Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırrrrrrr onları sadece yikamaciya ver geçen yıl o hatayı yaptım benimde bir halim var öyle yıkayım dedim yıkadım Misss kurumaya bir başladı sararmaya başladı ertesi gün hemen hali yikamaciya verdim beyaz halim sarı oldu resmen onu kendin elinde yıkasan da öyle oluyor sarariyor yıkanıp anında kurutulması gerekiyorShaggy halıları da yikayabiliuor mu benim uzun bir yollugum var koridorda shagyy ve beyaz![]()
İnanın modelini bilmiyorum, üretimi kalktı mı acaba...Bende philips in maraton elektrikli supurgesini kullanıyorum 7 yıldır yok demedi çok kullanışlı ve sağlam.hali yikamasini geçen bir bayiye sordum yok dediler.gorumcenizdeki hangi modeli biliyor musunuz.
Benimki hydra rain turbo baslikli olanArnica hydra rain mi siznki .
Belkide bizim baktığımız yerde yoktu sadece.sizin modelini öğrenme imkanınız varmiİnanın modelini bilmiyorum, üretimi kalktı mı acaba...
Elbette =) öğrendim bile, triatlon diye bi model...Belkide bizim baktığımız yerde yoktu sadece.sizin modelini öğrenme imkanınız varmi
Siz o makineyle shaggy hali yikadiniz mi hic .benim yolluklar shagyy .Elbette =) öğrendim bile, triatlon diye bi model...
Benim yatak odası halılarım öyle, yıkadım, bi sorun olmadıSiz o makineyle shaggy hali yikadiniz mi hic .benim yolluklar shagyy .
Hayır, makine gerçekten çok güçlü ve ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor.Peki çok güç uyguluyor musunuz
İhlası önerebilirim ama çok uzun yıl oldu alalı fiyatını hatırlamıyorum bile.Arkadaslar yorumlatiniz için çok teşekkür ederim .fikir sahibi olmama katkı sagladiniz kullanıcı yorumları çok değerli teşekkür ediyorum. Ayrica başka tecrübesi yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Yıkanıyor evet.bu makinelerle koltuklar da yıkanıyor mu? fiyatları ne kadar oluyor?
Shagyy halıları yikamakta sıkıntı oluyor muİhlası önerebilirim ama çok uzun yıl oldu alalı fiyatını hatırlamıyorum bile.