hali yikama makinesi önerisi

Bilge 06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
415
702
53
44
Arkadslar iyi bir hali yikama makinesi markası tavsiye edebilir misiniz .lütfen gerçekten kullananallar yorum yazarsa sevjnirim.tskler

Benim teyzem ihlasin halı yıkama makinesini aldı gayette memnun hem yıkama hem süpürge olarak kullanıyor birde thomasi öneririm

Bende hiç tavsiye etmem boşuna yer kaplıyor.Temizliği cok zahmetli ,kurutması da ayrı dert.Bir kere kullandım markası Fantom sanırım 15 yıldır depolarda oda köşelerinde duruyor.Deterjanıda çok pahalı ben 100-120 liraya tüm halılarımı yıkatıyorum.Daha zahmetsiz ve ekonomik insan bel fıtığı olur ya.

Koltuk ve baza yıkamak için cazip geliyor ama dünya malı için de sağlığımızdan olmak bana cazip gelmiyor az canimizin kıymetini bilsek keşke bence almayın yıkamacilar en iyi çözüm ama yinede siz bilirsiniz

Arnica Hydra Rain kullanıyorum memnunum. Bu hem başarılı bir halı yıkama makinesi hem de süpürge.Halılarım açık renk. Ayda bir standart yıkama yapıyorum. Yaz sezonu başında halıları kaldırmadan önce de derin yoğun ıslak yıkama. İnanılmaz güçlü. Makineyi 4 sene önce aldım ne halıları yıkamaya veriyorum ne koltukları temizletiyorum.Tek kusuru var çok gürültücü

Peki çok güç uyguluyor musunuz

Rainbow tek gecerim supurgesivayri guzel hali yikamasi ayri guzel. Sik sik kullaniyorum. Hatta yarin oturma odasinin halisini yikiycam. Ama derin temizlik istiyorsan hali yikamacilar candir. Halini kaybetmezlerse...

İhlas Cleanmax 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum, normal süpürge olarak ta kullanılıyor halı dövücüsü harika.

Makine kullanmiyorum metrekaresine 3 lira aliyolar bi de onla mi uğraşayım haşir husur.

Hali yikama makinesi ile yıkanan halılar da aynen yikamacidan gelmiş gibi oluyor mu.benim halılar hep açık renk beyaz ve krem rengi .üzerindekiler lekeler iyi çıkıyor mu.gerçekten bütün evdeki halıları silmek zor 10 gün demeden de kirleniyor. Yikamciya gondersem 1 hafta gelmiyor halılar .

Görümcem kullanıyor philips marka yıkama makinesi, süpürür gibi yıkıyorsun, ben defalarca halı koltuk için getirdim çok şahane yıkıyor.. ihlâs markasını çok duydum, çok memnunlar...

Arnica kullanıyorum normal zamanda supurgem temizlikte hali yıkama makinem ben memnunum koltuk falan da yıkadım Arap sabunu karıştırıyorum deterjana gayet güzel çok aşırı da güç harcamıyorum koltuk yıkamak bence çok basit puskurt cek

Bende philips in maraton elektrikli supurgesini kullanıyorum 7 yıldır yok demedi çok kullanışlı ve sağlam.hali yikamasini geçen bir bayiye sordum yok dediler.gorumcenizdeki hangi modeli biliyor musunuz.

Arnica da fiyat açısından daha uygun sanırım pahalıya kacmayim desem ürün performansı ndan yıllarca memnun kalır miyim hiç arnica kullanmadım .siz memnunum diyorsunuz onu da düşünmeye başladım

dogum yapacagim zaman, yani 5 sene once, kizimin odasini yaptirdik .icinede yatastan yatak aldik. yikamadan bebisimi yatirmak icime sinmedi, yikatalim dediK. hazir gelmislerken kendi yatagimizida yikatalim, ee birde koltuklar elden gecsin istedik. hali yikamaciyla gorustum 350 tl gibi bir rakam istemisti. koltuk takimi 125 ,cift kisilik yatak 125, tek kisilik yatak 100 tl.
esim normalde cok mantikli bakmiyordu hali yikama makinesine. bu fiyatlari duyunca makine bakalim bari dedik.ihlas cok cok pahaliydi, arnica baktim 450 tl gibi bir fiyati vardi.aman zaten hali yikamaciya bu oarayi vercektim bari makina alayim 2 3 kerede bozulsa bile yine ben karliyim dedim, aldim makineyi.iyiki almisim 5 sene oldu her 2 ayda bir koltuk yikiyorum, hali yikiyorum mis gibi piril piril iyiki almisim.ama senede 1 yada 2 kere halilarimi yikamayada veriyorum ben. gunes gorsun mikrobu olsun diye.birde ben makinenin ince ince su puskurtmesini bekleyemiYorum. kovaya su yapip islatiyorum koltuklari ama ovalayip silme vs yapmiyorum, normal islatiyorum esimde arkamdan cekerek geliyor. guc gerektiriyor biraz ama cok sorun olmuyor. gurultusude evet var maalesef

Arnica da fiyat açısından daha uygun sanırım pahalıya kacmayim desem ürün performansı ndan yıllarca memnun kalır miyim hiç arnica kullanmadım .siz memnunum diyorsunuz onu da düşünmeye başladım
Ben bu yıl 600 e aldım fiyat uygun ki normalde ben süpürge olarak kullanıyorum zaten bence güzel çekişi de yikamasi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…