• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı Seçimi???

evet canım annemin de halıları koyunludan ve yıllarca kullandı. ben de ya koyunlu ya da dinarsu alacağım
salonda dinarsu var inan süpürdükçe yenileniyor sanki ve hiç leke tutmuyor çok güzel kir tutmuyor bile çok güzel ilk günkü gibi 3 sene oldu süper kızlar paranızı boşa vermeyin o kir tutan halılardan nefret ediyorum insan basası bile gelmiyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

salonda dinarsu var inan süpürdükçe yenileniyor sanki ve hiç leke tutmuyor çok güzel kir tutmuyor bile çok güzel ilk günkü gibi 3 sene oldu süper kızlar paranızı boşa vermeyin o kir tutan halılardan nefret ediyorum insan basası bile gelmiyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
evi gösteren en önemli şeylerden biri de halı zaten canım. bir de deneyimlisin birşey daha sorayım sana. yolluklarımı krem kahverengi tonlarında almayı düşünüyorum. evi ferah göstermez diyorlar. sence nasıl olur?

bunlar dinarsudan. bu modellere benzer alacağım. koltuk takımım kahverengi tonlarında olursa bunlar çok ii uyar gibi geldi. halının içindeki renklere göre de yani yeşil kırmızı ya da siyah gibi küçük dekoratif eşyalar kullanırsam çok güzel durur.

Canım benim salonumda kahverengi bende bu halıları beğendim
acaba bu tonlarda yani küf yeşili gibi yeşil nasıl olur kahverengi mobilyalarıma

Canım benim salonumda kahverengi bende bu halıları beğendim
acaba bu tonlarda yani küf yeşili gibi yeşil nasıl olur kahverengi mobilyalarıma

Bence gayet güzel olur canım. Halıdaki renge uygun birkaç tane de süs eşyası alırsan çok güzel olur. ama ben halı alma tarihimi biraz erteledim. çünkü halılardaki renk ve desen alternatiflerinin 1ay içinde mağazalarda daha fazla olacağını söylediler. bayramdan bir önceki gün birçok mağazayı gezdim. Kampanyadaki halılara baktım. Çoğu eski modeldi. Kampanyalar da anlaşılan aldatmacaymış. Yeni modeller yani bizim bu beğendiğimiz desendeki halılar kampanyalar içinde yer almıyor maalesef

kesinlikle Royal %100 diyorum evimdeki yolluklarım bile royal ve en ufak lekeyi ıslak mendille siliyorum hiç birşey kalmıyor modellerini görmek istersen evim güzel evim topiğinde ''sinay'ın evi'' diye konu açtım bakabilirsin canım opuyorumnanaktan

kesinlikle Royal %100 diyorum evimdeki yolluklarım bile royal ve en ufak lekeyi ıslak mendille siliyorum hiç birşey kalmıyor modellerini görmek istersen evim güzel evim topiğinde ''sinay'ın evi'' diye konu açtım bakabilirsin canım opuyorumnanaktan

ben de royaldan beğendim birkaç model. ama daha farklı modeller de gelecek dediler oyüzden beklemedeyim şuanda.
hemen bakıyorum evine canım.

Back