- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ben gittim çokta faydasını gördüm . Ama kursta temel şeyler öğretirler . Önemli olan senin o konuda yetenekli olup olmaman .
Valla hiç gitmedim ama bu yıl ben de gitsem mi diye düşünmekteyim.
Aynen giyim dikim üzerine. Bari kendime basit bir şeyler diker oyalanırım diye düşündüm.
Konuyu takibe aldım bu yüzden. :)
Valla hiç gitmedim ama bu yıl ben de gitsem mi diye düşünmekteyim.
Aynen giyim dikim üzerine. Bari kendime basit bir şeyler diker oyalanırım diye düşündüm.
Konuyu takibe aldım bu yüzden. :)
Siz de giyim dikim üzerine mi gittiniz acaba?
yazıma bişeyler daha ekledim :) ekimde başlıyormuş kurs eylülde gittim ön kayıt yaptırdım bu perşembede kesinn kayıt için gideceğim 50 tl ücret verecekmişiz sonra alıyorlar mı ücret almıyorlar mı diye sormadım ama fiyatı uygunda geldi . İnşallah işe yarar . Sende istiyorsan bi araştır cnm kurs zamanları hep ekim gibi başlyor çünkü
Annem gitti, ahşap boyama, takı tasarım, mefruşat (dikiş) kurslarına.
Annem zaten dikişi bayağı iyi bildiği için sadece değişik fikirler aldı. Diğer bilmeyenlerinkini de sergide gördüm bayağı iyi şeyler yapmışlardı.
Ben de kara kalem istiyorum ama hafta içi olması bana uymuyor.
Evet gitmem gerek haklısın geç kalıyorum.
Ama çok isteyip de üşenir mi insan off.
Bir başlasam devamı gelir de işte.
Bir de ben mesela sıfırım şuan.
Sadece yıllar önce tekstilde çalışıp makine başına oturmuşluğum var ufak ufak o kadar.
Onun dışında hiç deneyimim yok.
Bir de elim yatkındır dikişe falan ona güveniyorum.
Yine de kendime elbise dikecek kadar öğrenebilir miyim acaba diye bir heves ettim..
Annem gitti, ahşap boyama, takı tasarım, mefruşat (dikiş) kurslarına.
Annem zaten dikişi bayağı iyi bildiği için sadece değişik fikirler aldı. Diğer bilmeyenlerinkini de sergide gördüm bayağı iyi şeyler yapmışlardı.
Ben de kara kalem istiyorum ama hafta içi olması bana uymuyor.
Geçen sene bir ahşap yakma kursu böyle öğlen saatleri ve hafta sonu sabahtı, onun dışında hafta içi sabah hep...Kursları bu ara açıyorlar aslında, bakmak lazım.Okul çıkışı saatlerimiz uymaz mı acaba Koalina?
Ben öyle düşündüm ama..
Evet malzeme size ait, bazen bağış falan oluyor getirip dağıtıyorlar.Ahşap boyama nasıl acaba onuda düşündüm ama yazılmadım şimdi giyim dikişe kesin kayıt için perşembe gittiğimde onuda yanına ekleteblrmiyim acaba ? bir de bu ahşap boyamada malzemeleri bize mi aldırıyorlar bilgin var mı canım ya da annenin ?
Geçen sene bir ahşap yakma kursu böyle öğlen saatleri ve hafta sonu sabahtı, onun dışında hafta içi sabah hep...Kursları bu ara açıyorlar aslında, bakmak lazım.
Evet malzeme size ait, bazen bağış falan oluyor getirip dağıtıyorlar.
Çok güzel ahşap boyama içim dışım ahşap tepsi, takı kutusu falan doldu. Yanında seramik de boyattılar evin her yerinde mevlanalar, kaftanlar