• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALİT FIRAT ERDEM VEFAT ETTİ

ALLAH rahmet eylesin. Mekanı Cennet Olsun İNŞALLAH..
Tüp bebek uzmanı sanırım..
Kim bilir kimlerin umuduydu...
ALLAH ailesine sabır versin...

Allah rahmet eylesin ya üzüldüm ben videoları youtubeden takip ediyodum. Bi çok insanın yüzünü güldürmüştü. Mekanı cennet olsun.

Çok üzgünüm hastası olmadığım halde maillerime mesajlarıma cevap verirdi taa uzaklardan.olum hiç yakışmadı. ailesine allah sabırlar versin. Allah rahmet eylesin. Pankreas kanseriymis.

Allah rahmet eylesin, yolu ışık olsun, muayenehanesine gidip tanışma fırsatımız olmuştu. Çok başarılı bir Dr idi. Kanser tedavisi gördüğünü yazıyor bir haberde. Bir yıl daha yeni tamamlanacak gidip göreli. Çok sağlıklı görünüyordu. Rabbim sevenlerine, ailesine de sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Kendisini ilk defa duydum internetten baktım. Güzel bir adammış. Rabbim güzel insanları yanına erken alır.
Maalesef pankreas kanserinin tedavisi yok. Halami da bu şekilde kaybettik. O da gençti.

Etrafımda yillarca bebek icin ugrasan bir cok arkadaşım once Allah sonra Halit bey sayesinde anneligi tattilar.bir suredir kanser ile mücadele ediyordu.Allah mekanini cennet eylesin.

Mekanın cennet olsun güzel insan toğumlarını attığın torunların sana dualarıyla ışık olsunlar nice insanları sevindirmişsin Rabbim de senden razı olsun huzurla uyu toprağın bol olsun
Çok üzen ölümlerden birisi oldu hayatımda ilk defa duyduğum bir isim ve bir doktor olmasına rağmen internette araştırdığımda aslında bir ışık umut kaybetmiş tüm Türkiye ve hatta dünya diyelim derinden üzdü gidişi beni sabır versin Rabbim sevenlerine ve ailesine :KK43:

Back
X