• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı ve perdesi içn yardım

a.denklem

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
97
2
296
Afyon
Pudra pembesi koltuk aldım yemek takımımda beyaz halı ve perdenin ne olacağına karar veremedim. Eylülde düğünüm var ve acele karar vermem gerekiyor.Bana fikir verirseniz çok mutlu olurum.Bu arada foto eklemesini biliyorum koltuk takımımı ve beğendiğim birkaç halının fotosunu eklemek istiyorum.

beyaz ve pudra pembe grilerle, gümüş simli perde ve halılarla kombinlenebilir. perde neyse de halı için beyaz ve pembe kullanımı zor renkler

beyaz ve pudra pembe grilerle, gümüş simli perde ve halılarla kombinlenebilir. perde neyse de halı için beyaz ve pembe kullanımı zor renkler

Gülşahcığım bende öyle düşünüyorum.Gümüş rengi perde bulabiliyorumda ama halı uyduramıyorum.Şöyle beyazın üzerinde gümüş simli deseni olan bi halı arıyorum ama bulamadım.Fikrin içinde ayrıca teşekkür ediyorum benimle aynı düşünmene sevindim.Annemle tartışıyorduk o eve gri halı uymaz diye düşünüyor benimde aklımı karıştırıyordu.

Gülşahcığım bende öyle düşünüyorum.Gümüş rengi perde bulabiliyorumda ama halı uyduramıyorum.Şöyle beyazın üzerinde gümüş simli deseni olan bi halı arıyorum ama bulamadım.Fikrin içinde ayrıca teşekkür ediyorum benimle aynı düşünmene sevindim.Annemle tartışıyorduk o eve gri halı uymaz diye düşünüyor benimde aklımı karıştırıyordu.

annelerle bir türlü ortak payda bulamıyoruz zaten:) şaka bir yana gri halı kire de gelir diye düşünüyorum. ben düz renk gri halı arıyorum ama yok. sorduğumda hep şu tüylü halıları gösteriyorlar. neden düz renk spor halılar üretilmiyor anlamıyorum. ama model ve renk seçeneğiyle en çok royal halıyı beğendim bir bak derim sevgiler...

annelerle bir türlü ortak payda bulamıyoruz zaten:) şaka bir yana gri halı kire de gelir diye düşünüyorum. ben düz renk gri halı arıyorum ama yok. sorduğumda hep şu tüylü halıları gösteriyorlar. neden düz renk spor halılar üretilmiyor anlamıyorum. ama model ve renk seçeneğiyle en çok royal halıyı beğendim bir bak derim sevgiler...

Canım Royal halıyı inceledim muhtemelen ondan alacağım.desenleri çok modern.

işte bu :) kesinlikle çok hoş ayrıca o renkte halı kullandık pek de zor değil kullanımı, tavsiye ederim..

pembe ve beyaz tonlarda halılar için mi kullanımı kolay diyorsunuz? peki nasıl? ben çok ürküyorum açık renklerden açıkçası.mobilyam beyaz olduğu için krem rengi halı kullanma ihtimalim yok. pudra tonlarda halı da bulamadım.

pembe ve beyaz tonlarda halılar için mi kullanımı kolay diyorsunuz? peki nasıl? ben çok ürküyorum açık renklerden açıkçası.mobilyam beyaz olduğu için krem rengi halı kullanma ihtimalim yok. pudra tonlarda halı da bulamadım.

küçük çocuğunuz varsa bir şey diyemem :) ama diğer durumlarda kullanım hiç de sıkıntı olmuyor, biz leke tutmayan modellerden almıştık angora model ve silince hemen çıkıyor kirler.. ayrıca bizim koltuğumuz da beyaza yakın bi renk ve halımız bej, emin olun gayet şık oluyor :) renk zıtlığını aksesuarlarla tamamlayın yeter ki..

merak ettim koltuk ve mobilyalarını fotosunu eklersen sevinirim çünkü bende pembe ve beyazı çok seviyorum ama ben pastel pembe kırık beyaz ve pastel yeşil düşünüyorum ama hangisi hangi renkte olacak bilmiyorum bakınıyorum .

Renk ailelerini unutmayalım .
1)Pudra+krem+orta bej+gül kurusu :Klasik pudra tonlamaları...

2)Pudra+krem+ beyaz:Romantik etki ...

3)Pudra+krem+gökmavi+çağla : Doğa etkisi...

Önemli olan renk aileleri ile bütünlük oluşturmaktır...Dikkatine..

Back
X