Halk Otobüsünde Cinsel Taciz Kamerada

• Konu Sahibi Konu Sahibi K_G
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

farketmiyorsa neden kapalı olduğunuzu belirtme gereği duydunuz hani ben kapalıyım bana yapmamaları lazımdı mı demek istiyorsunuz?
bu videodaki kadın da muhtemelen kapalı bir bayan ancak hala daha taciz olaylarını giyim kuşama bağlayan kafalar var. azalarak bitsin...

hayir tatlim
ne yazik ki halkimizda aciksan taciz ederler tabi diye bi algi varya diyorum ki bence kapali acik fark etmez diyorum

algilarinda problem mi var tatlim?

bu arada bu tarz taciz goruntelerini izlemiyorum cunku yapilan zalimligi izlmeye dayanamiyorum . videoyu izlemedim .

hayır tatlım?? kapalı olduğunu belirtmende art niyet sezdim o kadar.
çok yanlis sezmissin .

beni tanimiyorsun bile yazdigimindan nasil sezebilirsin. beni tanisaydin olumsuz olarak yazmadigimi anlardim . ben kapaliyim ama demokrat bi kapaliyim. benim icin onemli olan acik kapali degil. mazlum -zalim iliskisi. yani zulme ugrayan isterse dinsiz olsun ateist olsun benim icin bu onemli degil onemli olan mazlum olmasi . kimse taciz olmasin , bikini ile sokakta gezen de olmasin ozgur olsun ben de ozgur olayim .

kapaliyim ama diyorum ki kapali acik olman muhim degil yapmak isteyen herkese yapıyor.

kesinlikle yanlis sezmissin . ama istedigini düşünebilirsin ben kendimi biliyorum .

neyse canim. Allaha emanet

ben yazdığınızı cımbızladım.
çocuk el kaldırınca ne yapmak gerekiyormuş.
şu an benim sıpaya sanırım ben aynısını diyorum "annelere vurulmaz", sonra ekliyorum "kimseye vurulmaz"

ben yazdığınızı cımbızladım.
çocuk el kaldırınca ne yapmak gerekiyormuş.
şu an benim sıpaya sanırım ben aynısını diyorum "annelere vurulmaz", sonra ekliyorum "kimseye vurulmaz"

cocugun yasi onemli tabi . 7 yasina kadar cocuklar anne babalarinin dedigini kanun gibi algiliyormus.

orda kadin parka gidince cocugun annesini yani kendini dinlemediginden bahsetti. iste cocuk annesine vurmak isteyince kadın elinintutup buyuklere vurmal yanlistir deyince adem gunes kizdi. . dışarda farkli evde farkli olmasini annesinin baskici oldugundan cocugun annesine guvemmediginden dolayi oldugunu onu duzeltmesi gerektigini söyledi. buyuklere vurmak yanlis demeyin cocugu kisitlamayin ki Vurmasın dedi. cocuk orda ozunu savunuyormus. anneme vurayim da annemi kucuk dusureyim diye cok yonlu dusunmezmis.

biraz karisik yazdm sanirim. kucuk cocuklarin hircinliklari tamamen masum yani. engelldiklerini kisiliklerini korumak iccin tepki gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…