- Konu Sahibi sedeflidondurma
Ben atanmadım henüz okuyorum ama bildiğim Mehmet Gül hoca var size yararı dokunabilir araştırın isterseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sizi. Çok güzel bir net yapmıssınız alanda. Ama keşke gy gk ü de yapabilseydiniz yazık olacak bu netinize. Biraz da o kısma çalısıp girseniz vaktiniz de kısıtlıdır biliyorum ama. Siz memnun mısunuz dicem özel sektörde olmaktan ama kim memnun kintam olarak?13 yıldır özel sektörde çalışan bir edebiyat öğretmeniyim, hobi olarak kpssye giriyorum artık. Benim de sizin tam aksinize alanım çok iyi ama gkgy yok gibi.
Hani sabah oturumunda Türkçeyi tam yapmasam 70in üzerine zor çıkarım, matematik tarih vatandaşlık üçlüsü beni bitiriyor.
Bu sene alanda 75 soruda 70 doğru 5 yanlış yaptım ama gygk facia yine atanma şansım yok.
Hoş artik ben kabullendim bu durumu.
30 bin mezunumuz var 500 kontenjan verseler 29500 kişi sınava boşuna girmiş olacak düşünebiliyor müsünüz? Durumumuz içler acısı
Araştıracağım onu da çok tesekkürler. Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun. Ara vermeden atanmak için mücadele edin diye nacizane tavsiye verebilirim. Başka yollara sapınca geri dönmek çok zor oluyorBen atanmadım henüz okuyorum ama bildiğim Mehmet Gül hoca var size yararı dokunabilir araştırın isterseniz
MalesefMezun 50 bin.
Serdar hocaya bakın derim. Mükemmeldir.
Tesekkür ederim
İlk 500 e giren o müthiş sıkı çalışanlardansınız haa o kişileri gözümde o kadar büyütüyordum ki haksız da değilmişim. Günde 900 soru çöznek mi2013'te atandım ben o zaman alan yeni gelmişti. Sıkı bir tempoyla çalıştım. Hızlandırılmış kursa gittim maksat disiplinli çalışmaktı faydasını da gördüm. Son iki ayda günde 900 soru çözüyordum. Alan yeni geldiği için çok bir şey yapamadım ben de simdi daha zordur. Matematiğim yoktu ona rağmen ilk 500 deydim. Yeni evlenmiş hiç bilmediğim bir şehre gelmiştim. Depresyonun eşiğindeyim. Çocukla olur mu bilmiyorum olur ama pek çok şeyden feragat edip çok planlı çalışmalısınız.
Evet o da var ama ben yine takıntı yaptıgım için alanı alandan başladım. Çocukla plan yapmak yetiştirmek o kadar zor ki. Günde 5 6 saat çalısarak kazandık diyen arkadaşlarım var edebiyatta. Nasıl o kadar zaman bulacagız bilmiyorum bakalımBen önce eğitimle genel kültür ü halledip alana başlayacağım.Simdi alan çalışırsam diğerleri yetismeyecek gibi geliyor.
Çok tesekkür ederimBen 2008 de atandım. Alan sınavı mülakat hiçbiri yoktu o zamanlar.
Çocuktan sonra zor olur çalışmak. Ben hele 2 çocukla şimdi olsa yapamam. Allah kolaylık versin.
Bence bir sene daha sıkı çalısmalısınız. Bence çok daha iyi yapıp atanabilirdiniz. Ha sizin yerinizde olsam ben de bırakmıstım ama bence siz bırakmamalısınız.Alan sınavında iki doğrumu sildim karar değiştirdim:) 40 net geleceğine 38 net gelmiş oldu.Nasip değilmiş demek ki.Silmesem çoktan atanmıştım.
Konunuzla kendimi size çok yakın hissettim :) aynı yaşta bir bebeğim, bu sene sınava hazırlanma isteğim ve alan sınavıyla derdim var :) benim bölümüm de türkçe. Sizinki kadar ayrıntılı olmasa da ben de bahsettiğiniz o edebiyat konularına uzağım inşallah çalışıp atanabiliriz. Yavrular da daha hareketlenecek nasıl yapacağım bilemiyorum takipteyim :)Arkadaşlar merhaba.
Benim 15 aylık bir kızım var. Atanma konusunda gaza geldim canım ders çalışmak istiyor ama tavsiyelere ihtiyacım var. Lütfen konum taşınmasın biraz fikir alayım. Benim hocam da kadir hoca var. Adam iyi ama ben dinleyemiyoeum asla konsantre olamıyorum. Daha normal anlatımı olan bildiğiniz hocalar var mı.satın alabilrceklerim de olabilir ücretsiz oşöasına gerek yok. Çocuktan dolayı dersaneye gidemem. Zaten gerek yok. 2ü17 de gitmiştim kpss kursuna 10 dan 82 aldım. Yaptıgım hata alandan çok eğitime yonelmemdi. Eğitim kısmından 89 aldım zaten. Ama edebiyata çalısırken çok sıkılıyorum hiç çalısasım gelmiyor. Bir ay çalıstım zaten ona doğru düzgün doğal olarak yetmedi. Ezberim kötü. Severek öğrenmek için dinlersem çalısırsam daha iyi aklımda kalıyor. Tarihe çok çalısmıştım mesela sevdiğim şeylere yonelebiliyorum eğitimi seviyorum ama alanıma çalısırken nasıl zevkli çalısabilirim bilmiyorum. Çok ruhsuz geliyor. Yeni edebiyatı kitap okumayı sevdiğim için kısmen severek çalısabilirim ama halk eski edebiyat hele kabus gibi yazar eser ezberlemece bir de eserler osmanlıca ya bana geliyorlar.
