• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Heryerde bundan var. Mutfakta 2tane.ve mutfak halım koyu mavi. Kaldırcam hepsını. Cok batıyı gözüme. Kirlenirse yıkamaya verım. Halıların o kaydırmazlardan zaten
Aynen öyle. Evinize kimseyi karıştırmayın bu arada. Yeni evlisiniz ama herseye he deyip geçerseniz o karışmalar artar. Bir bakarsınız kayinvalide gelip gittikçe mutfak düzeninizi degistiriyor. Gerginlik yaratmadan kendi isteklerinizi yapin. Beraber oturmuyorsanız o ev ve içindeki esyalar sizindir, tasarruf hakkı size ait.

Yanlış anlama da evimde öyle bir şey olsa kaldırır anında atarım, ya da bir yerlere tıkıştırırım. Kv kp zaten kafasına göre evime karışmaz da.. siz de bence müdahale edin.. eşiniz kavgadan anlamayıp daha cok karışma hevesi olabilir uygun bir zaman kollayıp hoppp yatak altına😅

Aynen öyle. Evinize kimseyi karıştırmayın bu arada. Yeni evlisiniz ama herseye he deyip geçerseniz o karışmalar artar. Bir bakarsınız kayinvalide gelip gittikçe mutfak düzeninizi degistiriyor. Gerginlik yaratmadan kendi isteklerinizi yapin. Beraber oturmuyorsanız o ev ve içindeki esyalar sizindir, tasarruf hakkı size ait.
Bana sormadan örtü alıyor. O yollukları dıkmıs. Bugun tartıstık eşimle artık. Kaldırcam hepsını

Ben anlamadım. Benim bildiğim yollukta halı zaten. Yani halının üzerine halı mı attınız. Ay anlayamadım. Mümkünse foto atar mısınız.
Ayrıca o evin temizliğini kim yapıyorsa o düşünsün bunu. Benim evime kv deyi geçtim kp in karışması nedir ya.
bazı şeyler pislenecek ki temizlensin. Oo yolluk dediğiniz şeyi kirletip temizlemek yerine halıyı kirletip temizlemek daha mantıklı.
anlayamdım yani.
ayrıca eşiniz titiz olduğu için değil ana babası yaptığı için kaldırma diyor. Bunu bilir bunu söylerim.
Kaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renk

Ay kocalar lafta titiz iş yapmaya gelince yarım yamalak. Anca konuşsunlar onu öyle yap buna bunu katma.

Yanlış anlama da evimde öyle bir şey olsa kaldırır anında atarım, ya da bir yerlere tıkıştırırım. Kv kp zaten kafasına göre evime karışmaz da.. siz de bence müdahale edin.. eşiniz kavgadan anlamayıp daha cok karışma hevesi olabilir uygun bir zaman kollayıp hoppp yatak altına😅
Kaldırcam hepsını. Basta tamam dedım ama sımdı gözüme batıyor hepsı.

Amaaaaa sen sensin.
profil değişince tanıyamadım seni.
kız Allah aşkına şimdiye kadar buraya açtığın konulardan en haklı olanı bu.
bildiğim kadarı ile kv den kendisine çağırmak dışında anlayışsız biri değildi. Söylesene hoşuma gitmiyor ben yeni aldığım şeyleri kullanmak istiyorum ilerde çocuğum olunca kullanırım de bunu(ama o zaman da kullanma 🤣)

Bana sormadan örtü alıyor. O yollukları dıkmıs. Bugun tartıstık eşimle artık. Kaldırcam hepsını
Kaldirin. Bir ara geldiklerinde dersiniz biz bunları kullanmıyoruz annecim, ben böyle seviyorum, kirlenince yikamaya vereceğiz halıları ama sen götür kullan boşta durmasın böyle, hem sen yorulursun halıların kirlenmesin. 😀 Tatlı dille. Evinize karıştıklarında tatlı dille itiraz edin. Çok iyi oluyor.

Eşyalarınızı ailesi mi aldı? Öyle olunca söz hakkı doğuyor böyle maalesef...

Kullanmayın kaldırın ama onlar aldıysa duyacağınız iğneleyici laflara da hazır olun.
Evet onlar aldı cogunu da. Ben kullanıcam sonucta. Hepsını kaldırcam kenara. Atarım gerekırse

Ben anlamıyorum, istemediğiniz bir şeyi nasıl evinize getiriyorlar ve siz nasıl bunu çözemiyorsunuz.

İstemiyorsanız iade edersiniz ya da kaldırır bir dolaba koyarsınız. Bunu buradan sormaya bile gerek yok.
Eşim kalsın dıyor. Ölçü aldı babası ben halı ıcın sandım. Meger bu renklı seyler denmis

Kaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renk
At at 😀
Ya köy evi gibi olması mesele değil. Köy evi de kendine göre güzel. Ama sana sormadan böyle bi saçmalık yapmaları 🤦‍♀️ Bari halı örtüsü alıp hediye edelerdi

Niye örtüyorsunuz?
Sizin eviniz değil mi?
Niye yani?
Evet eski insanlarda bu özellik var, herşeyin üstünü örterler, misafir gelince kaldırılır falan. Annemde de bi ara vardı hepsini kaldırdım attım. Hiç estetik olmadığı gibi eşyaya hizmet edildiğini düşündürüyor. Eşya bu, tabiki kirlenecek. Biz eşyalara değil eşyalar bize hizmet edecek.

Amaaaaa sen sensin.
profil değişince tanıyamadım seni.
kız Allah aşkına şimdiye kadar buraya açtığın konulardan en haklı olanı bu.
bildiğim kadarı ile kv den kendisine çağırmak dışında anlayışsız biri değildi. Söylesene hoşuma gitmiyor ben yeni aldığım şeyleri kullanmak istiyorum ilerde çocuğum olunca kullanırım de bunu(ama o zaman da kullanma 🤣)
Ben onları hadı terasa falan sererim. Ama her odada 2 3 tane bunlardan var. Daral bastı valaha

Üffff annem de bu kafada bir insan. Senelerce salona adım attırmadı. Daha kullanmadığı yemek takımları falan vardır. Babam garibim göçtü gitti o aldığı salon takımında bir kere rahat oturamadı.
Biz eşya için yaşamıyoruz, eşya bizim için var. Halıyı doğru düzgün kullanmayacaksam temiz kalmasının ne manası var. He bir de masaları konsolu falan kocaman dantellerle örter aman korunsun çizilmesin diye. Yahuu kapatıyorsun üstünü zaten çizilse de kimse görmeyecek ne mantıkkkkk. İçimi döktüm buarada😅
Annem benim de evime karışırdı başta. Eşimi falan uyarıyordu yapma dökme bilmemne. Eşim de sakardır biraz. Vallahi umrumda değil. Hevesle aldım, hevesle kullanıyorum. Her haftasonu "misafirlik" takımlarda yemek yiyoruz. Vitrindeki her şeyi kullanıyorum. Ohhh sefam olsun!

Back