Halk eğitim kurslarına gidecek olan var mı ?

Haklısın..
Bana da haftaiçi 3 ten sonra uyar ancak..
Ya da haftasonu.
Ama sabah erken olmasın ya uykuya yenik düşerim :KK43:

Gidip bir bakmak en doğrusu sanırım.

bizim burda yabancı dil kursları bile var ingilizce almanca osmanlıca arapça :) öğleden sonra akşam üzeri dil kursları ç bu ahşap boyama dikiş filan 9 10 da diğer hasta kabul aşçılık çırağı tarzı olanlarda öğlendi .

Haklısın..
Bana da haftaiçi 3 ten sonra uyar ancak..
Ya da haftasonu.
Ama sabah erken olmasın ya uykuya yenik düşerim :KK43:

Gidip bir bakmak en doğrusu sanırım.
Baktım şimdi saat 14.00 ve hafta sonu başlayan kurslar da var benim ilçede. Sitelerde ve facebook sayfalarında yazıyor bazıları.

Ben gideceğim inşallah, ismek'e. İspanyolca'ya kayıt oldum ama Almanca ile değiştirebilirim. Hatta öyle yapacağım sanırım haftasonu olduğu için. Keşke aynı anda iki dil alabilsem diyorum :KK70: ama farklı bir branştan daha gitmek istiyorum tabi..

Haa haa Canım benim, olan tüm kursları saymışsın .Ayynnnııı Ben!!! :) Önce gitmek istediğin kursu bir netleştir kafanda derim, bunun için de, tek tek dolaş kursları. Ben de öyle yapmıştım :) O kadar kararsızdım ki, HEPSİNE gitmek istiyordum... Sonra tek tek dolaştım kursları, , sağ olsunlar misafir ettiler beni, izin veriyorlar izlemene , merak etme, "gözlemlemek istiyorum , karar vermek için " dersen izin verirler. Hem ortam da çok önemli, ortamı görmüş olursun, yapılan işleri görmüş olursun, ona göre karar verirsin... Hem için rahat olur, hem de en doğru ve içine sinen seçimi yapmış olursun :KK66:

QUOTE="zoombiiee, post: 42634866, member: 311378"]Bayanlar halk eğitim kursuna gidecek olan veya giden var mı sizce işe yarıyor mu ? ben de giyim dikiş kursuna gideceğim de sizce işe yarar mı daha önce dikiş kursuna giden oldu mu ? Kendim kıyafet dikebilmek istiyorum .Ya da herhangi bir kurs önerisi olan var mı ?
Bu ara hobi merakım başladı kendimi süreklii sıkıntıdan bi oraya bi buraya veriyorum . Bu aralarda karakelem çizimleriyle bozdum kafayı pek yeteneğim olmasa da kendimce çizmeye çalışıyorum . Hem işime yarayacak bi yerde çalışabilmem için ya da bi yerde kullanabilmem için gerekli hem de zaman geçirebileceğim eğlenerek severek yapabileceğim birşeyler istiyorum .[/QUOTE]

Bayanlar halk eğitim kursuna gidecek olan veya giden var mı sizce işe yarıyor mu ? ben de giyim dikiş kursuna gideceğim de sizce işe yarar mı daha önce dikiş kursuna giden oldu mu ? Kendim kıyafet dikebilmek istiyorum .Ya da herhangi bir kurs önerisi olan var mı ?
Bu ara hobi merakım başladı kendimi süreklii sıkıntıdan bi oraya bi buraya veriyorum . Bu aralarda karakelem çizimleriyle bozdum kafayı pek yeteneğim olmasa da kendimce çizmeye çalışıyorum . Hem işime yarayacak bi yerde çalışabilmem için ya da bi yerde kullanabilmem için gerekli hem de zaman geçirebileceğim eğlenerek severek yapabileceğim birşeyler istiyorum .
bu kurslar hakkında bende şunu merak ediyorum;tam gün mü yarım gün mü.?sabah çalışıyorum.öğleden sonra olsa giyimdikiş kursuna gitmek istiyorum.

