hali yikama makinesi önerisi

Shaggy halıları da yikayabiliuor mu benim uzun bir yollugum var koridorda shagyy ve beyaz :110:

Shaggy halıları da yikayabiliuor mu benim uzun bir yollugum var koridorda shagyy ve beyaz :110:
Hayırrrrrrr onları sadece yikamaciya ver geçen yıl o hatayı yaptım benimde bir halim var öyle yıkayım dedim yıkadım Misss kurumaya bir başladı sararmaya başladı ertesi gün hemen hali yikamaciya verdim beyaz halim sarı oldu resmen onu kendin elinde yıkasan da öyle oluyor sarariyor yıkanıp anında kurutulması gerekiyor

Bende philips in maraton elektrikli supurgesini kullanıyorum 7 yıldır yok demedi çok kullanışlı ve sağlam.hali yikamasini geçen bir bayiye sordum yok dediler.gorumcenizdeki hangi modeli biliyor musunuz.
İnanın modelini bilmiyorum, üretimi kalktı mı acaba...

Arkadaslar yorumlatiniz için çok teşekkür ederim .fikir sahibi olmama katkı sagladiniz kullanıcı yorumları çok değerli teşekkür ediyorum. Ayrica başka tecrübesi yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Hydra Rain bende de var. Her kullanım sonrası makinenin temizliği çok zahmetli. Süpürge olarak kullanmak mümkün değil ki. Hantal bir makine. Devriliyor devamlı çekiştirirsen fazla. İşkence Makinesi sanki. Makinesi ve aksesuarları bir sürü yer kaplıyor . Hiçte memnun değilim. Halıdaki lekelerde çıkmıyor . Yine yıkamaya veriyoruz . Sadece koltuk temizliği için güzel. Onuda yaparken rengini zamanla solduruyor koltuğun. Deterjandan mı bilmem . Zaten koltuğumuzun kullanım talimatında halı yıkama kullanmayın yazıyordu. Makine ne işe yarayacak ki o zaman. Çok sinir bozucu

Ihlas çok pahalı o yüzden arka planda şimdilik o.az önce arnica hydra plus i araştırdım alışveriş sitesinde de çok güzel yorumlar var .ama az once yukarıda yorum yapan arkadas memnun değilim yazmış. Kafam karıştı .

Burda konuyu kimse görmez ki niye buraya tasidiniz.yorumlara ihtiyacım var .yani bu bir dert değil mi .bir açıklama da yapılmadan tad

Arkadaslar yorumlatiniz için çok teşekkür ederim .fikir sahibi olmama katkı sagladiniz kullanıcı yorumları çok değerli teşekkür ediyorum. Ayrica başka tecrübesi yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim
İhlası önerebilirim ama çok uzun yıl oldu alalı fiyatını hatırlamıyorum bile.

Back
X