Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cif 'in Her Yer diye fisfisli bir urunu var. Veya beyaz sabun oneriyorum.merhaba arkadaslar benim açık renk bir halim var sürekli leke oluyor sürekli yıkamaya vermek istemiyorum evde nasıl silebilirim neyle silersem lekeleri çıkar daha temiz görünür
Sabunlu su yapip hali fircasiylami sileyimCif 'in Her Yer diye fisfisli bir urunu var. Veya beyaz sabun oneriyorum.
Sabunu suya batirin hafif hali nemli olursa daha iyi. Direk surun ustune sonrada eski bir lifle silin. Arkasindan temiz suyla tekrar silin.Sabunlu su yapip hali fircasiylami sileyim
aksama islak olmazdiymiSabunu suya batirin hafif hali nemli olursa daha iyi. Direk surun ustune sonrada eski bir lifle silin. Arkasindan temiz suyla tekrar silin.
Cok sulu silmeyin. Yada dilerseniz cif heryeri alin kullanin. Benim haliya yagli salca dokulmustu lekeleri cok guzel temizliyor hos bir kokusuda var.A
aksama islak olmazdiymi
Ayyy ogrendigim cok iyi oldu denicmBulaşık makinası parlatıcısını lekeli yere dök sil.şekerli çay lekesini bile götürdü koslaya bile ihtiyaç yok bence..
Hiç denk gelmemiştim tesekkur ederim canm benmde halım acık renk ve cabuk batıyor bu ürünü alıp bi deneyeyimBen çok bilgili sayılmam ama denediğim bir ürünü tavsiye edebilirim vanish trafic carpet cleaner.. 5x yazıyordu üzerinde, aynen resimdeki ürün. Bunu Annem a101, bim öyle bir marketten denemek için almış. evdeki halıyı çok rahat temizlemiştim. Çay, siyah göz kalemi lekelerini çıkarttı. Halıdan halıya fark eder mi bilmiyorum ama ben çok beğendim. Beyaz köpük şeklinde bir ürün. halıya fışkırtıyosunuz. Biraz bekletip çok beklemedim ben. Bez ile iyice sildim.
Bak bunu hiç duymamıştım aklımda olsun İlk fırsatta deneyeceğim Benim de 9 aylık bebeğim var halının üzerinde emeklemeye başladığından beri leke oluyor maalesefBulaşık makinası parlatıcısını lekeli yere dök sil.şekerli çay lekesini bile götürdü koslaya bile ihtiyaç yok bence..
Bizede halı aldıgımız yer söyledi.kızım çay döktü sildim gitti.kosla çok köpürüp beni sinir ediyordu.parlatıcıyı en son alıyoruz zatenBak bunu hiç duymamıştım aklımda olsun İlk fırsatta deneyeceğim Benim de 9 aylık bebeğim var halının üzerinde emeklemeye başladığından beri leke oluyor maalesef
Hemen bugün deneyeceğim :)Bizede halı aldıgımız yer söyledi.kızım çay döktü sildim gitti.kosla çok köpürüp beni sinir ediyordu.parlatıcıyı en son alıyoruz zaten![]()
Arkadaşım supersin. Dün denedim çıkmayan lekeleri bile çıkardı. Allah senden razı olsun. Sevgiler :)Bizede halı aldıgımız yer söyledi.kızım çay döktü sildim gitti.kosla çok köpürüp beni sinir ediyordu.parlatıcıyı en son alıyoruz zaten![]()