- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.016
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ismek kursuna yazildim yemekle ilgili genelde memnunlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın..
Bana da haftaiçi 3 ten sonra uyar ancak..
Ya da haftasonu.
Ama sabah erken olmasın ya uykuya yenik düşerim
Gidip bir bakmak en doğrusu sanırım.
Baktım şimdi saat 14.00 ve hafta sonu başlayan kurslar da var benim ilçede. Sitelerde ve facebook sayfalarında yazıyor bazıları.Haklısın..
Bana da haftaiçi 3 ten sonra uyar ancak..
Ya da haftasonu.
Ama sabah erken olmasın ya uykuya yenik düşerim
Gidip bir bakmak en doğrusu sanırım.
bu kurslar hakkında bende şunu merak ediyorum;tam gün mü yarım gün mü.?sabah çalışıyorum.öğleden sonra olsa giyimdikiş kursuna gitmek istiyorum.Bayanlar halk eğitim kursuna gidecek olan veya giden var mı sizce işe yarıyor mu ? ben de giyim dikiş kursuna gideceğim de sizce işe yarar mı daha önce dikiş kursuna giden oldu mu ? Kendim kıyafet dikebilmek istiyorum .Ya da herhangi bir kurs önerisi olan var mı ?
Bu ara hobi merakım başladı kendimi süreklii sıkıntıdan bi oraya bi buraya veriyorum . Bu aralarda karakelem çizimleriyle bozdum kafayı pek yeteneğim olmasa da kendimce çizmeye çalışıyorum . Hem işime yarayacak bi yerde çalışabilmem için ya da bi yerde kullanabilmem için gerekli hem de zaman geçirebileceğim eğlenerek severek yapabileceğim birşeyler istiyorum .
bu kurslar hakkında bende şunu merak ediyorum;tam gün mü yarım gün mü.?sabah çalışıyorum.öğleden sonra olsa giyimdikiş kursuna gitmek istiyorum.
iyiymiş bu.bende gitmek istiyordum.ama bir ara burda sormuştum.haftada 2 gün tüm gün demişlerdi.yinede bir gidip sorayım ben.yok canım ya sadece 2 3 ssaat sürüyor hatta 3 saat bile sürmez . sabah saati içind e var öğlen içinde var
iyiymiş bu.bende gitmek istiyordum.ama bir ara burda sormuştum.haftada 2 gün tüm gün demişlerdi.yinede bir gidip sorayım ben.
iyiymiş bu.bende gitmek istiyordum.nbir ara burda sormuştum.haftada 2 gün tüm gün demişlerdi.yinede bir gidip sorayım ben.
dün halk eğitim merkezine gittim . haftada 3 günmüş . 2 gün sabah 8:30 öğlen 3 1 günde sabah 8:30 öğlen 12 imiş mayısa kadar sürecekmiş ekimde başlayıp ama hoca övdüde övdü giyim kursuna yazıldım ben hoca modacı olmak ister misin falan diyo moda evi açanlar varmış kurstan sonra marka çıkaranlar bile varmış h,çbirşey bilmeyenler kurs sonunda gelinlik bile dikebilcek hale geliyorlarmış sertifikada veriliyormuş bildiğin meslek sahibi oluyorsun bayıldmBende gitmeyi düşünüyorum en çok dikiş öğrenmek için istiyorym.evde kendim bişeyler dikmek istiyorum.hatta bugün aradım kursu biraz bilgi aldım neler var diye.dikiş yokmuş ama başka bölümler için gidicem.bu aralar gidip orda uygun gördüğüm bi bölüme kayıt yapıcam.
Çok iyiymiş.kaç saat sürüyor acaba ve de tüm halk eğitimler aynı değil sanırım dimidün halk eğitim merkezine gittim . haftada 3 günmüş . 2 gün sabah 8:30 öğlen 3 1 günde sabah 8:30 öğlen 12 imiş mayısa kadar sürecekmiş ekimde başlayıp ama hoca övdüde övdü giyim kursuna yazıldım ben hoca modacı olmak ister misin falan diyo moda evi açanlar varmış kurstan sonra marka çıkaranlar bile varmış h,çbirşey bilmeyenler kurs sonunda gelinlik bile dikebilcek hale geliyorlarmış sertifikada veriliyormuş bildiğin meslek sahibi oluyorsun bayıldm
Çok iyiymiş.kaç saat sürüyor acaba ve de tüm halk eğitimler aynı değil sanırım dimi