• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hali yikayan hatun videolari izleyen koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu kadınları anlamak mümkün değil diyen tüm erkeklere gelsin. :-)
Öncelikle erkek ve fantazi kelimesi baz alındığında bence sınır yok.
Aklın, hayalin alamacağı durumlardan, şekillerden tahrik oluyorlar. :deli:
Genelleme yapmıyorum ama ucu bucağı olmayan bir durum.
Güdüsel olarak erkeklerin bu durumu engelleyemediğini düşünüyorum.
Çokta şey etmemek gerekir :işsiz:

Siz baktınız mı bende yazdım ama bende anam babam usulü halı yıkayan teyzeler cikiyor :olamaz:
Valla bende de onlar çıktı. Erkekler bunlara halleniyorsa neden ısrarla yüklüyorlar internete anlamadım

İnsanlar halı yıkama videosunu nedeb Youtuba yüklüyor ben onu anlamadım 🤔
Aynen videolri izleyince ben kadınlara da kızdım yani üstleri ıslak ıslak etek eşofman yapışmış koca popolar afedersiniz cus yani dedim bu kadarı da ne bilim

E ama bu gırgırlayan gadın ana tayfayla ana kafaya sahip bir erkek birey :d
Zamaninda turk filmlerinde de bu konular cok islendi aslinda ya.
Yardimci ablalara tecavuz sahnesi vs.

Oooo daha neler var neler. Komşumun kocası tiktok ta eline kocaman salataliklari alıp yalayan kadınları izliyormuş geçen gece yakalamis🤣
Milletteki hayat enerjisine bak, ben de hayatta kalmaya çalışıyorum. 🤦‍♀️

Bi de aklıma şey geldi hani komik bi video olur bazen ben araştırır bulamam garip şeyler çıkar acaba adam da öyle bisey mi yapmış sormadım kadına şimdi geldi aklıma yani adam da diğer dans videoları filan diyince utanmış yanlış yaptım demiş karısına olabilir mi acaba

Arkadaşınız adamın üstüne fazla gitmesin belki halı yıkama açaçak tövbe tövbe de belliki böyle erkeklerin sapkın düşünceleri varmış bende düşünsem aklıma gelmez...

Ne kadar doğru bilmiyorum ama eskiden asker karakolunda soba kuruluymuş ve tabela varmış "soba borularına hallenmeyin" tarzı 🤣

O da olabilir de çok masum bi ihtimal
Yani surdan geldi aklıma adam böyle entellektuel bi adam ihtimal veremyrum böyle abaza videolarını arattrsn ama kadın öyle diyince ben ne diycem bilemedm aklıma gelmedi bu ihtimal

Yani surdan geldi aklıma adam böyle entellektuel bi adam ihtimal veremyrum böyle abaza videolarını arattrsn ama kadın öyle diyince ben ne diycem bilemedm aklıma gelmedi bu ihtimal
O hiç belli olmaz ki dışardan.

Amannn erkek iste..alsin eline firca atsin balkona 2 yolluk hortum bol kopuk gecsin adamin karsisinda yikasin..

Yani çok tuhaf vardır mantıklı bisey dicem ama neler okuyoruz burda neler

Bir konu vardı önceden adam komşunun videosunu çekmişti balkonda halı yıkarken ,yanlış hatırlamıyorsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back