Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yolcusuna tecavüz eden şoför ‘şokta’: Bir kadın gece 11’de sokağa neden çıkar?
Adam biliyor nasil oynayacağını Kadinlarin arasinda hatta burada okuyanlarda bile ya adam haklı diyen yoksa ben de morticia değilim
Niye geziyordu niye gülüyordu niye agliyordu niye çiçekli giymişti Adam biliyor iki ay sonra çıkacak karisi varsa hic sorun çıkarmadan yatağına alacak ailesi oğullarının sırtını sivazlayacak evli değilse kimse önünü arkasını sormadan onunla evlenecek Çünkü bizde biriyle istedigi kişiyle beraber olmus kadin evlenemez ama tecavüzden hukum yemiş adam evlenir çocuk sahibi olur hayatı boyunca hiç bir sıkıntı yaşamaz Çünkü namus sadece kadın için oluşturulmuş bir kavramdır eger anneniz kariniz kızınız kızkardeşiniz sadece kocalariyla birlikte olduysa siz namuslu insanlarsinizdir İster hırsızlık yapin ister dolandırıcılık yapin ister karinizi yuz defa aldatin bir kadına tecavüz edin sizin namusunuza serefinize bir şey olmaz Bu yuzsuzlugu saglayan şey adamin kendine ne yasa önünde ne toplum gözünde hic bir sey olmayacağını bilmesi bir ay sonra elini kolunu sallaya sallaya ailesine geri döneceğini bilmesi Eskiden tecavüzden biri hapse atılsa o aile insan içine çıkamazdı şimdi kadını suclayabiliyorlar
Oooo söfordeki sebebe de bakın efendim. Güçlü türkiye sinyalleri. Maşallah maşallah. Ne kadar da parlak bir geleceğe sürükleniyorz. Uuu gözlerim yaşardı.
Yine korkunç bir istismar hikâyesi: Anne, dedem bana çok fena şeyler yaptı!
Kızlık zarı bozulmadığı için, bir şey olmamış ki” gibi bir algı var bizim adalet sistemimizde. “O zaman cezayı ağırlaştırmaya da gerek yok, nasıl olsa bakire” deniyor. Bu nasıl bir şeydir?
- Gerçekten bir rezilliktir! Ceza Kanunu’nda böyle bir tanımlama yok. Nitelikli hal olabilmesi, zara bakılarak mı tespit edilecek? Kızlık zarı geride olan çocuklara istediğini yapsın bu pislikler, sonra da zar yerinde duruyor diye hâkimlerimiz buna ‘basit istismar’ deyip geçsin... Allah’tan korksunlar! http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...nne-dedem-bana-cok-fena-seyler-yapti-40414342
Ayse Arman'in yazisi.Bu aileyi hatriliyorum, ne yazik ki bizim hukuk sistemimizde boyle sacma sapan bir suru sey var.
Ve Baskasi. " CESEDİNİ ARI KOVANLARININ ARASINA ATTILAR � Hatırlayalım...
Antalyalı bir ailenin 15 yaşındaki kızı Sezgi. Kaybolduğu gün, kolunda çikletten çıkan ejderha dövmesi vardı. Daha çocuk yani. Markete gitmek için evden çıkıyor, parmak arası şıpıdık terlikleriyle. Bir daha da haber alınamıyor, kaçırılıyor.
Sonradan anlaşılıyor ki, Facebook üzerinden tanıştığı aşağılık biri onu kaçırıyor. İki de arkadaşı var yanında. Bu insan müsveddeleri, bir eve kapatıyorlar Sezgi’yi.
Alkol, uyuşturucu... Sabaha kadar tecavüz ediyorlar. Tecavüz ettikleri yetmezmiş gibi, kızcağızın göğüs kafesini, ağzını, burnunu kırıyorlar ve öylece bırakıyorlar.
41 kiloluk küçük bedeni bunca vahşete dayanamıyor. Oracıkta can veriyor."""
Bunu da buraya birakayim " Savcı, sanıkların suçu kabul etmelerine rağmen, tutuksuz yargılanmasını istemişti" http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...-tecavuzcu-katilleri-icin-karar-gunu-40418569 Okumus, murekkep yalamis savcimiz tutuksuz yargilanmasini istiyor saniklarin. insanin esegi olse daha fazla kiymet verilir;ama olen vashsete maruz kalan kadin, kimin ne umruna!
İngiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis cezası verince şaşıran gazeteciler sormuş: "Adam kıza elini bile süremedi. Kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladı. Bu ceza çok değil mi?" Yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydeydi: "Kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, İngiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."