- 30 Mayıs 2015
- 595
- 603
- 103
- 31
uuuuuOooo daha neler var neler. Komşumun kocası tiktok ta eline kocaman salataliklari alıp yalayan kadınları izliyormuş geçen gece yakalamis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uuuuuOooo daha neler var neler. Komşumun kocası tiktok ta eline kocaman salataliklari alıp yalayan kadınları izliyormuş geçen gece yakalamis
Adam bilmiyorms hesap aynıAcaba halılar kirli de adam mesaj mı vermeye çalıştı ki?
Oha yani o zaman bu bisey değil ya
İşte beynimiz onlarla aynı çalışmıyorBu adam nasıl fantazi kurmuş videolar hiç fantazi kuracak gibi değil
valla bizim gozlerimiz burda leopar tayt giyip hali girgirlayan fantaziler gorduHalı yıkayan hatun izleyen adamın bakım beklentisi taşıdığını sanmıyorum bu nasıl bir fantezidir bilemedim halın olayım yıka beni şevkett ahahah
çatallarimi gorunuyo acaba tamir ustalarininHemen kocamın youtube geçmişine baktım. Araba tamir videoları izlemiş. Bi dakika yoksa kocam oh my god araba tamir eden ustalara mı... Yok canıım
Gerçekten var mı öyle bisey ya boyacı tüpçü filan fantezisi olan bu gözler kulaklar neler duyup gorecek dahaİnsanların fantezi dünyaları o kadar farklı ki. Hiç ummadığınız insanların nelere zaafları var bunu kimse bilemez.
Demek ki adam halı yıkayan bir kadın gördü ve tahrik oldu. O yüzden de bu eylemin videosunu seyretti.
Bazı kadınların da boyacı, tamirci, tüp taşıyan elemana zaafı var.
Ayrıca böyle şeylere kapalı ne demektir?
Düşünmemeye çalışıyorum kocama sevgim devam etsin istiyorumçatallarimi gorunuyo acaba tamir ustalarinin
Hangi video çok merak ettim ismini yazabilrmisnz bi suru video varMerak ettim videoyu buldum sanirimhep erkekler yorum yapmis zaten.
O arkadasinizin esine de verin butun halilarinizi yikasin ceza olarak.iyi ogrenmistir izleye izleye hanzo
ahahaha boyle bi karikatur vardiDüşünmemeye çalışıyorum kocama sevgim devam etsin istiyorum
Mantıklı yorumunz için çok tesekkurlerInsanlarin iclerindeki fantezileri nerefenn bilebiliriz ki? Adamın hali yikayan kadin hareketlerine zaafi var demek ki... bunun bakimla ilgisi oldugunu düşünmüyorum kimler kimler aldatiliyor bakimli ve güzel olupta. Insan fıtratı nereye gidecegi bwlli olmuyor işte. Arkadaşınız bir daha boyle birseye sahit olursa herkese kendisini rezil edecegini söylesin. Telefonlara da cevap vermesin. Bazilarimiz icin normal arkadaşınızi uzen bir durumsa bu tavrini koysun süründürsün biraz.
İnsanlar halı yıkama videosunu nedeb Youtuba yüklüyor ben onu anlamadım