• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıma örtü arıyorum.Yardımınıza ihtiyacım var

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
Kızlar geçen gün örtü aldım halıma.Ama kayıyor 2 günde caydım.
Kaymayan bir örtü tavsiye eder misin? Nerde bulabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar geçen gün örtü aldım halıma.Ama kayıyor 2 günde caydım.
Kaymayan bir örtü tavsiye eder misin? Nerde bulabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama hani şu bursa kumaş pazarlarında oluyor ya polar battaniye gibi örtüler onlardan alıp halının tamamını kaplsan nasıl olur???

polar kumaşlar bu iş için iy iherhalde çocuklu birkaç evde gördüm ve kirlenince çamaşır mak. yıkanıp çabucak kuruması da avantajlı olsa gerek sütlü kahve tonlarıda çok kullanışlı ayrıca..

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama hani şu bursa kumaş pazarlarında oluyor ya polar battaniye gibi örtüler onlardan alıp halının tamamını kaplsan nasıl olur???

Antalya da oturuyorum canım. Çarşıya çıktıgımda araştıracağım.

Polar battaniye tüylenmez dimi? İstediğim ölçüde alabilirim inş.

hayır ben tüylendiğini görmedim hiç. Top halinde kumaş gibi satılıyor; istedigin ölçülerde kesin bulursun.

Tamam canım sağol.Eşim çalıştıgı için çarşıya çıkamadım.Bakalım yarın gidersek alacağım.Soba kullandıgım için çok kirlenmesinden korkuyorum.Hatta halıyı kaldırdım bile :;))))) Krem rengiydi.Diğer halımı serdim kahvrengi olanı.Ama o da küçük geldi. Mutlaka almam gerek.

Bu arada kızlar. 6 m2 lik ve 1 m2 lik halılarıma almak istiyorum.

Altına sokmak için pay bırakmalımıyım? Yoksa tam ölçüde mi alayım?

Back