- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
canım bu ilaçları al kullan emin ol ki 5 ay içinde tüm saç sorunun haloluncak . ben kendim denedim mükemmel sonuç aldım.. senin durumunda olan çok kişi saçlarına kavuştu.
bu formülü doktor tavsiye etmişti .. özellikle acnelyse kremi herkes bilir yüzdeki sivilce ve lekeler için yani hücre yenileme özelliği var(eyer alabilirseniz tretin kremi alın o daha da etkiyi artırıyor ancak 20 lira civarıdır acnelyse kremi ise 3 liradır). zinco ise vitamin grubudur bundada 7 tanesini kırıp kremsiz bir şampuana koyulur .. karışım ise hem bitkisel yağ var içinde hem de saç için tüm vitamin kompozomo var ..medibiotin ise saçları kalınlaştırır.. bu dördünü düzenli olarak kullanırsan mükemmel bir sonuç alınıyor ancak biotin hergün alınır fakat bir hapı üc parcaya ayır günde bir parca al.. diğerlerinide ücgündebir uygula.. kremden nohut tanesi kadar avucuna dök sonra üzerine karışımdan dök avucunda iyi karıştır sonra onu saç derisine yedir sadece üst kısma uygula yaklaşık 5 saat beklet sonra zinco kattığın şampuanla yıka.. şayet aşırı derecede seyrelen bölge varsa kremi hergün mercimek tanesikadar uygula. bunları yaparken akşamları yap .. inanılmaz mükemmel bir sonuç alırsınız.. genelde erkekler içten alınan vitamin haplarıyla büyük başarı sağlıyor ancak doktor bunların bu şekilde alınması zararlı olduğunu söyledi. bu yüzden dıştan saca uygulanan e ve b vitaminli bitkisel karışım önerdi.. karışımı nette sipariş ettim diğerlierini ise eczanede temin ettim.. bunu uyguladığınızda emin olun saç sorununuz kökten haloluancaktır..
cnm gerçekten çok üzüldüm..bana özelden ulaş bir ürün önereceğim..
saçı dökülenlerde özelden ulaşabilir
cnm gerçekten çok üzüldüm..bana özelden ulaş bir ürün önereceğim..
saçı dökülenlerde özelden ulaşabilir
Fundan merhaba,
bunlardan hangisi içten alınıyor hangisi sürülüyor ve nasıl anlayamadım.daha anlaşılır şekilde yazarsan sevinirim.benimde saç problemim var ve mantıklı geldi senin kür.ya da senden ricam bunu yazan doktoru önermen bize.ben istanbulda yaşıyorum mümkünse doktorunun bilgilerini alabilir miyim.
Gelecek cuma dediğini deneyeyim haftasonu. Okula gidiyırum çünkü sabahları yıkamaya vaktim olmaz. Bu kadar şey bir işe yaramadı, şifam sarımsaktan çıkarsa sarımsak resimlerini poster diye duvarıma asarım valla
Çok üzüldüm canım( Aynı dert bende de var... Bende hormon bozukluğu var (pco), o yüzden dökülüyor, yani erkek tipi dökülme. Doktor hormonlar için yasmin, saç çıkması minoxil verdi. Minoxil cidden işe yarıyor. Ama bende alerji yaptı az seviyede. Kaşıntım durunca düşük dozda denemeye devam edeceğim çünkü cidden işe yarıyor.
Açıkçası kilonu da dikkate alarak sende de hormonlarla ilgili bi problem olduğunu düşünüyorum canım. Burda bi arkadaş yazmıştı, onun da standart testlerde hormonlarında sorun yok gözüküyormuş. Sonra endokrine gitmiş. O bulmuş sorunu. Sen de bir an önce endokrine git lütfen. Böbrek üstü bezleriyle ilgili sorunlar da erkeklik hormonu seviyesini etkileyebiliyormuş. Minoxili araştırmanı da öneririm arkadaşım. Başlamadan önce kafamda uzun süredir -bi kaç yıl en az- saç çıkmadığından emin olduğum bi bölge vardı. O bölgede hareketlenme olursa bu ilaç kesin işe yarıyor dedim ve orası resmen tüylendi. Daha 1 aydır kullanmama rağmen. Dediğim gibi şu an alerji yüzünden bırakmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?