Atanan arkadaşlar nasıl edebiyata çalıstınız hangi kaynakları kullandınız test çözdünüz mü çözmediniz mi kimi dinlediniz. Alanınızı seviyormuydunuz. Bi el atın lütfen bana da.
Kendimi eksik hissediyorum. Tamam anneyim çocugumu kendim büyütmek istiyorum ama hak ettiğim olamam gereken yer burası değil gibi hissediyorum. Ünivsrsite sınavında ilk 2000 deydim az bir çalısmayla kpss de 900 deydim alanımda. Fena değilim aslında biraz gayret etsem yaparım gibi geliyor ama 15 aylık bir bebek de var şu an. Bu kadar küçük bir bebekle kpss ile atanan (hatta edebiyattan atanan) var mı. Benim ki hayal mi. Çok mu uçtum acaba????
Evde oturma şansım yoktu.Maddi seneplerden dolayı çalışmam lazımdı.Hala öyle.Bence bir sene daha sıkı çalısmalısınız. Bence çok daha iyi yapıp atanabilirdiniz. Ha sizin yerinizde olsam ben de bırakmıstım ama bence siz bırakmamalısınız.
Evet ya gerçekten benziyormusuz. Siz bir yolunu bulursanız bana da söyleyin olur mu. Küçül bebekle nasıl ders çalısılırKonunuzla kendimi size çok yakın hissettim :) aynı yaşta bir bebeğim, bu sene sınava hazırlanma isteğim ve alan sınavıyla derdim var :) benim bölümüm de türkçe. Sizinki kadar ayrıntılı olmasa da ben de bahsettiğiniz o edebiyat konularına uzağım inşallah çalışıp atanabiliriz. Yavrular da daha hareketlenecek nasıl yapacağım bilemiyorum takipteyim :)
Anladım. Keşke olsaymış. Başka sektöre mi yöneldiniz.Evde oturma şansım yoktu.Maddi seneplerden dolayı çalışmam lazımdı.Hala öyle.
Yok özelde çalışıyorum altı yıldır.Geçtiğimiz dönem iş bulamadım ama.Anladım. Keşke olsaymış. Başka sektöre mi yöneldiniz.
Teşekkür ederim darısı başınıza şansım da yaver gitmisti şükür. Şans da çok önemli bir faktör.İlk 500 e giren o müthiş sıkı çalışanlardansınız haa o kişileri gözümde o kadar büyütüyordum ki haksız da değilmişim. Günde 900 soru çöznek mi
Diyecek birşey bulamadım tebrik ederim çok emek vermişsiniz ve hak ettiğiniz yerdesiniz. Çok sevindim adınıza.
Mezun sayimizi biliyorum ama sinava girmeyen de çok o nedenle öyle söyledim. Mesela benim eski kurumum da kpssye girmek yasaktı. Bildiğim pek çok kurumda da kpssye girme engeli vardı.Mezun 50 bin.
2015te giren sayısı 44 bindi. Aslında belki de 60 bin civarı bekleyen var ama insanlar umutlarını kaybetti.O yüzden kpssye giren sayısı azaldı.Mezun sayimizi biliyorum ama sinava girmeyen de çok o nedenle öyle söyledim. Mesela benim eski kurumum da kpssye girmek yasaktı. Bildiğim pek çok kurumda da kpssye girme engeli vardı.
Bu alan netleriyle Türkiye derecesi bile yaparsınız aslında gk gy sınavına ciddi çalıştınız mı hiç mi olmuyor. Üzülüyorum sizin gibi heba olan meslekdaşlarıma yanlış anlamayın hakettiğinizin karşılığını almanızı isterdim özellerde bu pek mümkün olmuyor ne yazık ki... bir de devlete atanan öyle vasıfsız kişiler var ki siz ve sizin gibi arkadaşlarım için daha çok üzülüyorum
Bende fen bilgisi öğretmeniyim 2017 2018 puanı ortak atama oldugu için sıralamam kaydı atanamıyorum. Normalde 2017 lilerin puanıyla almasalar atanıyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu seneki sınavda ters köşe yaptı. Yine atanıcagımı sanmıyorum.2015te giren sayısı 44 bindi. Aslında belki de 60 bin civarı bekleyen var ama insanlar umutlarını kaybetti.O yüzden kpssye giren sayısı azaldı.
İşte biz elimizden geleni yaptık canım.Olmadı demek ki nasip değilmiş.Bu saatten sonra da kendi bölümüm için umutsuzum.Bende fen bilgisi öğretmeniyim 2017 2018 puanı ortak atama oldugu için sıralamam kaydı atanamıyorum. Normalde 2017 lilerin puanıyla almasalar atanıyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu seneki sınavda ters köşe yaptı. Yine atanıcagımı sanmıyorum.