- 25 Temmuz 2013
- 12.866
- 52.804
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aynen öyle. Evinize kimseyi karıştırmayın bu arada. Yeni evlisiniz ama herseye he deyip geçerseniz o karışmalar artar. Bir bakarsınız kayinvalide gelip gittikçe mutfak düzeninizi degistiriyor. Gerginlik yaratmadan kendi isteklerinizi yapin. Beraber oturmuyorsanız o ev ve içindeki esyalar sizindir, tasarruf hakkı size ait.Heryerde bundan var. Mutfakta 2tane.ve mutfak halım koyu mavi. Kaldırcam hepsını. Cok batıyı gözüme. Kirlenirse yıkamaya verım. Halıların o kaydırmazlardan zaten
Bana sormadan örtü alıyor. O yollukları dıkmıs. Bugun tartıstık eşimle artık. Kaldırcam hepsınıAynen öyle. Evinize kimseyi karıştırmayın bu arada. Yeni evlisiniz ama herseye he deyip geçerseniz o karışmalar artar. Bir bakarsınız kayinvalide gelip gittikçe mutfak düzeninizi degistiriyor. Gerginlik yaratmadan kendi isteklerinizi yapin. Beraber oturmuyorsanız o ev ve içindeki esyalar sizindir, tasarruf hakkı size ait.
O evde sadece eşiniz ve siz oturcaksanız istemiyorum deyin karışmasınlar.Evi hıc begenmıyorum.yenı evlıyız köy evı gıbı
Kaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renkBen anlamadım. Benim bildiğim yollukta halı zaten. Yani halının üzerine halı mı attınız. Ay anlayamadım. Mümkünse foto atar mısınız.
Ayrıca o evin temizliğini kim yapıyorsa o düşünsün bunu. Benim evime kv deyi geçtim kp in karışması nedir ya.
bazı şeyler pislenecek ki temizlensin. Oo yolluk dediğiniz şeyi kirletip temizlemek yerine halıyı kirletip temizlemek daha mantıklı.
anlayamdım yani.
ayrıca eşiniz titiz olduğu için değil ana babası yaptığı için kaldırma diyor. Bunu bilir bunu söylerim.
Kaldırcam hepsını. Basta tamam dedım ama sımdı gözüme batıyor hepsı.Yanlış anlama da evimde öyle bir şey olsa kaldırır anında atarım, ya da bir yerlere tıkıştırırım. Kv kp zaten kafasına göre evime karışmaz da.. siz de bence müdahale edin.. eşiniz kavgadan anlamayıp daha cok karışma hevesi olabilir uygun bir zaman kollayıp hoppp yatak altına
Kaldirin. Bir ara geldiklerinde dersiniz biz bunları kullanmıyoruz annecim, ben böyle seviyorum, kirlenince yikamaya vereceğiz halıları ama sen götür kullan boşta durmasın böyle, hem sen yorulursun halıların kirlenmesin.Bana sormadan örtü alıyor. O yollukları dıkmıs. Bugun tartıstık eşimle artık. Kaldırcam hepsını
Evet onlar aldı cogunu da. Ben kullanıcam sonucta. Hepsını kaldırcam kenara. Atarım gerekırseEşyalarınızı ailesi mi aldı? Öyle olunca söz hakkı doğuyor böyle maalesef...
Kullanmayın kaldırın ama onlar aldıysa duyacağınız iğneleyici laflara da hazır olun.
Eşim kalsın dıyor. Ölçü aldı babası ben halı ıcın sandım. Meger bu renklı seyler denmisBen anlamıyorum, istemediğiniz bir şeyi nasıl evinize getiriyorlar ve siz nasıl bunu çözemiyorsunuz.
İstemiyorsanız iade edersiniz ya da kaldırır bir dolaba koyarsınız. Bunu buradan sormaya bile gerek yok.
At atKaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renk
Ben onları hadı terasa falan sererim. Ama her odada 2 3 tane bunlardan var. Daral bastı valahaAmaaaaa sen sensin.
profil değişince tanıyamadım seni.
kız Allah aşkına şimdiye kadar buraya açtığın konulardan en haklı olanı bu.
bildiğim kadarı ile kv den kendisine çağırmak dışında anlayışsız biri değildi. Söylesene hoşuma gitmiyor ben yeni aldığım şeyleri kullanmak istiyorum ilerde çocuğum olunca kullanırım de bunu(ama o zaman da kullanma)
Siz de hayır kalmasın diyeceksiniz, konu kapanacak.Eşim kalsın dıyor. Ölçü aldı babası ben halı ıcın sandım. Meger bu renklı seyler denmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?