• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hali yikayan hatun videolari izleyen koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi videoyu arattimda cok kısa baktim. Kadının ayakları görünüyor, kizıyla halıyı çiğniyor. Acaba ayak fetişi olabilirmi?
Konu baya ilginç

Yaz
İnsanların fantezi dünyaları o kadar farklı ki. Hiç ummadığınız insanların nelere zaafları var bunu kimse bilemez.

Demek ki adam halı yıkayan bir kadın gördü ve tahrik oldu. O yüzden de bu eylemin videosunu seyretti.

Bazı kadınların da boyacı, tamirci, tüp taşıyan elemana zaafı var.

Ayrıca böyle şeylere kapalı ne demektir?
Gerçekten var mı öyle bisey ya boyacı tüpçü filan fantezisi olan bu gözler kulaklar neler duyup gorecek daha🤢

Merak ettim videoyu buldum sanirim😁hep erkekler yorum yapmis zaten.
O arkadasinizin esine de verin butun halilarinizi yikasin ceza olarak.iyi ogrenmistir izleye izleye hanzo
Hangi video çok merak ettim ismini yazabilrmisnz bi suru video var

Eklentiler

• Screenshot_20201018_140440.jpg
    Screenshot_20201018_140440.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 45
Adam demekki değişik fantaziler arıyor..
Banyoda çitilesin kocasini😄
Bende bakcam hali yikayinca ne oluyorsa

Insanlarin iclerindeki fantezileri nerefenn bilebiliriz ki? Adamın hali yikayan kadin hareketlerine zaafi var demek ki... bunun bakimla ilgisi oldugunu düşünmüyorum kimler kimler aldatiliyor bakimli ve güzel olupta. Insan fıtratı nereye gidecegi bwlli olmuyor işte. Arkadaşınız bir daha boyle birseye sahit olursa herkese kendisini rezil edecegini söylesin. Telefonlara da cevap vermesin. Bazilarimiz icin normal arkadaşınızi uzen bir durumsa bu tavrini koysun süründürsün biraz.
Mantıklı yorumunz için çok tesekkurler

Merak ettım baktım hıc oyle degısık bı vıdeo yok bu nasıl bı fantazıdır acaba. Aklıma sey geldı bı bayan vardı taytla gırgır yapan aynı tıp fantazıler galıba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back