- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
Arkadaşlar,
Size Halit Ertuğrul'un kitaplarını tavsiye ediyorum.
Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı örnek ve ibret verici konular.
Okullarda, üniversitelerde, kütüphanelerde, cezaevlerinde okutulabilecek örnek ve ibretli kitaplar.
Yazar bir öğretim üyesi ve kitaplarının çoğu MEB ve Emniyet Genel Müdürlüğü tavsiyeli.
Öğrencilerinize, çocuklarınıza okutabileceğiniz gibi hediye de edilebilecek en güzel şeylerdendir.
Okumanız, okutmanız, tavsiye ve hediye etmeniz ve faydalı olması dileğiyle.
1.sevda: Kendisini çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen bir erkek tarafından kandırılan genç bir kızın hayatı
2.düzceli mehmet: Uçlarda yaşayan bir üniversite öğrencisinin Düzce depreminde ölene kadarki hayatı
3.aysel: Yetimhanede büyüyen bir genç kızın ağır bir hastalık geçirirken ibret olması için yazdığı ve hayatını anlattığı mektup
4.asi gönül: Terör örgütü tarafından kandırılan bir genç kızın yaşadıkları
5.ateşte yeşerdim: Bebekken annesiyle bir başına kalan yazarın kendi yoksulluk mücadelesi
6.emre: Kan davasından hayatı boyunca sevdikleri zarar gören bir gencin mücadelesi
7.canan: Kimsesiz yabancı uyruklu bir kızın hayat mücadelesi
8.kendini arayan kadın: Eski bir mankenin, çalıştığı dönemde yaşadığı ışıklı ama sahte dünyadaki sıkıntıları
9.aradığını bulan kadın: Eski bir mankenin, hayat tarzını değiştirdikten sonra peşini bırakmayan insan avcılarından kaçışı
10.selim ve hande: İki aşk arasındaki bir erkek ve yaşanılan ibreti olaylar
11.beni bir annem sevmiş: Tertemiz aşklar ve annelerin değeri
12.son umut: Kitabın kahramanının kendi ifadesi: "Ben de ibretli hayat hikâyemi anlatsam, benim öyküm de yolunu kaybetmiş, ümidini yitirmiş genç kuşağa bir kılavuz olamaz mı?" Bunun için, umutsuz dünyamın "Son Umut"unu sizinle paylaşmak istedim. Oradaki olayların ve sahnelerin, hayatınıza ışık olması niyetiyle"
13.şark kızı: İki gencin aşkı ve onlara hayatı zindan eden çeteler
14.cennete giden günahkar: Kurtuluş Savaşından 1960lara kadar geçen yakın tarih ve üç kuşağın hayatı
15.vasiyet: İbretli tavsiyelerin yer aldığı okuyucu mektupları
16.ateşte açan çiçekler: Zorluklarka mücadele eden insanların hayatlarının anlatıldığı hikayeler
17.secdede son nefes: Karşılıksız görünen aşkına kavuşmak için mücadele eden bir genç kızın hayatı
18.anne baba notunuz kaç
19.insanlığa adanmış bir ömür said nursinin destanlaşan hizmeti
20.herkesin öğretmeni hz Muhammed: Kısa ve muhteşem anıların anlatıldığı muhteşem bir kitap
21.eğitimde bediüzzaman modeli: Öğretmenlerin ve herkesin kullanacağı etkili ve bilimsel eğitim yöntemleri
22.Okuyuculardan ibretli mektuplar: İbretli olayların yer aldığı okuyucu mektupları
23.gençlik problemleri ve çözümler: Gençlerin sıkıntılarına çözüm önerileri
24.gizemli davet: Okuyucuların yaşadıkları ibretli olaylar
25.günümüzden hizmet öyküleri
26.öğretmenlerden hizmet öyküleri
27.çocuğumu bana verin
28.siz kimsiniz: İnsan vücudundaki sistemlerin mükemmelliğ ve nasıl işlediği
29.kendimizi nasıl yetiştirelim: kişisel gelişim kitabı
30.dünyama bahar geldi: Okuyucuların yaşadığı ibretli olayların anlatıldığı mektuplar
31.ailede ve okulda çocuk eğitimi
32.adım adım evlilik: Çiftlere etkili tavsiyeler
33.gençlik mektupları: Gençlerin sorunlarını yazdığı mektuplar ve verilen cevaplar
34.uçurumdan dönüş
35.dünyayı ağlatanlar: İlk insanlardan günümüze kadar zulmeden insanlar
36.yeni bir hayat: Okuyucuların yaşadığı ibret verici olayların anlatıldığı hikayeler
37.aşk böyle yaşanır: Aşkı et kemik diye görmeyenlerin yaşadıkları aşk hikayeleri
38.kendimi buldum: Okuyucu mektupları
39.öğrencinin başarı kılavuzu: Öğrencilere başarılı olmada tavsiyeler
40.öğretmenin başarı kılavuzu: Öğretmenlere başarılı olmada tavsiyeler
41.her yönüyle örnek öğretmen: Öğretmenlere başarılı olmada tavsiyeler
42.kendinizi keşfe var mısınız: Kişisel gelişim kitabı
43.üniversite sınavını nasıl kazandım
44.bilimsel çalışmalarda yeni teknikler
45.kitap okumada yeni teknikler
46.ezanla diriliş: Almanyada mafyadan kaçan bir Alman kadının Türkiyeye gelmesi ve yaşadığı ibretli olaylar
47.kendini arayan adam: Çalışmalarını dünya çapında yürüten bir marksistin ilk defa karşılaştığı gerçekler karşısındaki inanılmaz dönüşü. Bu kitap 1000. baskıyı geçmiştir.
Sosyal sorumluluk adına açılmış bir konudur.
