanlar kabul etti ama sizz hala kabul edemediniz
Ofkeden kinden bahsedenler gunler icinizdeki ofkeyi kusuyorsunuz ama hala yorulmadiniz
Okudukca guluyorum hergun yeni bir baslik nasil,kazandik,nasil gomduk vs...
Rahat olun hepimiz biliyoruz neyin ne oldugunu

Bu AKP partizanlarinin konuşma üslubu kendi baskanlari gibi çok çirkin.. yüzde 55 halki asagilayan zuppeler mi oluyor? yüzde 45 halkin kendisi yüzde 55 ne peki?

Nerden geliyor bu kendini ustun görme karsindakini züppe görme hali?

Su cirkin uslubunuz değişmediği sürece bu partinin maasli gibi calismalar savunmalar değişmediği surece ancak kendiniz çalar kendiniz oynarsiniz.

Bizim için hicbir şey ifade etmiyorsunuz ne yazik ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok bunlarda hazim problemi var iyiyide kotuyude hazmedemiyorlar :))
Kazanamayan sustu bunlar susmadi tutturmuslar nasil kazandik,nasil kazandik...nasil kazandiniz???
.yaaaa bu kadar kendinizi anlatmaya cslismayin biraz rahat olun hepimiz biliyoruz nasil kazandiginizi ;)):ssz::ssz::ssz:

ayol önce bir dönüp kendi uslubunuza baksanız ya siz !!
hazımsızlık başlıkları beğenememekle haberleri beğenememekle olur biliin istedim.
konuya gelince evet maalesef biraz ağır olmuş..

ayol önce bir dönüp kendi uslubunuza baksanız ya siz !!
hazımsızlık başlıkları beğenememekle haberleri beğenememekle olur biliin istedim.
konuya gelince evet maalesef biraz ağır olmuş..

ayol ne ya :1:

hazımsızlık falan yok bu kk ya bişey olmuş eskiden adabıyla tartışırdı insanlar!

Hadsiz bir yazı olmuş kişi karşısındakini kendisi gibi görürmüş.
bir kişiye yada bir topluma hakaret etmek yanlıştır.
Ben hakarete uğradım alında bu da size kapak olsun demekte bir okadar hatalı bir davranıştır o yüzden kınıyorum sadece bu zihniyeti

Back