Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

bende, zaten broşüre bu kadar sert çıkılmasına karşı çıktım
aslında senin dediğine geliyor iş,sen istediğin kadar anlat anlamak istediği yere kadardır herşey :)
soran olursa anlat tabikide :)
ama inanki insanlar herşeyi biliyor aslında :)
merak etme incilide tevratıda okumuşlardır
inanmak istemedikten sonra,anlatsan ne yazar
herkesin inancı kendine biz sadece uyarmakla mükellefiz
gerisi onlara kalmış...

Bana o brosurler hic masumca gelmedi.
Bir kere yeri degil.
Dinler oldugu surece misyonerlerde olacak, ama Allah bize akil fikir vermis ayirt edebiliriz sonucta.
Bence korkmaya hic gerek yok.
Buyu ? Konu iyice degismeye basladi.

O zaman dinler olduğu sürece müslümanlar da olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah size akıl fikir vermiş madem o broşürleri de ayırt edebilirsiniz sonuçta, bence korkmaya hiç gerek yok.
Büyü? Evet konu iyice değişti....

Selametle....

Son düzenleyen: Moderatör:

Sokaklarda grup seks kartviziti dağıtılıyor, tezgah açılıp seks partisine genç kızlar çağırılıyor...

Papazlar papaz büyüsü ile insanları hakimiyeti altına alıyor...

Ve büyü için Taksime inip ayaklanmamız lazım...

Bilgece biz seninle aynı ülkede mi yaşıyoruz acaba?

Ya da sen youtube da bol bol komplo teorileri videoları izleyerek mi bu hale geldin?

bencede ben açık haklıyken,gidipte bi kapalıyı savunmam...

Evet, işte inanmak istememek... Ben kendileriyle çelişenlere şaşırıyorum o yüzden o örnekleri verdim..

Benim yazdigima verdiginiz cevap ne alaka simdi anlayamadim.
Muslumanlar olmayacak diyen yokki.
Ben korkuyorum demedim.
Siz yazdigimi tekrar okuyun bence.

canım iyi niyetli olduğunu biliyorum..
ama tek sorun başöertüsü değil inan buna..zengin villalarına gidip verginizi düzgün ödeyin işçinin hakkını yemeyin diyede broşür dağıtabilirler..hapisanelerdeki ahlak suçlularına öğretici broşür dağıtabilirler..dinin tek sorunu örtü olsa

Evet canım, biz seninle aynı ülkede yaşıyoruz, siz sadece haberlerde olursa farkına varıyorsunuz ama ben çoktan her şeyin farkındayım. Çok bi şey değil eğer İstanbul'da oturuyorsanız Kapalı Çarşı'nın Beyazıt girişinin önüne gelin ve uzun boylu kel bi adamın dağıttığı kartvizitten birini alın ama bence almayın bakın, sonra saat 21-22 gibi Taksime geçin, Atatürk heykelinin önünde tezgahını açan adamın tezgahına şöyle bi yanaşın ve tezgahın başında duran genç kızlara erkeklere bakın. Ondan sonra da Kadıköy olsun durağınız ama tek başınıza girmeyin Kiliseye bi çevrenize sorun.. Ve Aksaray, Topkapı, Osmanbey, şuralara bir uğrayın.. Ben youtube'dan sağlıklı şeyleri izlerim, komplo videoları izlememe hiç gerek yok zaten öyle bir zevkim de yok. Komplo etrafımızda oluyor zaten, aramızdaki tek fark ben farkediyorum.
Bi de Gazi Üiversitesi Mühendislik Fakültesinden Kızılay'a doğru bi yürüyün bakalım ah o zaman şok olacaksınız..

bencede buda olabilir mantıklı :)
birde o broşürleri denizde değilde,sokakta dağıtsalarmış daha iyiymiş
ortam hoş olmamış maalesef.

İşte bahsettiğim üslub ve bazı şeyleri okumadan cevap yazma örneği. Ama üzerinde durmayacağım.

Ben okuduğum habere cevap yazıyorum millete değil.ne okuduğumu da gayet iyi biliyorum.yoruma yorum yazmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede buda olabilir mantıklı :)
birde o broşürleri denizde değilde,sokakta dağıtsalarmış daha iyiymiş
ortam hoş olmamış maalesef.

ülkede gelir dağılımındaki sorun daha önemli yazdıkça düşünüyor..düşündükçe yazıyorum..evet diğer sorunlar varken sahilde broşür dağıtma işi masumca değil yada gariplik

o zaman adını unuttunuz. olabilir tabii.

Yok adını da unutmadım, her vurguladığınız kişinin adını söyler misiniz? Ben genelde söylemem. Ama galiba adını yanlış biliyorum, Atatürk demişsiniz, Ben Mustafa Kemal diye biliyorum ama.... 1934e kadar Mustafa Kemal'di sonra Atatürk'ü de eklediler.. Ama 1934 ile yani soyadı kanunuyla. Bu demek oluyor ki Atatürk O'nun soyadı...

1934den sonrası hafızadan silindi sanırım, Mustafa Kemal de kalmışsınız.:)
ben Atamın adını söylemekten şeref dıuyarım. kendisini kişi olarak görmem mümkün değil zaten.
bu yüzden o benim için diğer kişlerden ayrıcalıklıdır
kısaca evet. kişi demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…