Size Halit Ertuğrul'un kitaplarını tavsiye ediyorum.
Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı örnek ve ibret verici konular.
Okullarda, üniversitelerde, kütüphanelerde, cezaevlerinde okutulabilecek örnek ve ibretli kitaplar.
Yazar bir öğretim üyesi ve kitaplarının çoğu MEB ve Emniyet Genel Müdürlüğü tavsiyeli.
Öğrencilerinize, çocuklarınıza okutabileceğiniz gibi hediye de edilebilecek en güzel şeylerdendir.
Okumanız, okutmanız, tavsiye ve hediye etmeniz ve faydalı olması dileğiyle.
1.sevda: Kendisini çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen bir erkek tarafından kandırılan genç bir kızın hayatı
2.düzceli mehmet: Uçlarda yaşayan bir üniversite öğrencisinin Düzce depreminde ölene kadarki hayatı
3.aysel: Yetimhanede büyüyen bir genç kızın ağır bir hastalık geçirirken ibret olması için yazdığı ve hayatını anlattığı mektup
4.asi gönül: Terör örgütü tarafından kandırılan bir genç kızın yaşadıkları
5.ateşte yeşerdim: Bebekken annesiyle bir başına kalan yazarın kendi yoksulluk mücadelesi
6.emre: Kan davasından hayatı boyunca sevdikleri zarar gören bir gencin mücadelesi
7.canan: Kimsesiz yabancı uyruklu bir kızın hayat mücadelesi
8.kendini arayan kadın: Eski bir mankenin, çalıştığı dönemde yaşadığı ışıklı ama sahte dünyadaki sıkıntıları
9.aradığını bulan kadın: Eski bir mankenin, hayat tarzını değiştirdikten sonra peşini bırakmayan insan avcılarından kaçışı
10.selim ve hande: İki aşk arasındaki bir erkek ve yaşanılan ibreti olaylar
11.beni bir annem sevmiş: Tertemiz aşklar ve annelerin değeri
12.son umut: Kitabın kahramanının kendi ifadesi: "Ben de ibretli hayat hikâyemi anlatsam, benim öyküm de yolunu kaybetmiş, ümidini yitirmiş genç kuşağa bir kılavuz olamaz mı?" Bunun için, umutsuz dünyamın "Son Umut"unu sizinle paylaşmak istedim. Oradaki olayların ve sahnelerin, hayatınıza ışık olması niyetiyle"
13.şark kızı: İki gencin aşkı ve onlara hayatı zindan eden çeteler
14.cennete giden günahkar: Kurtuluş Savaşından 1960lara kadar geçen yakın tarih ve üç kuşağın hayatı
15.vasiyet: İbretli tavsiyelerin yer aldığı okuyucu mektupları
16.ateşte açan çiçekler: Zorluklarka mücadele eden insanların hayatlarının anlatıldığı hikayeler
17.secdede son nefes: Karşılıksız görünen aşkına kavuşmak için mücadele eden bir genç kızın hayatı
18.anne baba notunuz kaç
19.insanlığa adanmış bir ömür said nursinin destanlaşan hizmeti
20.herkesin öğretmeni hz Muhammed: Kısa ve muhteşem anıların anlatıldığı muhteşem bir kitap
21.eğitimde bediüzzaman modeli: Öğretmenlerin ve herkesin kullanacağı etkili ve bilimsel eğitim yöntemleri
22.Okuyuculardan ibretli mektuplar: İbretli olayların yer aldığı okuyucu mektupları
23.gençlik problemleri ve çözümler: Gençlerin sıkıntılarına çözüm önerileri
24.gizemli davet: Okuyucuların yaşadıkları ibretli olaylar
25.günümüzden hizmet öyküleri
26.öğretmenlerden hizmet öyküleri
27.çocuğumu bana verin
28.siz kimsiniz: İnsan vücudundaki sistemlerin mükemmelliğ ve nasıl işlediği
29.kendimizi nasıl yetiştirelim: kişisel gelişim kitabı
30.dünyama bahar geldi: Okuyucuların yaşadığı ibretli olayların anlatıldığı mektuplar
31.ailede ve okulda çocuk eğitimi
32.adım adım evlilik: Çiftlere etkili tavsiyeler
33.gençlik mektupları: Gençlerin sorunlarını yazdığı mektuplar ve verilen cevaplar
34.uçurumdan dönüş
35.dünyayı ağlatanlar: İlk insanlardan günümüze kadar zulmeden insanlar
36.yeni bir hayat: Okuyucuların yaşadığı ibret verici olayların anlatıldığı hikayeler
37.aşk böyle yaşanır: Aşkı et kemik diye görmeyenlerin yaşadıkları aşk hikayeleri
38.kendimi buldum: Okuyucu mektupları
39.öğrencinin başarı kılavuzu: Öğrencilere başarılı olmada tavsiyeler
40.öğretmenin başarı kılavuzu: Öğretmenlere başarılı olmada tavsiyeler
41.her yönüyle örnek öğretmen: Öğretmenlere başarılı olmada tavsiyeler
42.kendinizi keşfe var mısınız: Kişisel gelişim kitabı
43.üniversite sınavını nasıl kazandım
44.bilimsel çalışmalarda yeni teknikler
45.kitap okumada yeni teknikler
46.ezanla diriliş: Almanyada mafyadan kaçan bir Alman kadının Türkiyeye gelmesi ve yaşadığı ibretli olaylar
47.kendini arayan adam: Çalışmalarını dünya çapında yürüten bir marksistin ilk defa karşılaştığı gerçekler karşısındaki inanılmaz dönüşü. Bu kitap 1000. baskıyı geçmiştir.
Sosyal sorumluluk adına açılmış bir konudur.