Bende gitmeyi düşünüyorum en çok dikiş öğrenmek için istiyorym.evde kendim bişeyler dikmek istiyorum.hatta bugün aradım kursu biraz bilgi aldım neler var diye.dikiş yokmuş ama başka bölümler için gidicem.bu aralar gidip orda uygun gördüğüm bi bölüme kayıt yapıcam.

iyiymiş bu.bende gitmek istiyordum.nbir ara burda sormuştum.haftada 2 gün tüm gün demişlerdi.yinede bir gidip sorayım ben.

cnm dün halk eğitim merkezine gittim . haftada 3 günmüş . 2 gün sabah 8:30 öğlen 3 1 günde sabah 8:30 öğlen 12 imiş mayısa kadar sürecekmiş ekimde başlayıp ama hoca övdüde övdü giyim kursuna yazıldım ben hoca modacı olmak ister misin falan diyo moda evi açanlar varmış kurstan sonra marka çıkaranlar bile varmış h,çbirşey bilmeyenler kurs sonunda gelinlik bile dikebilcek hale geliyorlarmış sertifikada veriliyormuş bildiğin meslek sahibi oluyorsun bayıldm

Bende gitmeyi düşünüyorum en çok dikiş öğrenmek için istiyorym.evde kendim bişeyler dikmek istiyorum.hatta bugün aradım kursu biraz bilgi aldım neler var diye.dikiş yokmuş ama başka bölümler için gidicem.bu aralar gidip orda uygun gördüğüm bi bölüme kayıt yapıcam.
dün halk eğitim merkezine gittim . haftada 3 günmüş . 2 gün sabah 8:30 öğlen 3 1 günde sabah 8:30 öğlen 12 imiş mayısa kadar sürecekmiş ekimde başlayıp ama hoca övdüde övdü giyim kursuna yazıldım ben hoca modacı olmak ister misin falan diyo moda evi açanlar varmış kurstan sonra marka çıkaranlar bile varmış h,çbirşey bilmeyenler kurs sonunda gelinlik bile dikebilcek hale geliyorlarmış sertifikada veriliyormuş bildiğin meslek sahibi oluyorsun bayıldm

dün halk eğitim merkezine gittim . haftada 3 günmüş . 2 gün sabah 8:30 öğlen 3 1 günde sabah 8:30 öğlen 12 imiş mayısa kadar sürecekmiş ekimde başlayıp ama hoca övdüde övdü giyim kursuna yazıldım ben hoca modacı olmak ister misin falan diyo moda evi açanlar varmış kurstan sonra marka çıkaranlar bile varmış h,çbirşey bilmeyenler kurs sonunda gelinlik bile dikebilcek hale geliyorlarmış sertifikada veriliyormuş bildiğin meslek sahibi oluyorsun bayıldm
Çok iyiymiş.kaç saat sürüyor acaba ve de tüm halk eğitimler aynı değil sanırım dimi

Çok iyiymiş.kaç saat sürüyor acaba ve de tüm halk eğitimler aynı değil sanırım dimi

bilmiyorumki aynıdır herhalde cnm . Valla toplu bi ara varmş o ne kdr sürüyor sormadım hocaya ama işte dediğim gibi sabah 8 : 30 dan öğlen 15:00 a kadar 2 gün 1 günde sabah 8:30 dan öğlen 12:00 a kadarmış .
acaba kendi kendime de ahşap boyama yapsammı diyorum . hoca 2 kursa birden çok zorlanırsınız diyor o yüzden ahşap boyamayada gidecektim vazgeçtim tüm teknniklerini video dinleyip tek tek yazdım malzemeleri alıp başlasammı diyorum :) birde satabilirmiyimki acaba ahşap boyamalaırmı

Arkadaşlar, İstanbul da iseniz İsmek ler var, tamamen ücretsiz..İsmek.org
Ben bu yıl konaklama İngilizcesi, çikolata yapımı, şeker hamuru yapımı kurslarına yazıldım.Daha önce 3 yıl takı tasarımına gittim.Halk eğitimde de web tasarımı öğrendim.

kızlar almanca kursuna gidip memnun kalan var mı ? almancayla ilgili bilgim sıfır ve temel olarak ücretsiz öğrenebilecğim bir yer diye düşündüm . aranızda giden var mı

X