- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
İyi de canım beni anlamamışsınız ben bunu savunmadım hatta onaylamadım benim bu konu içerisinde onayladığım tek şey bir müslümanın diğerine karşı tebliğ yapaibileceği.
Bu kadar
Yoksa yeri zamanı içeriği vs eleştirdim bende.
Seni tenzih ediyorum ama bırakın bi ağzımı açabilelim ya
aynen tebliğ yapılmalı
sadece yeri uygun değil
Ben ne yazdigimi biliyorum, eminim okuyan herkeste anlamistir.
Sonrasindada söyledim kac kez.
Plajda ciplak olarak yatan, islam dinini taniyan ama yinede nefsinin emrettigi sekilde yasayan yada islami taniyan ama inanmayan kisilere, orada ciplak yatarken gidip "örtü" tebligi etmek islama terstir.
Yazim acik siz hala baska seyler anlamak istiyorsaniz anlayin ama lütfen artik beni karistirmayin!
İyi de canım beni anlamamışsınız ben bunu savunmadım hatta onaylamadım benim bu konu içerisinde onayladığım tek şey bir müslümanın diğerine karşı tebliğ yapaibileceği.
Bu kadar
Yoksa yeri zamanı içeriği vs eleştirdim bende.
Seni tenzih ediyorum ama bırakın bi ağzımı açabilelim ya
Öncelikle yazın şşu:
Ama simdi islam diye bir dinin varligini bilen ve inanan buna ragmen yasamini kendi nefsinin istedigi sekilde sürdüren yada Islam dininin varligindan haberdar olan ama kabul etmeyen, inanmayan insanlari, üstelikte islama göre tam anlami ile haram bir yerde ( islama göre yasak olan insanlarin ciplak oldugu yerde) teblig etmeye calismak ne demek ya.
Ben bu yazıdan şunu eleştirdim ;
müslümanları dini konularda uyarmanın bir sorumluluk olmadığını çünkü herkesin dini bildiğini savunmuşsun.
Şimdi sen ne yaptın peki? Bütün bir konuyu savunuyormuşum gibi plajda yapılan bu kötü olayı da bana mal ettin.
Ayrıca kişileri hoş etmek için konuş demedim bunu yapıyorsun da demedim.
Ben sadece sende son dönemlerde aşırı sinir aşırı bir particilik göruyorum hatta bazı konularda da çok kırıcı olduğnu göruyorum ve yukarıda yazdığın noktada da taviz göruyorum.
Şimdi tüm bunlar benim yorumum ve isterdim ki daha saygılı olasın
tamam meryemcim dinliyoruz seni
Fatih meselesinden bahsettiğim için açıklama yapmam gerekecek;Fatih-Çarşamba İsmailağa cemaatinin merkezidir,ben orda şahit olduklarımı söyledim,küçücük çocuğu çarşafa sokan zihniyete her türlü saydırırım.
Ayrıca Fatih kocaman bir ilçedir ve ben tek bir semtten bahsettim.Şahit olduklarımı da konuşamayacaksak artık.
Ek olarak Fatih'in semtleri birbirinden çok farklıdır.İstanbul'un yansımasıdır.
Lütfen dokunmayinda zira kendi hayat görüsünüzü yada kendi söylemek istediginizi benim üzerimden söyleyemezsiniz!
Benide bilen biliyordur bilmeyende bilmesin yada nasil bilerse öyle bilsin pekte umrumda degil!
Iyi olur birdaha alintilamayin bencede!
Bana diyorsun sanırım.
Herkese cevap veremedim arada kaynamışsındırr hastayım kusura bakma
Ben sana şu konuda tepki gösterdim 'sanırsın ki Arabistan' tarzı bir yorumun var.
Oysa baştan beri bikiniye saygıyı konuşuyoruz.
Hayır sana değildi yorum.Arabistan dememin sebebi Arapça tabelalara çok rastladım o yüzden dedim giyim yüzünden değil.Ve hep karşılaşmadığımdan şaşırdım olay bundan ibaret.
Lütfen dokunmayinda zira kendi hayat görüsünüzü yada kendi söylemek istediginizi benim üzerimden söyleyemezsiniz!
Benide bilen biliyordur bilmeyende bilmesin yada nasil bilerse öyle bilsin pekte umrumda degil!
Iyi olur birdaha alintilamayin bencede!
Herneyse artik ya, sizin tanidiginiz islam iel benim tanidigim islam cok farkli görünüse göre!
Allah selamet versin lütfen artik alintilamayin!
Özür dilerim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?