kız burası siyaset bölümü.:)siyaset tartışması hani yasaktı
Burada oynanan oyunun farkındamısınız? Amca dediğiniz istihbarat servisi izmariti neden bu sene bunu yaptı da geçen sene yapmadı? Uzayda mıydı? Sınırımızın dibine Kürdistan kuruluyor ve sizlerin dikkatlerini başka noktalara çekiyorlar
kız burası siyaset bölümü.:)
burada sadece yasak yok. dini konuda yasak değil.
Gözümle görmesem haklısınız derdim..
Lise sonda yaz tatili döneminde garson olarak çalıştığım restaurant a mezuniyet gecesi için gelen üniversitelilerden bir kız mini eteği ve baş örtüsü ile önümde durdu...
Asla unutamadığım bir sahnedir. Var böyleleri yok değil.
zaten haber olarak açılıyor konular. link vermek zorundasın. sonra yorumlar yapılıyor konu üzerine. kısacası hem haberler ,hem siyaset bölümü.ayy pardon bunu haberler bölümünde sandım akp chp mhp havalarda uçuşuyordu dayanamadım. kavga çıkıyor arkadaş kalmadı ya hepsi banlı
Ayrıca müslüman kadınlar, plajda hristiyan bir kadın gördükleri vakit gusul alıp uzaklaşmaları gerekiyor.
Erkek mahiyetindeyiz çünkü :)
zaten haber olarak açılıyor konular. link vermek zorundasın. sonra yorumlar yapılıyor konu üzerine. kısacası ham haberler ,hem siyaset bölümü.
bende gördüm. bdvde maşşallah o konuda herkes mefta olmuş...:)ayy pardon bunu haberler bölümünde sandım akp chp mhp havalarda uçuşuyordu dayanamadım. kavga çıkıyor arkadaş kalmadı ya hepsi banlı
yok yok. değil..bunu öğrendiğim iyi oldu :) parti ismi falan vermek yasak değil yani ?
evet gayrimüslüm kadınlar,erkek mahiyetindedir,açık dolaşamazsın.
AK parti kul ahkkı yedi hırsızlık yaptı,diğer partiler hep hlelal işker yaptı he
çok komiksiniz :)
bunun mantığını açıklayabilir misin ? merakımdan soruyorum sadece
Kim kul hakkı yediyse yenirken de alkışladıysa Allah iki dünyada da iki yakasını biraraya getirmesin
bilmiyorum,bir hocaya danışırsan seni daha iyi aydınlatacaktır.
mantığını kuramadığın birşeye nasıl böyledir diyebiliyor sun ki bilmediğin birşeye çok ezber bir davranış bu
amca 40 sayfa tartışıldığını görse gözleri yaşarırdı
dinde mantık aranmaz,O zaman ayetlerde şu mantıklı,bu mantıklı değil diye eleme yaparız
tıpkı birilerinin çıkıp yaptığı gibi
herşey bizim kafa yazpımıza uyacak diye bişey yok
islam dini teslimiyet dinidir
Ben Müslümansam yapmak zorundayım ,ALLAH'ın bi bildiği varki bu kuralı koymuş
hikmetinden sual olunmaz,bizler tabi olmak zorundayız.
sen uymazsan uyma bana değil ahirette veririsin hesabını
bu kadar açıık ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?