Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

36 dakika önce
omerden

Benim de arabama masaj salonu kartı atıyorlar her gün, böyle şeyleri abartmamak lazım.

Haberin altına yapılmış bir yorum. Çok mantıklı buldum ben.

Kendi inançları doğrultusunda, inananlara Allah ın emrini emretmişer ama zorbalıkla değil
E peygamber görevi de böyle
Dediğim gibi yapılana değil içeriğe kızdım ben bu benim fikrim
valla ben ona bu hakkı vermiyorum. beni plajda kimse bu şekilde rahatsız edemez.

Son düzenleme:
36 dakika önce
omerden

Benim de arabama masaj salonu kartı atıyorlar her gün, böyle şeyleri abartmamak lazım.

Haberin altına yapılmış bir yorum. Çok mantıklı buldum ben.

haklısın ama onlar ticari amaçlı, reklam amaçlı, bu düşünce empoze amaçlı, düşünse arabanda ateizm öven bir broşür hoşuna gider mi, bunu ateizmi yerme adına söylemiyorum bu arada, örnek vermek için dedim

Ama dediğin gibi çok abartılcak birşey değil
sonuçta kimse o broşürle hareket etmeyecek, bence baskıya verdiği paraya yazık olmuş

birde seninn denize girdiğin yere gelip rahatsız ediyorlar. arabana konan brosurla ne alakası var bunun.
birebir muhatap oluyorsun bunlarla.

Son düzenleme:

işin bu yanıda var.

su yorumcusu: ''Kadınlar pantolon giymemeli, müzik dinlememeli, sokağa çıkmamalı diye tebliğ yapıyorlarmış. Tabii canım, kadın dediğin evde çekmecede durur.''

Bir kişi de çıkıp peki amca senin bu kadar cıbıldak insanın arasında gezmen caiz midir dememiş mi acaba?..

Kanımca sonraki durakları Reina yada başka bir gece kulübü olabilir...

Bir kadın yapsaydı bu tebliğ işini, ama olmaz orada adamlar da var kadınlara günah... Ama amcanın bikinili kadınların eline broşür tutuşturup kapanın diye öğüt vermesi din adına çok güzel bir hareket...

Son düzenleme:
Niye bu broşür sadece kadınlara dağıtılıyor? Erkeklerin de göbekleriyle dizleri arası haram ama denize girerken göbeklerini de bacaklarını da görüyoruz.

Çeksinler şu ellerini artık kadınların üzerinden.

Evet, yada cami etrafinda millet brosur dagitsa "basörtü takmayin, mini etek giyin",.. acaba ne olurdu sence?

Niye hep islam sifatin altindaki yapilan seylere hosgörüde bulunmak zorundayizda, tersi olunca olay çiktiginda normal oluyor?

Adamin yaptigi düpedüz yalniz! Camiye gidip açil diye brosur dagitmak her ne kadar yalnis ise, bu adamin yaptigi da o kadar yalnis.

Sanirim ordaki insanlar adamin sapik oldugu düsüncesinden dolayi birsey dememisler ki keske deslerdi. Yahu brosurde "kadin terlik bile giyemez" diye yaziliyor. Sonrada burda insanlar "güzel bir dille güzel seyler anlatmaya çalisiyordu" diyorlar!!!

bunu yapan önce mezarlıkta yerini bir güzel hazırlamalı sonra camii etrafında o broşuru dağıtmalı.

Evet islamda " teblig etmek" vardir.
Allah C.C, inanan ve iman eden kullarina, Allah in dini olan islami teblig etmelerini emreder.

Ki yeryüzünde, Allah in dininden haberi olmayan kimse kalmasin.

Ama simdi islam diye bir dinin varligini bilen ve inanan buna ragmen yasamini kendi nefsinin istedigi sekilde sürdüren yada Islam dininin varligindan haberdar olan ama kabul etmeyen, inanmayan insanlari, üstelikte islama göre tam anlami ile haram bir yerde ( islama göre yasak olan insanlarin ciplak oldugu yerde) teblig etmeye calismak ne demek ya.

Ayrica "kadin sunu yapmali, kadin bunu yapmali, kadin sunu yapmamali, kadin bunu yapmamali" diye kadinlarin ne yapip yapmamasi konusuyla bu kadar ugrasacaginiza, siz kendinizi terbiye edin önce..

Herkes ilk olarak kendi nefsini terbiye etmekle yükümlüdür.
Kadinin neleri yapip yapmamasini söylerken sen bir müslüman erkek olarak ciplak kadinlarin oldugu ortamda ne ariyorsun?

Yeter artik islami kendi istediginiz gibi yasamaya ve yasatmaya calistiginiz.

Allah in kitabi heryerde, ebedi kalacagi ve herseyin hesabini verecegi ahireti, bu dünyaya tercih eden insanlar zaten acar okur ögrenir Allah in kanunlarini, SINIRLARINI, emir ve yasaklarini.

Iyiligi emredip kötülükten men eden sahih bir müslüman olmak demek, sahildeki ciplak kadinlarin yanina gidip dini teblig etmek demek degildir.

Müslüman önce kendisini öyle güzel terbiye etmeli ki, insanlar o müslümanin ahlagindan, insanligindan, sevkatinden, merhametinden bile ders alip etkilenmeli..

Dini teblig ederken, din düsmanlarinin eline koz vermek denir sizin yaptiginiza.

Son düzenleme:

Yani sen forumda yazilan cevaplara göremi baze seyleri iyi, baze seyleri kötü olarak degerlendirmek istiyorsun? Yani iyilik/kötülük terazin foruma göreme ayarlandi?

Iyiligimi emretmisler? Eh banada iyilik açilmak, mini etek giymek ise, o zaman ben cami etrafinda "açilin, mini etek giyin, bira için" diye brosur dagitsam iyilikmi yapmis oluyorum? Sirf birsey islam sifatin altinda oldugu diye niye elestirmek istemiyorsun? Burda dindar olmayan birçok insan olayin tersi olsa (yukarda yazdigim cami olayi) yine sert bir sekilde kinarlardi. Senin gibi insanlardan dolayi birçok insan dindar insanlardan soguyor. Cünkü sen sadece kendi kesimindeki insanlar için hosgörü bekliyorsun, baska dinlere, hayat bakislara hiç hosgörün yok.

Hosgörü olsaydi bu brosur için "iyiligi emretmisler" demezdin.

bunu yapan önce mezarlıkta yerini bir güzel hazırlamalı sonra camii etrafında o broşuru dağıtmalı.

Evet, öyle oluyor, ama kapan mesaji ne hikmetse "iyi mesaj" oluyor. Yahu siz kimsiniz millete nasil davrancagi, neye inancagi konusunda emretmek?
Gerçekten çok sinir oldum bu konu için. Bu tür olaylardan dolayi dinler arasi, insanlar arasi artik kötü gitmeye basladi. Resmen birbirlerine karsi saygi yok artik.

Kadınlar günahkar mahlukatlardır bunların zihniyetine göre
Erkekleri azdırıp azdırıp günaha sürüklüyoruz nalet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…