Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

aynen tebliğ yapılmalı
sadece yeri uygun değil

Ben ne yazdigimi biliyorum, eminim okuyan herkeste anlamistir.
Sonrasindada söyledim kac kez.
Plajda ciplak olarak yatan, islam dinini taniyan ama yinede nefsinin emrettigi sekilde yasayan yada islami taniyan ama inanmayan kisilere, orada ciplak yatarken gidip "örtü" tebligi etmek islama terstir.

Yazim acik siz hala baska seyler anlamak istiyorsaniz anlayin ama lütfen artik beni karistirmayin!

Son düzenleme:

Weiss ben ekstradan bir şey katmadım yazdığın gibi kopyaladım yapıştırdım angılama sorunum da yok.
dini bilene ne anlatacaksın uyarmak islamda yok demene tepki verdim.
Ama sana dokunan yanıyor maşallah
BU da zatern son alıntım olur

tamam meryemcim dinliyoruz seni

iki taraftanda aşırı uçlarda olanlardan nefret ediyorum...

Fatih meselesinden bahsettiğim için açıklama yapmam gerekecek;Fatih-Çarşamba İsmailağa cemaatinin merkezidir,ben orda şahit olduklarımı söyledim,küçücük çocuğu çarşafa sokan zihniyete her türlü saydırırım.
Ayrıca Fatih kocaman bir ilçedir ve ben tek bir semtten bahsettim.Şahit olduklarımı da konuşamayacaksak artık.
Ek olarak Fatih'in semtleri birbirinden çok farklıdır.İstanbul'un yansımasıdır.

Lütfen dokunmayinda zira kendi hayat görüsünüzü yada kendi söylemek istediginizi benim üzerimden söyleyemezsiniz!
Benide bilen biliyordur bilmeyende bilmesin yada nasil bilerse öyle bilsin pekte umrumda degil!
Iyi olur birdaha alintilamayin bencede!

Bana diyorsun sanırım.
Herkese cevap veremedim arada kaynamışsındırr hastayım kusura bakma

Ben sana şu konuda tepki gösterdim 'sanırsın ki Arabistan' tarzı bir yorumun var.
Oysa baştan beri bikiniye saygıyı konuşuyoruz.

Tekrar tekrar iğneleyici konuşmasan ben de artık muhattap olmam
İthamların haala devam ediyor
Şimdi de senin üzerinden düşüncemi empoze etmeye çalışan biri oldum birazdan Ne olucam acaba

Hayat görüşü değil senin de inandığın İslam da var olan bir noktaya değindim ben. Burda da yanlış bi algı oluşturma istersen

Son düzenleme:
Karbondioksit salmak serbest miymis acep? :26: Bileyim de ona göre nefes alim...

benim halkım bir asgari ücretle geçinmeye çalırken ayda bir et yiyebiliyoken kim plajda neresini açmış ilgilenmiyorum açıkçası..
birileri birilerini kandırıyor ya hadi hayırlısı

Hayır sana değildi yorum.Arabistan dememin sebebi Arapça tabelalara çok rastladım o yüzden dedim giyim yüzünden değil.Ve hep karşılaşmadığımdan şaşırdım olay bundan ibaret.

Herneyse artik ya, sizin tanidiginiz islam iel benim tanidigim islam cok farkli görünüse göre!
Allah selamet versin lütfen artik alintilamayin!

kırıcı olmaya başladın yazdı kız ne yazdıki bu kadar kızdınız..

Allahım kadınların çağdaşça denize girmeye hakları yok mu zaten kapanmak isteseler kapanırlar insanları zorlar gibi bu tür şeylere ne gerek var herkes kendi istediğini yapmakta özgür herkesin kendi kişisel seçimi bırakın herkes kendi seçimiyle kalsın ya

Herneyse artik ya, sizin tanidiginiz islam iel benim tanidigim islam cok farkli görünüse göre!
Allah selamet versin lütfen artik alintilamayin!

empati yapabiliriz değilmi..Müslüman kardeşler olarak

Özür dilerim o zaman

Önemli değil hatta orda da gözlerine kadar çarşaflı birini gördüm haa şaşırdım mı evet çok ama gözümü dikip bakmadım rahatsız olur diye.Sonuçta kocaman insan kararı kendi verir insanların fark etmediği nokta karşısındakinin karar verecek kadar bir beyne sahip oluşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…