halıalrı aldım..sizce nasıllar

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Bugün halılarımı aldım ben hepsini saray istiodum ama denk glemedi daha doğrusu beğenemedim..
salona bir ortaya birde masa altı aldım 2 tane-saray halının alt markası tiffany
bir oturma odası-bir mutfak-bir uzun kolidor-bunlarda festival halı
sizce tiffany ve festival iyi mi bilginiz var ım bide hepsini 2000 verdm çok mu vermişim..sizler evlenirken ne kdar tuttu

Halilarini almissin hayirli olsun fiyat pahali desem.ben 1730 ye aldim tum evi.salon bir tane royal 550.oturma odasi saray 250.mutfak royal 270 .cocuk odasi royal 180.antre saray 250.yatak odasi step 230.du ama buyuklukleri farklidir.fiyat degisir.almissin hem icine sinsin.

Bende evlenirken 1.5 yıl önce mutfak hariç tüm halılarımı saraydan almıştım.. Ama o zamanlar 2m2 ye 1m2 hediye kampanyası vardı 1200 tl tutmuştu.. Şimdi baktım da çok pahalı saray ya şimdi alsam daha pahalı tutardı herhalde..

güle güle kullan canım halılarını bu fiyatlara bakılırsa çok değil bence sende neredeyse tüm evi almışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…