- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Valla bende de onlar çıktı. Erkekler bunlara halleniyorsa neden ısrarla yüklüyorlar internete anlamadımSiz baktınız mı bende yazdım ama bende anam babam usulü halı yıkayan teyzeler cikiyor
Aynen videolri izleyince ben kadınlara da kızdım yani üstleri ıslak ıslak etek eşofman yapışmış koca popolar afedersiniz cus yani dedim bu kadarı da ne bilimİnsanlar halı yıkama videosunu nedeb Youtuba yüklüyor ben onu anlamadım
Yani benim aklıma birde şu geldi acaba bi arkadasi komik video var diye onerdi de onu mu arattirdi adam ne bileyim tiktok filan meselesi mi nedirValla bende de onlar çıktı. Erkekler bunlara halleniyorsa neden ısrarla yüklüyorlar internete anlamadım
O da olabilir de çok masum bi ihtimalYani benim aklıma birde şu geldi acaba bi arkadasi komik video var diye onerdi de onu mu arattirdi adam ne bileyim tiktok filan meselesi mi nedir
izlenme ve yorum almak daha önemli onlar için.Valla bende de onlar çıktı. Erkekler bunlara halleniyorsa neden ısrarla yüklüyorlar internete anlamadım
Milletteki hayat enerjisine bak, ben de hayatta kalmaya çalışıyorum.Oooo daha neler var neler. Komşumun kocası tiktok ta eline kocaman salataliklari alıp yalayan kadınları izliyormuş geçen gece yakalamis
Millet çıldırmış gerçektenizlenme ve yorum almak daha önemli onlar için.
Yani surdan geldi aklıma adam böyle entellektuel bi adam ihtimal veremyrum böyle abaza videolarını arattrsn ama kadın öyle diyince ben ne diycem bilemedm aklıma gelmedi bu ihtimalO da olabilir de çok masum bi ihtimal
O hiç belli olmaz ki dışardan.Yani surdan geldi aklıma adam böyle entellektuel bi adam ihtimal veremyrum böyle abaza videolarını arattrsn ama kadın öyle diyince ben ne diycem bilemedm aklıma gelmedi bu ihtimal
Ciddi misinzAmannn erkek iste..alsin eline firca atsin balkona 2 yolluk hortum bol kopuk gecsin adamin karsisinda yikasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?