halı seçiminde kararsız kaldım:(

reyhan1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
3
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar;aranıza henüz katıldım.oturma odama siyah renkli köşe takımı aldım.kırmızı ve beyaz renkli yastıkları var.ayrı olarak kırmızı beyaz ve siyah yaprak desenleri olan iki berjer yaptırdım.oda simsiyaha boğulmasın diye.fakat halım nasıl olsun.sade mi yoksa karışık renkli mi?yahşi cazibedeki halıyı biliyorsanız onu beğendim fakat tek renkli kırık beyaz shagyy halı daha güzel olur diyorum.lütfen bana yardımcı olun.çok kararsızım.eğer farklı fikirleri olan varsa zevkle dinlerim.şimdiden çok teşekkürler:))

benim de oturma odamda kızmızı siyah spor koltuk.bence halıyı açık renk ağırlıklı al odayı fazla kapttığında hoş olaz zaten koyu renkler.benim koltuklarım sadece kırmızı siyah.perdemi açık renk yaptırdım halımda krem ağırlıklı üzerinde kırmızı siyah daha az olarak desenleri var.

selamlar
benim de oturma odamda kırmızı köşe takımım var, siyah kırmızı minderleri var. yahşi cazibedeki halıyı aldım ben de çok yakıştı odama çok mutluyum

ben merinosun venedik modelini çok beğendim fırsat bulunca gidip bakıcağım senin koltuklarınada uyabilir internetten bak istersen bide özdilekte, 7a da vb.yerlerde kaymaz tabanlı halılar satılıyor yumuşacık tek renk onlarda olabilir tek sorun en büyük modeli 150*200 metre iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…