• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hali temizligi

hufeza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
114
426
103
Yalova
merhaba arkadaslar benim açık renk bir halim var sürekli leke oluyor sürekli yıkamaya vermek istemiyorum evde nasıl silebilirim neyle silersem lekeleri çıkar daha temiz görünür

merhaba arkadaslar benim açık renk bir halim var sürekli leke oluyor sürekli yıkamaya vermek istemiyorum evde nasıl silebilirim neyle silersem lekeleri çıkar daha temiz görünür
Cif 'in Her Yer diye fisfisli bir urunu var. Veya beyaz sabun oneriyorum.

Sabunlu su yapip hali fircasiylami sileyim
Sabunu suya batirin hafif hali nemli olursa daha iyi. Direk surun ustune sonrada eski bir lifle silin. Arkasindan temiz suyla tekrar silin.

A
aksama islak olmazdiymi
Cok sulu silmeyin. Yada dilerseniz cif heryeri alin kullanin. Benim haliya yagli salca dokulmustu lekeleri cok guzel temizliyor hos bir kokusuda var.

Kahve lekesini çıkarmak için şunları yapabilirsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok bilgili sayılmam ama denediğim bir ürünü tavsiye edebilirim vanish trafic carpet cleaner.. 5x yazıyordu üzerinde, aynen resimdeki ürün. Bunu Annem a101, bim öyle bir marketten denemek için almış. evdeki halıyı çok rahat temizlemiştim. Çay, siyah göz kalemi lekelerini çıkarttı. Halıdan halıya fark eder mi bilmiyorum ama ben çok beğendim. Beyaz köpük şeklinde bir ürün. halıya fışkırtıyosunuz. Biraz bekletip çok beklemedim ben. Bez ile iyice sildim.

Eklentiler

• images (20).webp
    images (20).webp
    7 KB · Görüntüleme: 46
Ben çok bilgili sayılmam ama denediğim bir ürünü tavsiye edebilirim vanish trafic carpet cleaner.. 5x yazıyordu üzerinde, aynen resimdeki ürün. Bunu Annem a101, bim öyle bir marketten denemek için almış. evdeki halıyı çok rahat temizlemiştim. Çay, siyah göz kalemi lekelerini çıkarttı. Halıdan halıya fark eder mi bilmiyorum ama ben çok beğendim. Beyaz köpük şeklinde bir ürün. halıya fışkırtıyosunuz. Biraz bekletip çok beklemedim ben. Bez ile iyice sildim.
Hiç denk gelmemiştim tesekkur ederim canm benmde halım acık renk ve cabuk batıyor bu ürünü alıp bi deneyeyim :temizlik::KK3:

Bulaşık makinası parlatıcısını lekeli yere dök sil.şekerli çay lekesini bile götürdü koslaya bile ihtiyaç yok bence..
Bak bunu hiç duymamıştım aklımda olsun İlk fırsatta deneyeceğim Benim de 9 aylık bebeğim var halının üzerinde emeklemeye başladığından beri leke oluyor maalesef

Bak bunu hiç duymamıştım aklımda olsun İlk fırsatta deneyeceğim Benim de 9 aylık bebeğim var halının üzerinde emeklemeye başladığından beri leke oluyor maalesef
Bizede halı aldıgımız yer söyledi.kızım çay döktü sildim gitti.kosla çok köpürüp beni sinir ediyordu.parlatıcıyı en son alıyoruz zaten:KK66:

Back
X